Sváteční neděle v Lipí: domácí zničili Dívčice a jsou druzí


Branky


17. O. Kaše (p.) , 57. T. Jeněk , 59. O. Kaše , 64. T. Jeněk , 81. P. Moravec - 50. J. Stehlík , 62. V. Strnad
23

Sváteční neděle za chladného podzimního počasí nabídla duel 11. kola mezi domácími TJ Sokol Lipí a hostujícím celkem TJ Mír Dívčice. Oba týmy bojují o čelo tabulky, ve které je dělil od sebe pouhý bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli domácí

Podle očekávání začal zápas aktivně na obou stranách. Oba celky se snažily hrát kombinační fotbal a vytvářely si dobré střelecké pozice, které ale ani jeden z týmů nedokázal gólově proměnit. V 17. minutě byl v hostujícím pokutovém území faulován Š. Svoboda a sudí nařídil pokutový kop. Zodpovědnost na sebe vzal Ondřej Kaše, který s klidnou hlavou a střelou k tyči penaltu proměnil - 1:0. Hra se přelévala ze strany na stranu, ale výraznější šance nepřinášela. Důležitý moment celého utkání přišel ve 40. minutě. Hosté zatlačili domácí Lipíčko až do jejich vlastního vápna, kde byl na hranici šestnáctky faulován Petr Semrád. Sporný moment ale nekompromisní sudí Kubeša vyhodnotil jako faul mimo vápno. Sám faulovaný Semrád toto rozhodnutí nepřijal a po výměně několika nevhodných slov s rozhodčím byl napomenut žlutou kartou. Ani poté se jeho emoce neuklidnily, a tak arbitr Kubeša vytáhl druhou žlutou a poslal tak Semráda se zchladit pod sprchu. Následný trestný kop letěl vysoko nad Macháčkovu branku.

Lipí ve druhé půli vévodilo a zaslouženě vyhrálo

Po změně stran, i přes početní oslabení, začali aktivněji hosté. V 50. minutě si vytvořili tlak před pokutovým územím domácích, ve kterém se míč odrazil ke kopačkám Jana Stehlíka a ten svou střelou překonal jak Macháčka v bráně, tak i M. Svobodu, kterému chyběly centimetry, aby míč vykopl z brány - 1:1. Vyrovnání domácí probudilo, přišla střelecká sedmiminutovka. V 57. minutě využil Tomáš Jeněk svoji rychlost, překonal hostující obranu a s přehledem zakončil - 2:1. Lipíčko bylo znovu na koni a hned v 59. minutě po krásné kombinaci Novák poslal finální nahrávku patičkou na nabíhajícího Ondřeje Kašeho, který tvrdou střelou zvýšil vedení Lipíčka na 3:1. V 62. minutě vybojovali hosté rohový kop, po jehož rozehrání se do vzduchu zavěsil Václav Strnad a hlavou poslal míč do protipohybu Macháčka - 3:2. Gólová přestřelka pokračovala. V 64. minutě poslal J. Říha krásnou průnikovou přihrávku za obranu Dívčic na nabíhajícího Tomáše Jeňka, který běžel sám na brankáře a následně propálil hostujícího gólmana - 4:2. Oba týmy se snažily hrát stále kombinační fotbal. Poslední direkt pro hosty přišel v 81. minutě. Po dlouhém výkopu Macháčka propadl míč až za obranu hostů na nabíhajícího Pavla Moravce, který zkušeně přeloboval vybíhajícího gólmana hostí - 5:2. Lipíčko tak po dvou prohrách získalo tři body, čímž potěšilo věrné diváky, kteří se i za velmi nevlídného počasí přisli na zápas podívat.

Zdroj: https://www.tjsokollipi.cz



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Luboš Tvrzický (hráč): První poločas byl ve středu hřiště vyrovnaný, bohužel jsme neproměnili tři velké šance a dostali gól z penalty. Ta se mimochodem měla pískat i na druhé straně po faulu na Semráda. Ten bohužel neudržel nervy na uzdě a po druhé žluté kartě musel předčasně do sprch. Druhý poločas už jsme nebyli tak kompaktní v obraně, Lipí toho využilo a zaslouženě vyhrálo.



Počet diváků: 56. Rozhodčí: KUBEŠA Erik - KASTL Zdeněk (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z hodnocení     30. 10. 2018 12:30
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - KUBEŠA Erik: 2
Hrací plocha: 8
Zázemí: 4
Výkon domácích - TJ Sokol Lipí: 7
Výkon hostů - TJ Mír Dívčice: 5
Hodnocení hráčů - domácí: Jiří Macháček - 9,
Hodnocení hráčů - hosté: Leoš Valenta - 5, Libor Waldhauser - 7, Jan Lexa - 7, Luboš Tvrzický - 7, Jiří Hájek - 7, Petr Semrád - 3, Vladimír Valenta - 6, Václav Strnad - 8, Jan Stehlík - 6, Pavel Hezoučký - 6, Václav David - 6, Jan Valenta - 4,
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 18:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 08:17

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 07:50

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 22:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 19:45
Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 11:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 22:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 11:15

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 06:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 09:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 00:43

Tip experta: výhra hostů

Tady zkusím naší výhru, i když to vypadá, že do Lipí pojedeme v hodně okleštěné sestavě. Tyto zápasy bývají vždy fotbalové. Doufám, že odvezeme tři body a diváci uvidí pěkný zápas.