3:1
(1:0)
79. M. Kocina (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2018 14:30

12.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji rezerv byl úspěšnější domácí tým Jankova


Branky


33. M. Ježek , 50. D. Kočer , 66. R. Mužík - 79. M. Kocina (p.)
19

Na druhý venkovní zápas v řadě, po nepovedeném utkání minulý víkend na Loko B, zajížděli hráči Rudolfova "B" na hřiště do Dubného, kde hraje své domácí zápasy rezerva SK Jankov. S cílem vylepšit bodovou bilanci z venkovních zápasů, kde hosté prozatím 4x prohráli a pouze 1x zvítězili. Jankovská rezerva však proti hostům nastoupila ve velmi silném složení. Se šesti pendly z A-mužstva, z nichž mají někteří bohaté zkušenosti z divizních utkání. V brance nastoupil J. Komárek a v poli dále M. Hüttner, D. Kočer, V. Jirkovský, M. Prediger a R. Mužík. Vzhledem k tomu, že áčko Jankova hrálo až druhý den, je to pochopitelné a tak by to mělo vypadat. A i to, že tým Jankova B měl do tohoto utkání pouze 8 bodů, tak důvod o to víc sestavu tzv. „nabít“. To hosté mají jiné starosti. Áčko Rudolfova se bohužel potácí u dna tabulky KP a stále chybí díky zraněním několik hráčů základní sestavy A-mužstva. Proto je B-tým nucený první mužstvo doplňovat svými hráči. A aby toho nebylo málo, tak se v tomto utkání museli hosté obejít bez svého klíčového hráče Václava Dvořáka, který utrpěl svalové zranění v dopoledním utkání KP v Oseku. Alespoň vypomohl na pozici útočníka Zdeněk Kuna ml., který však měl také dopolední utkání v nohou. Dále chyběli oba dva klasičtí útočníci Radek Zachara a Marek Sládek a na lavičce byli pouze 4 dorostenci, kteří měli také dopolední zápas KP dorostu v nohou... A tak v základu dostal šanci Petr Irmiš, který po několika letech obnovil činnost a odbyl si premiéru v mužské kategorii a proti silnému protivníkovi si nevedl vůbec špatně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách

Po celodenním dešti hosté na velmi slušném terénu nastoupili s viditelným respektem ze silného složení domácího mužstva. Chtěli hrát ze zabezpečené obrany a defenzivního bloku, nedělat zbytečné chyby a vyrážet do rychlých protiútoků. A to se v úvodu utkání celkem dařilo. Z jedné takové situace se hostující hráči jako první dostali v 11. minutě do vyložené gólové šance. To když Z. Kuna odzbrojil u postranní čáry zkušeného M. Řezníčka, předložil míč M. Kocinovi, který našel v pokutovém území J. Machovce, který však, zcela sám před J. Komárkem, se zakončením zaváhal a vracející se M. Řezníček stačil ve skluzu gólovou střelu tečovat nad branku. Z následného rohu se hosté brankově neprosadili. Za další 4 minuty se v šanci objevil opět J. Machovec, který po průniku M. Pflegera střílel do protipohybu brankáře J. Komárka, který střelu vyrazil reflexivně nohou. Kdyby šli hosté do vedení, mohl možná průběh zápasu vypadat jinak. Tyto dvě neproměněné šance však naopak pomohly domácím a ti se dostali do zápasu. Zlepšili pohyb bez míče, zpřesnili kombinaci a dostali rudolfovský tým až do konce poločasu pod tlak. Vzadu dirigoval hru nestárnoucí M. Řezníček, zleva podporoval ofenzivu obránce V. Jirkovský, uprostřed hřiště začala soupeře přehrávat záložní řada dirigovaná zkušeným J. Šindelářem a vepředu zlobila útočná dvojice R. Mužík a M. Ježek. Hostující hráči odolávali tlaku domácích ze všech sil, ale nebyli schopni déle podržet míč ve své moci, ztráceli prakticky veškeré odražené balony a několik náznaků šancí hasili na poslední chvíli. Přežili nejdříve dvě gólové hlavičky, které mířili vedle. A další šance domácích, po průnicích z pravé strany D. Kočera a jeho zpětných přihrávkách, přestřelil z prostoru penalty nejdříve R. Mužík a následně i M. Řezníček, který se v šanci objevil z pozice stopera. Domácí byli za trvalý tlak odměněni vedoucím gólem v 33.minutě. To hosté zbytečně přišli uprostřed hřiště o balon, následovala průniková přihrávka na Michala Ježka, který unikl obráncům, byl u míče dřív než vybíhající brankář D. Keřka a procedil okolo něj míč do sítě - 1:0. Do konce poločasu se už skóre nezměnilo. Hosté měli směrem dopředu pouze několik náznaků přečíslení, které však zbrklostí a nepřesností nedotáhli do úspěšného konce. A popravdě řečeno mohli být rádi, že šli do kabin pouze s jednobrankovou ztrátou.

Domácí přidali dvě branky a zamířili tak ke 3 bodům

Druhou půli hosté zahájili náporem, ale bohužel hned v 50. minutě inkasovali gól. To se prakticky z první šance prosadil D. Kočer. Po prudké střele jednoho z domácích hráčů z hranice pokutového území, kterou D. Keřka vyboxoval pouze na hranici penalty, hostující hráči při dobíhání zaspali a Daniel Kočer zcela sám ve vápně vrátil míč do opuštěné branky - 2:0. Utkání mohl Rudolfov zdramatizovat v 60. minutě, kdy dostal do běhu přihrávku dorostenec A. Janura, řítil se zcela sám na brankáře domácích, ten ale jeho samostatný únik skvěle zlikvidoval. A za neproměněnou tutovku byli hosté brzy potrestáni. Pořekadlo nedáš - dostaneš se vyplnilo v 66. minutě, kdy hosté vyrobili úplně zbytečný roh, nestačili kvalitně zformovat postavení obranné standardní situace, domácí rychle rozehráli, následný centr do pokutového území nechali hostující hráči propadnout mezi své čtyři hráče, kde zcela nepokrytý a střelecky disponovaný Roman Mužík prostřelil hradbu těl a upravil na - 3:0. Od tohoto okamžiku a po vystřídání několika pendlů v domácím týmu byli hosté z Rudolfova až do konce utkání aktivnější. Dokázali však už jen snížit v 79. minutě čestným gólem, když se ve vápně obtočil J. Machovec okolo obránce, byl stažen a z následné penalty upravil Martin Kocina na konečných - 3:1. Utkání mohli hosté ještě zdramatizovat v 82. minutě, kdy se řítil sám na J. Komárka M. Pfleger, ale další tutovku neproměnil. Opět šanci vychytal domácí gólman, když mu pomohl na brankové čáře domácí obránce a z následné dorážky z prostoru penalty přestřelil J. Machovec. Je pravda, že domácí před tím mohli definitivně rozhodnout, když samostatný únik D. Kočerovi zlikvidoval reflexním zákrokem nohou D. Keřka. Konec utkání už si domácí tým zkušeně pohlídal a zcela zaslouženě získal tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Jankov B
Martin Kudláček ( nehrající hráč ): Vzhledem k několika absencím hráčů ,,B" týmu, zaskočila na výpomoc čtveřice hráčů z ,,A" týmu ( Komárek, Hüttner, Kočer a Mužík ) a na našem výkonu to bylo znát. Konečně jsme zahráli dobré utkání a zaslouženě zvítězili. Po celou dobu utkání jsme byli lepším týmem, i když mladíci z Rudolfova hráli též výborně.

SK Rudolfov B
Josef Dvořák ( trenér ) a Petr Hlubocký ( vedoucí ): Podle získaných bodů a postavení v tabulce před tímto utkáním jsme jeli získat nějaký ten bodík. Ale tušili jsme, že domácí nastoupí v silné sestavě a to se taky potvrdilo. Musíme sportovně uznat, že na takovou kvalitu, proti které naše mladé mužstvo nastoupilo a v jakém složení, bohužel ještě nemá. Musíme domácí pochválit zejména za hru v prvním poločase a pogratulovat ke zcela zasloužené výhře. Ale z druhé strany jsme za takovouto konfrontaci rádi, alespoň si chlapci tak těžké utkání vyzkoušeli a zjistili, jaký je rozdíl oproti hráčům úrovně krajského přeboru a námi. Že musí přidat prakticky ve všem. A když by chtěli s takovým mužstvem hrát vyrovnanou partii, tak musí dát do hry zejména bojovnost a agresivitu v osobních soubojích! Jak se říká, utkání odjezdit po zadku. A to nám v tomto utkání bohužel chybělo, abychom byli schopni kvalitu domácích více eliminovat. A jak jsme před pár týdny kluky chválili za dobrou tréninkovou morálku, tak nyní se začíná na slabších výkonech mužstva projevovat v posledních týdnech naopak velmi nízká docházka na tréninky a tím samozřejmě trpí i kvalita tréninkového procesu. Po dvou prohraných venkovních utkáních se musíme dát dohromady a pokusit se v neděli doma urvat tři body v derby s SK Úsilné. Byli jsme se teď v Úsilném podívat při jejich výhře nad Loko B a nic lehkého nás určitě nečeká.



Sestavy


SK Jankov B
J. Komárek [-] - O. Maxa [-] , D. Šindelář [-] , M. Řezníček [-] - P. Šejnoha [-] , M. Hüttner [-] , J. Šindelář [-] , D. Kočer [-] , J. Beníšek [-] - J. Tušl [-] , M. Ježek [-] -

SK Rudolfov B
D. Keřka [-] - M. Šefl [-] , R. Tyrpák [-] , J. Tušl [-] , P. Irmiš [-] - M. Kocina [-] , J. Machovec [-] , M. Pfleger [-] , M. Žoček [-] , A. Janura [-] - Z. Kuna [-]

ŽK: 58. Z. Kuna , 62. M. Pfleger .
Místo: Dubné. Počet diváků: 21.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 18:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 22:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 21:38
Petr Kubát

Expert: Pavel CRKVA
Tip experta: výhra hostů

Mladé mužstvo Rudolfova bude chtít odčinit prohru z minulého kola.

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 11:12

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 10:39

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 18:47

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 09:28

Tip: výhra domácích