Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

13.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Srubec deklasoval mužstvo z Horní Stropnice


Branky


3. J. Hekrdla , 24. K. Kubíček , 35. J. Leština , 53. R. Janoušek (p.) , 67. K. Kubíček , 74. J. Hekrdla , 84. T. Zimmel , 87. T. Zimmel - 26. D. Chovanec (p.) , 45. M. Tošner
20

Domácí leader tabulky ze Srubce měl velkou příležitost potvrdit poslední dva vítězné zápasy a celkově podzimní formu proti trápícímu se celku z Horní Stropnice. Hostující hráči sice vyhráli před 14 dny domácí zápas proti rezervě Jankova, ale byly to z posledních 7 zápasů jediné body, které se podařilo získat. Navíc k tomuto zápasu dorazilo pouze 10 statečných v dresu hostů. V tomto duelu tedy domácí fans jistě očekávali jasné vítězství svých hráčů vzhledem k aktuální formě a situaci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na 5 brankách v první půli se podílely oba celky

Hosté přijeli do Srubce v 10-ti lidech, ale první poločas to na jejich hře znát nebylo. Přesto hned ve 3. minutě hráči Horní Stropnice inkasovali, když se po rohovém kopu P. Kaliny trefil přesně hlavou Jan Hekrdla - 1:0. Ve 24. minutě J. Hekrdla přihrávkou do vápna vyzval ke skórování Kamila Kubíčka a rozdíl ve skóre narostl - 2:0. Po chvilce ve 26. minutě přišla odpověď hostujících hráčů, když ve vápně fauloval domácí stoper M. Kohout a z nařízené penalty se nemýlil Dominik Chovanec - 2:1. V 35. minutě ale domácí hráči opět svému soupeři odskočili na rozdíl dvou branek. Po faulu na domácího útočníka R. Janouška na hranici šestnáctky byl nařízený trestný kop, k jehož exekuci se postavil Jakub Leština a poslal míč nekompromisně do šibenice hostující branky - 3:1. Před odchodem do kabin se ale hostům ještě podařil snížit stav zápasu v 45. minutě po bleskovém protiútoku a přesný centr zprava trefil krásně Miroslav Tošner z voleje - 3:2.

Druhému poločasu dominovali domácí s 5 brankami

Do druhé půlky zápasu hosté nastoupili s vidinou, že se zápasem mohou stále ještě něco udělat i v početní nevýhodě vůči svému soupeři. K jejich smůle ale neproměnili ani jednu ze tří příležitostí, kdy mohli skórovat a s přicházející únavou začali domácí přebírat iniciativu a postupně začali vládnout zápasu. Navíc se rozběhl srubecký gólostroj. V 53. minutě byl po faulu na P. Kalinu nařízený druhý pokutový kop v zápase tentokrát na opačné straně, s nímž si zkušeně poradil René Janoušek - 4:2. Probíhala 67. minuta, když centrovaný míč od J. Hekrdly poslal Kamil Kubíček hlavou za záda hostujícího brankáře P. Brouska - 5:2. V 74. minutě domácí J. Leština odcentroval, Jan Hekrdla hlavičkoval a jeho pokus proklouzl mezi nohama hostujícího gólmana až do branky - 6:2. Posledních 10 minut patřilo ještě jednomu hráči v domácím dresu . Nejdříve v 84. minutě se po přihrávce od K. Kubíčka prosadil Tomáš Zimmel - 7:2 a v 87. minutě se Tomáš Zimmel prosadil hlavou po centru od R. Janouška podruhé, čímž uzavřel vysoké skóre zápasu - 8:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Srubec
René Janoušek ( hráč ): Hosté přijeli v 10-ti lidech a dali nám přesto v první půli 2 branky, což není dobrá vizitka. Ve druhém poločase jsme ale už hráli lépe a přidali 5 branek. Bylo tam celkově i hodně chyb z naší strany, ale i branky padaly po hezkých akcích, takže naši diváci se určitě opět nenudili.

TJ Hraničář Horní Stropnice
Jiří Maršálek ( hráč ): První poločas jsme byli určitě vyrovnaným soupeřem, i když jsme hráli jen v deseti lidech. Po poločase jsme ale nevyužili nějaké šance, dostali jsme dva rychlý góly a už nebylo oč hrát, navíc jsme ve druhé půli fyzicky odpadli na těžkém terénu a také nám nepomohla nedisciplinovanost našich hráčů a zbytečné diskuze v průběhu zápasu mezi sebou nebo i s rozhodčím. Domácí byli druhou půlku jednoznačně lepší, musíme smeknout a po zásluze vyhráli.



Sestavy


TJ Slavoj Srubec
D. Koprna [-] - J. Korotvička [-] , R. Hálek [-] , M. Kohout [-] , F. Šálek [-] , K. Kubíček [-] , P. Kalina [-] , L. Marek [-] , T. Kroupa [-] , T. Zimmel [-] , J. Hekrdla [-]

TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Brousek [-] - T. Kořínek [-] , M. Tošner [-] , M. Fajfrlík [-] , M. Vrobel [-] , R. Valíček [-] , J. Maršálek [-] , J. Holej [-] , J. Haňur [-] , D. Chovanec [-] , R. Brousek [-]

Hráči zápasu: K. Kubíček , J. Leština , T. Zimmel , J. Hekrdla .
Místo: Srubec. Počet diváků: 44. Rozhodčí: Granec Robert - TŮMA Jiří (N), CHOVANEC Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 18:06

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 13:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 21:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 17:52
Petr Kubát

Expert: Petr HLUBOCKÝ
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou jasnými favority a zvítězí vyšším rozdílem.

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 06:51

Tip: výhra domácích