Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2018 15:00

12.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Srubec si po výhře nad Trhovými Sviny "B" upevnil průběžné vedení


Branky


19

Poslední 4 zápasy se domácímu mužstvu Trhových Svinů vcelku vydařily a ani jeden z nich neprohráli. Domácí podzimní bilanci měli také doposud lichotivou, protože z 5 domácích duelů získali 12 bodů a připsali si jedinou porážku od týmu Hluboké. Hosté ze Srubce opět do zápasu nastupovali jako aktuálně vedoucí mužstvo OP Českobudějovicka. Po dvou porážkách se dokázali hosté zase zvednout a minulý týden doma porazili vysoko hosty z Neplachova, což je posunulo opět do čela a v tomto zápase jistě chtěli získat další bodový zápis.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté těžili z minima maximum

Začátek zápasu vyšel mnohem lépe posílenému domácímu týmu, kterému vypomohlo několik pendlů z A-týmu. Hned ve 3. minutě přiletěl do vápna hostujícího týmu centr z levé strany, což nezachytil žádný z bránících hráčů a Lukáš Gažák otevřel přesnou hlavičkou skóre - 1:0. Poté mohli ze svých příležitostí přidat domácí dalších pár branek, ale v koncovce se trápili a hostující hráči trestali. Vyrovnání se srubečtí dočkali ve 20. minutě hry. Chybu domácího stopera T. Kápara, potrestal hostující útočník Kamil Kubíček, když vystihl špatně myšlenou malou domů domácímu brankáři - 1:1. Do konce poločasu se ještě hostujícím hráčům podařilo skóre otočit zásluhou Reného Janouška, který se prosadil ve 40. minutě po spolupráci s L. Markem a F. Hekrdlou - 1:2.

Dva rychlé góly a poté spousta promarněných šancí

Hned v úvodu druhého poločasu se diváci dočkali dalších dvou branek, po jedné na každé straně. Nejdříve ve 49. minutě utekl hostujícím obráncům David Tisoň a svůj samostatný únik zakončil přesným lobem do branky a srovnal stav zápasu - 2:2. Nerozhodný stav ale netrval dlouho a v 50. minutě se hosté ze Srubce dostali opět do vedení. Zasloužil se o to opět René Janoušek, jenž zužitkoval gólem spolupráci a bleskurychlou akci na dva doteky před vápnem s K. Kubíčkem a L. Markem - 2:3. Domácí se poté pustili do dobývání hostující branky, ale nedařilo se jim gólově prosadit. V posledních deseti minutách už hráli vyloženě vabank a hosté mohli trestat. Sami na brankáře šli dvakrát K. Kubíček a jednou L. Marek, ale ani jednomu z dvojice se nepodařilo přidat pojistku výsledku. Hosty toto ale nakonec nemuselo mrzet, protože i díky skvělému výkonu brankáře D. Koprny udrželi své jednogólové vedení a zápas dovedli do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny B
Jaroslav Petr ( hráč ): V prvních dvaceti minutách jsme mohli vést už 5:0. Bohužel nemáme štěstí proměňovat šance. Naopak jsme šance vytvářeli soupeři. Přesto jsme byli celý zápas lepší. Bohužel to ale na vítězství nestačilo.

TJ Slavoj Srubec
René Janoušek ( hráč ): Že to Sviny, respektive Honza Gažák nabijí a on povolá do zápasu proti nám posily, jsem tušil, ale 7 kluků z A-týmu? Nám chyběli 2 důležití hráči R. Hálek a P. Kalina. Když jsme ve druhé minutě dostali první branku, viděl jsem to s námi bledě. Sviněnští měli dalších asi 5 šancí a kolem našeho vápna hořela tráva. Ale vytěžili jsme z minima maximum a dali do poločasu dvě branky. Ve druhé půli přišly dva bleskové góly na každé straně a od té doby jsme byli jako vojáci v zákopech pod těžkou palbou domácích. Musím zmínit jednoho výborného velitele a tím byl Martin Kohout na stoperu, který po 8 letech odehrál celý zápas prakticky bez tréninku. Domácí mladíci hráli dobře, ale při nás stáli všichni svatí a náš výborně chytající gólman D. Koprna, který měl asi 45 zásahů. Chtěl bych poděkovat celému našemu týmu za nasazení a obětavost!! Fotbal někdy nemá logiku.



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - J. Gažák [-] , J. Petr [-] , D. Tisoň [-] , V. Graňo [-] , J. Tůma [-] , J. Kostohryz [-] , F. Pavel [-] , T. Kápar [-] , D. Tomek [-] , J. Valter [-]

TJ Slavoj Srubec
D. Koprna [-] - F. Hekrdla [-] , F. Šálek [-] , R. Janoušek [-] , K. Kubíček [-] , J. Mužík [-] , L. Marek [-] , T. Kroupa [-] , T. Zimmel [-] , J. Hekrdla [-] , J. Jindra [-]

Místo: Slavče. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav st. - MORONG Štefan (N), TŮMA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 18:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 22:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 11:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 21:38
Petr Kubát

Expert: Pavel CRKVA
Tip experta: výhra hostů

Srubec potvrdí roli favorita a odveze tři body.

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 11:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 10:39

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 18:47

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 14:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 09:28

Tip: výhra domácích