Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.10.2018 15:30

11.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kameňák si poradil s Lipí a odpoutal se od spodku tabulky


Branky


25

Lipíčko stále trápí početná marodka. Ke stávajícím hráčům se připojili Skála s Vondrouškem a tak poprvé v této sezóně museli nastoupit Daňhelka, Fojtík a Dušek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vyhráli první poločas

Domácí zahrozili v úvodu zápasu ze standartky, Macháček ji vyrazil a následná dorážka letěla vedle. Lipíčko přeneslo hru zleva doprava, kombinace skončila pouze odkopem od brány domácích. Kamenný Újezd předvedl rychlý přechod do útoku, akce skončila rohem, který Lipí ubránilo. Dále domácí kombinovali na levé straně, jejich centr trestuhodně proletěl celým vápnem až do autu. Dlouhý aut Kašeho sebral gólman, ten chtěl urychlit hru, ale špatně míč vyhodil. J. Říha si míc zpracoval a centroval před bránu, kde domácí stihli následnou střelu zblokovat. Dále si J. Říha vyměnil dvakrát míč s Moravcem, jeho dloubáček byl pro nabíhajícího J. Říhu už dlouhý. V 15. minutě to bylo 1:0. Domácí předvedli hezkou kombinaci středem hřiště, míč se dostal až k Aleši Černému, který udělal kličku obránci a s přehledem přehodil Macháčka. Lipíčku vůbec nefungoval střed hřiště. Domácí hráči byli ve většině případů volní a tak jim nedělalo problém zakládat akce svého týmu. Naštěstí pro Lipí končily tyto akce buď nepřesným zakončením, anebo dobrým zákrokem Macháčka. V dalších minutách střílel vedle Moravec a Dušek pouze do náruče domácího gólmana. Kamenný Újezd se přece jen po velkém počtu zahozených šancí dočkal vytouženého druhého gólu. Ze strany Lipí přišla ztráta míče na půli soupeře, Radouch propadl v souboji na půlící čáře a domácí šli dva na Macháčka, zakončoval Jan Nejedlý - 2:0. V 41. minutě Lipí zahrávalo dvakrát standartní situaci. Centr Kašeho doletěl až k Pavlu Moravcovi, který se tváří v tvář domácímu gólmanovi nemýlil - 2:1. Kamenný Újezd ještě v závěru poločasu trefil tyč, skóre už se ale neměnilo.

Domácí si tři body nenechali vzít

Druhou půli začalo Lipí kombinací. Jeněk zatáhl po levé straně míč, nacentroval před bránu, kde nikdo z Lipí nebyl. Kamenný Újezd zahrozil hned vzápětí, Macháček tvrdou ránu vyrazil. V 50. minutě zahrávali domácí standartní situaci, míč se válel ve vápně, nikdo se neměl k razantnímu odkopu a tak následoval faul a rozhodčí zapískal penaltu. Domácí Jan Nejedlý ji s přehledem proměnil - 3:1. Na hřišti bylo k vidění pár strkanců. Kamenný Újezd dál zahazoval své šance. V 56. minutě to bylo již o tři branky. Holinka nahrával dozadu na Kruťka, ten si míč špatně zpracoval. Domácí útočník Jan Nejedlý běžel sám na Macháčka, ten první střelu vyrazil, na dorážku byl už ale krátký - 4:1. O chvíli později došlo k faulu na Moravce, následnou standartku gólman vyrazil a domácí opět vyrazili do rychlého protiútoku. Radouch promáchl míč, domácí hráči ale tuto situaci nevyřešili dobře. Kombinace po ose Kaše - Moravec - Holinka skončila pouze u nohou brankáře Kamenného Újezdu. Další akci založil Fojtík, přihrával Moravcovi, ten dával na Jeňka, jeho střela se mezi tyče nevešla. Střelu J. Říhy stihli domácí zblokovat a Kaše mířil vedle. V další akci Kamenného Újezdu opět propadl Radouch, naštěstí domácí útočník sám před gólmanem Lipí vysoko přestřelil. Kamenný Újezd zavřel Lipí na jejich půlce, k přesnému zakončení žádná akce nevedla. Na hřišti začaly přibývat ostré fauly ze strany Lipí. Lipíčko se přece jen dočkalo snížení. Přihrávku J. Říhy zužitkoval Martin Svoboda, který tvrdou ranou pod břevno překonal domácího gólmana - 4:2. Lipí otevřelo hru. Kombinace domácích k brance nevedly. V závěru Moravec trefil pouze tyč a skóre se již do konce zápasu nezměnilo. Lipí tak prohrálo druhý zápas v řadě, stále ale udrželo druhé místo v tabulce za vedoucím Borkem. Nezbývá nic jiného než popřát marodům brzké uzdravení, aby Lipíčko nemuselo hrát s poslepovanou sestavou a vrátilo se zase na vítěznou vlnu.

Zdroj: https://www.tjsokollipi.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd B
David Augusta (hráč): Věřili jsme si že zápas vyhrajeme. A bylo to vidět na všech kteří přišli na hřiště, každý odvedl kus práce a předvedená hra měla velmi dobrou úroveň. I soupeř z Lipí chce hrát, neodkopává, ale kombinuje a proto se na to dá koukat. Jinak zasloužené tři body a doufáme že další si připíšeme hned v Hrdějovicích potřebujeme to jako sůl.




Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd B
F. Janda [-] - V. Šimek [-] , A. Černý [-] , M. Váša [-] , T. Klivanda [-] - J. Komberec [-] , J. Rožboud [-] , L. Fousek [-] , J. Červonyj [-] - J. Nejedlý [-] , V. Kotalík [-]

TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - O. Kaše [-] , M. Svoboda [-] - T. Jinek [-] , Š. Svoboda [-] , J. Říha [-] , L. Kruťko [-] - T. Jeněk [-] , P. Moravec [-] - V. Radouch [-] , J. Holinka [-]

Hráči zápasu: M. Váša , J. Nejedlý .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ZEVL Karel - KUČERA Jan (N), KASTL Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2018 12:25

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 22:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 11:10

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 07:14
Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 09:19
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Chrášťany | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 08:37

Tip experta: výhra domácích

Kameňák, když se sejde tak dokáže potrápit kdekoho, navíc potřebují body jako sůl, takže věřím i tomu, že se půjdou za bego rozehrát i nějaký kluci z áčka. Normálně bych tipoval Lipí, ale doufám v to, že Kameňák zabojuje.

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 17:28

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 13:35

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 09:48

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 08:07

Tip: výhra hostů