1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 13:30

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borovany smolně prohráli v Horní Stropnici


Branky


23

Po dvou vysokých porážkách čekal domácí tým z Horní Stropnice v posledním kole zápas s mužstvem z Borovan. V sestavě domácích chyběly opory týmu J. Holej nebo v brance P. Brousek. Hostující tým, co se formy týče, na tom byl zcela stejně, když poslední dva víkendy nebodoval, jen na skóre vyšel lépe jak domácí mužstvo. Dal se tedy očekávat zajímavý a vyrovnaný zápas, kdy jistě oba soupeři chtěli podzimní část soutěže zakončit třemi body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté obléhali domácí branku, ale gólově se neprosadili

Hned ve 3. minutě přišel první střelecký pokus hostujících hráčů, který ale skončil vedle domácí branky. V 17. minutě rozehrávali domácí standartní situaci. K míči se postavil D. Chovanec, ale jeho střela po několika tečích skončila rohovým kopem. Ve 20. minutě zahrávali standartní situaci i hosté. Střelu M. Račáka domácí brankář T. Kořínek jen vyrazil k hostujícímu útočníkovi B. Kratoškovi, ale ten trestuhodně naložil s nabídnutou šancí a snad ze 3 metrů netrefil bránu. Ve 23. minutě nacentroval před branku hostující R. Malík, k hlavičce se dostal M. Tomášek, ale výborný zákrok předvedl brankář domácích. V 26. minutě se ke střele zpoza vápna odhodlal P. Langer, ale s jeho pokusem doprostřed branky si opět poradil T. Kořínek. Po půl hodině hry unikal po nešťastném podklouznutí D. Chovance hostující hráč na domácí branku, ale trefil pouze vyběhnuvšího brankáře. Ve 42. minutě si další střelecký pokus týmu z Borovan připsal F. Faktor, ale střelu mířící na bránu srazil jeho vlastní spoluhráč B. Kratoška mimo. 

Vítěznou branku vstřelili domácí

Ve druhém poločase se dlouho nedělo nic zajímavého až do 60. minuty, kdy hosté kopali rohový kop, ale zakončení hlavou skončilo těsně nad domácí svatyní. V 74. minutě zkoušel centrovaný míč z první napálit V. Pileček, ale jeho pokus skončil také nad bránou. Za další minutu se tetnýž hráč dostal opět k zakončení ve vápně, ale tentokrát jeho přízemní střela skončila těsně vedle domácí brány. V 78. minutě přišel první a také poslední gólový okamžik zápasu. Domácí J. Haňur se v pádu dostal do zakončení, které ještě brankář V. Knechtl vytáhl na roh. Z následujícího rohového kopu se k hlavičce dostal V. Bušta, brankář jeho pokus vyrazil pouze před Romana Valíčka a ten už prostřelil vše, co mu stálo v cestě - 1:0. V 84. minutě se ještě do větší šance dostal hostující F. Faktor, ale jeho zakončení skončilo vedle brány.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
Lukáš Filek ( domácí fans ): Dnes jsme nebyli lepší jak Borovany, ale byli jsme šťastnějším týmem. 3 body jsou pro nás zlatý. I když bude jaro krutý, zimní přestávka bude o něco lepší než loni, když jsme tuhle dobu měli pouze 4 body. Byť jsme dnes byli v trochu improvizované sestavě, stále si myslím, že se takhle o záchranu nehraje.

FK Calofrig Borovany
Milan Plachta ( trenér ): Tohle byl hrozný zápas. 70% času jsme odehráli na půlce soupeře a kdybychom vyhráli 5:0, asi by se nikdo nedivil. Dokázali jsme se dostat i přes obrannou hráz domácích, ale co jsme neproměnili za šance je trestuhodný a neuvěřitelný. Bohužel nám za celý podzim nedal jediný gól útočník a to je pak těžké s produktivitou.



Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
T. Kořínek [-] - M. Fajfrlík [-] , M. Vrobel [-] , R. Valíček [-] , J. Maršálek [-] , J. Nistor [-] , J. Kunágl [-] , M. Kusák [-] , J. Haňur [-] , D. Chovanec [-] , V. Bušta [-]

FK Calofrig Borovany
V. Knechtl [-] - R. Malík [-] , P. Langer [-] , A. Fencl [-] - M. Tomášek [-] , V. Pileček [-] , B. Němec [-] , F. Faktor [-] - B. Kratoška [-] , D. Babka [-] - M. Račák [-]

Místo: Horní Stropnice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Hučík Marek - HOLEJ Josef (N), BRÁZDA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 12:21

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Kubát

Expert: Petr VAZAČ
Tip experta: remíza

Pro mě hodně těžké na tipování, Stropnice je na tom stejně jako loni a Borovany už taky nejsou co bývaly, tak asi remíza - 2:2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů