Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smíchov přestřílel v plzeňském derby Prazdroj


14

Fotbalisté Smíchova se na hřišti nováčka soutěže, Prazdroje, na tři body natrápili, ale nakonec je po výhře 4:3 získali. Zápas rozhodl zásahem v 86. minutě Jan Kovář.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl plný zvratů

V souboji dvou nejproduktivnějších týmů dosavadního průběhu soutěže se daly očekávat gólové hody a v tomto směru duel určitě nezklamal. Proti sobě nastoupili také dva střelci, kterým úvod sezóny vyšel. Domácí Patrik Matula měl na kontě pět zásahů, smíchovský Jan Kovář čtyři.

 

Domácí se Smíchova nezalekli a začali zápas aktivně. Už v 11. minutě si navíc hosté hráli s ohněm ve vlastní šestnáctce a jejich lehkovážné počínání potrestal úvodním gólem Jaroslav Pavlíček. Hosté poté přidali, soupeře zatlačili a vytvářeli si také šance. Dvě z nich dokázali i proměnit a zásluhou Alexandra Zikmunda a Jana Kováře dokonce otočili skóre zápasu. To samé však zvládli v závěru prvního dějství i hráči Prazdroje. Ve 39. minutě tak srovnal Patrik Matula a těsně před přestávkou zase strhl vedení na stranu domácích Dmytro Dergačov – 3:2.

Smíchov skóre otočil, pět minut před koncem rozhodl Kovář

Do druhého poločasu hosté vlétli se snahou co nejrychleji srovnat stav. To se jim podařilo hned ve 48. minutě, kdy se prosadil Karel Fajfrlík. Poté se duel změnil především na dobývání urputné domácí obrany ofenzivou Smíchova. Domácí dlouho odolávali, navíc je několikrát podržel brankář Kolařík. V 86. minutě už ale Prazdroj nespasil ani on, svou druhou trefou v utkání totiž rozhodl výhře Smíchova kanonýr Jan Kovář. Prazdroj tak v zajímavé bitvě podlehl Smíchovu 3:4.



Ohlasy k zápasu



SK Smíchov Plzeň
Jiří Sulek (trenér): Byl to podobný zápas, jako před týdnem s Chotíkovem B. I já si musím nasypat popel na hlavu, protože v kabině říkám klukům, že nebudeme vzadu nic vymýšlet a po mé troufalé hře v malém vápně jsem udělal chybu a soupeř to ztrestal gólem na 1:0. Věděli jsme, že bychom měli mít výhodu v kondici i herní vyspělosti, ale do utkání jsme nenastoupili moc aktivně a nechali soupeře hrát. Ke konci poločasu už jsme měli i převahu a dokonce otočili skóre na 2:1. Jak už to tak ale bývá, další šance jsme nevyužili, v obraně jsme byli nezodpovědní a soupeř nás za to dvakrát potrestal. Na začátku druhého poločasu se nám podařilo na soupeře vlétnout a rychle vyrovnat. Pak už jsme jen dobývali obranu soupeře, který se téměř nedostal přes půlku. Měli jsme spoustu příležitostí, musím pochválit jejich brankáře, který pochytal 3-4 gólovky. Naštěstí se nám podařilo skórovat pět minut před koncem a tak jsme nakonec zaslouženě vyhráli. Naše hra má ale k dokonalosti zatím daleko. Byť to vypadá, že gólů dáváme hodně, tak se na ně hrozně nadřeme. Šancí si vytváříme spousty. Vzadu jsme naopak špatní, nepozorní a darujeme soupeřům snadné góly. Máme tam spoustu nových kluků a asi se ještě projevuje určitá nesehranost. Co mě těší je, že jako tým dokážeme zabrat a poprat se o výsledek.



Sestavy


SK Roudná
V. Kolařík [-] - J. Pavlíček [-] , P. Matula [-] , L. Jandoš [-] , D. Dergachov [-] , R. Hedvík [-] , D. Urie [-] , J. Hostička [-] , P. Hein [-] , M. Tříska [-] , A. Bondarchuk [-]

SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - J. Kovář [-] , M. Kuráž [-] , J. Černý [-] , D. Tobrman [-] , M. Bačkovský [-] , A. Zikmund [-] , K. Fajfrlík [-] , T. Sládek [-] , J. Sulek [-] , J. Ostrolucký [-]

ŽK: 72. R. Hedvík , 89. J. Hostička - 89. J. Kovář .
Hráči zápasu: P. Matula - J. Kovář .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - DIVIŠ Jan (N), BEŠTA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip experta: výhra hostů

Tady si hosté nemohou dovolit zaváhání.. Jasná dvojka.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích