1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2018 10:00

10.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov "B" doma podlehl rezervě Lokomotivy ČB


Branky


24

Rezerva Jankova minulý víkend podlehla vysoko soupeři z Trhových Svinů na jeho hřišti. V tomto zápase tedy jistě chtěla navázat spíše na poslední domácí zápas proti Římovu, který zvládla za tři body. Hosté týmu Lokomotivy ČB "B" čekal druhý venkovní zápas za sebou. Z posledních 5 soutěžních zápasů hráči Lokomotivy neokusili chuť vítězství, bylo tedy zřejmé, že tuto nelichotivou sérii se budou snažit konečně zlomit, protože se potkali soupeři ze stejných pater tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólový Fošum využil dokonale chyby domácích

Do utkání vstoupili domácí hráči katastrofálně, což je provází pár posledních zápasů. Ve 3. minutě přišla zbytečná ztráta míče a na Šturmu v brance domácích se řítil sám hostující útočník R. Fošum, který si v zakončení vedl tak, jak se na útočníka sluší a poslal hosty do vedení - 0:1. V 15. minutě se opřel do balonu z poza vápna domácí hráč Petr Maxa, avšak ke smůle jankovských trefil pouze břevno. Ve 29. minutě přišla opět zbytečná ztráta míče z kopaček domácích. Obránce L. Simandl přišel při rozehrávce o míč a následný brejk hostů zkušeně proměnil opět R. Fošum, který udělal pěknou kličku Šturmovi a zavezl míč do prázdné branky - 0:2. Do poločasu si ještě domácí vytvořili tři slibné šance, ale Ježek, Prediger a ani Řezníček brankáře Štěpánka nepřekonali.

Domácí pouze snížili, více jim hosté nedovolili

Vstup do druhé půle Jankovu "B" vyšel skvěle. Hned ve 47. minutě se po standardní situaci prosadil Michal Ježek a snížil - 1:2. Domácí tým se celý druhý poločas hnal za vyrovnáním, hosté se jen bránili a podnikali nebezpečné útočné výpady. Bohužel pro hráče domácího celku se jim už nepodařilo překonat výborného Štěpánka v brance hostů. Největší šanci na vyrovnání neproměnil Martin Kudláček, kterému se nepodařilo doklepnout míč z cca metru do prázdné branky. Utkání tak tedy skončilo výhrou hostů, kteří si z Dubného odvážejí důležité 3 body.



Ohlasy k zápasu


SK Jankov B
Martin Kudláček ( hráč ): Opět špatný vstup do zápasu. Brzy inkasujeme a máme problémy se zakončením. Šance si vypracujeme, ale nejsme schopní dát gól. Když netrefím bránu z metru, tak je to špatné. Díky tomu máme nejhorší útok v soutěži a bohužel bez gólů body nepřijdou.




Sestavy


SK Jankov B
B. Šturma [-] - F. Černý [-] , M. Řezníček [-] , S. Kysela [-] , O. Maxa [-] - D. Šindelář [-] , P. Maxa [-] , D. Kočer [-] , J. Beníšek [-] - M. Kudláček [-] , M. Ježek [-] -

TJ Lokomotiva ČB B
R. Štěpánek [-] - T. Kadlec [-] , J. Vaněček [-] , J. Petrou [-] , P. Kříž [-] , R. Fošum [-] , Z. Gregor [-] , J. Weinreb [-] , T. Kvěch [-] , J. Zýka [-] , Š. Sahan [-]

ŽK: 71. P. Kadlec .
Místo: Dubné. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 08:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 23:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 09:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 19:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 14:30

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 11:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 07:06

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

V tomto utkání musím dát jedničku. Věřím, že doma potřebné tři body vybojujeme a vzdálíme se sestupovým vodám. I když to bude těžké, sám nevím v jaké sestavě se sejdeme.

Tip: výhra hostů