J. Švec 87.
1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 16:30

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Jankova ubránila remízový bod v Neplachově


Branky


87. J. Švec - 26. M. Ježek
20

Neplachov chtěl jistě v tomto zápase zapomenout na prohru na Hluboké a vrátit se zpět na vítěznou vlnu. Také byl v tomto utkání tzv. papírovým favoritem, zatímco rezerva Jankova výsledkově spíše tápala a vítězství si připsala pouze jediné. Přesto se hosté do Dolního Bukovska vydali s partou 16 statečných, porvat se o body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po nepřesnostech na obou stranách se zrodil vedoucí gól

Zhruba do 30. minuty prvního poločasu nepředvedli domácí hráči v podstatě nic, čím by si vysloužili potlesk početných domácích fans. Kombinace se nedařila nebo spíš se o ní domácí ani moc nepokoušeli a zkoušeli to individuálně, na náhodu. A protože většina hráčů Neplachova měla problém se zpracováním balónu, brzy o něj přicházeli a ani si nedokázali připravit pozice k zakončení. Právě z nesoustředěnosti a nepřesností domácích se snažili něco vytěžit hosté, kteří se dobře pohybovali a především po lajnách se jim dařily útočné výpady. Hráli velice účelně a spíše vyčkávali na nějakou větší chybu domácích. A ta přišla ve 26. minutě, při podcenění situace a špatné komunikaci zadních řad při vhazování hostů. Martin Kudláček rychle vrátil balón do hry, ten se dostal k M. Ježkovi, který si na hranici velkého vápna věděl rady a poslal hosty do vedení - 0:1. Po tomto momentu se domácí hráči přece jen probudili z letargie a odpověděli konečně pěknou kombinační akcí na jejímž konci byl J. Švec, který z úhlu protáhl Šindeláře v brance hostů. Na konci první půle se domácí zvedli, ale do šaten se odcházelo stále za stavu 0:1 po rezervu Jankova.

Druhý poločas v režii domácích hráčů

Druhý poločas začal lepším pohybem domácích, kteří chtěli s nepříznivým skóre něco udělat. I když se hned do rozehrávky vloudila velká chyba. Krátkou přihrávku vystihl Ježek, ale sám proti Dvořákovi neuspěl, netrefil zařízení. Domácí pak přidali a oproti první půli byl vidět rozdíl. Neplachov více držel míč, ale hosté nechtěli o vedení přijít a bojovali. I díky tomu se domácí nemohli dostat k finální přihrávce. Ale šance domácích nakonec přišly. Po přesné přihrávce D. Štěchy se na levé straně uvolnil P. Švec, ale jeho střela mířila pouze do bližší tyče. Další jeho střela jen o pár minut později byla zblokována už dost zataženou obranou hostů. Z následného rohu hlavičkoval neplachovský D. Štěcha těsně vedle bližší tyče. Dobývání hostující branky pokračovalo, v další šanci a znovu z levé strany tentokrát střílel aktivní Mohamed na vzdálenější tyč a Šindelář se štěstím vytáhl balón na roh. Hosté v druhé půli v podstatě bránili jednogólový náskok a nebo zkoušeli dlouhé nakopávané balóny, to ale dobře přečetl domácí gólman Dvořák a většinou byl u dlouhého míče první. Domácí se tlačili za gólem, ale často jim překazil zakončení na poslední chvíli hostující kapitán Honner, který byl vždy tam, kde bylo třeba. Pak ještě trochu zvedla emoce malá strkanice několika hráčů po faulu hostů na jejich polovině, kterou ale s přehledem vyřešil rozhodčí Granec. Domácí nakonec střeleckou smůlu prolomili, když se pohotově do odraženého balónu na hranici šestnáctky opřel J. Švec a trefil se přesně k tyči - 1:1. Neplachov pak ještě zkoušel přidat druhý gól, ale na to už měl málo času a hosté se ubránili.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek ( nehrající hráč ): První půli jsme v podstatě prospali, nešlo nám to. Kopalo se to sem tam. Chyběla nám souhra, přesnost, důraz, střelba… asi všechno. Po obdrženém gólu jsme se trochu zvedli a v druhé půli jsme hosty, kromě té chyby hned na začátku poločasu, přehrávali. Šance byly, ale gól nám tam ne a ne spadnout, až na konci to Švícko pohotově trefil.

SK Jankov B
Martin Kudláček ( hráč ): Z našeho pohledu nejhorší zápas na podzim. Špatný pohyb, obsazování protihráčů, nasazení, přihrávky... nic se nám nedařilo. K našemu štěstí soupeř hrál stejně jako my a tak se diváci pěkného fotbalu za 90 minut nedočkali.



Sestavy


TJ Sokol Neplachov
M. Dvořák [-] - J. Láník [-] , L. Sobota [-] , P. Dušák [-] - J. Hruška [-] , P. Mohamed [-] , P. Šafář [-] , D. Štěcha [-] , L. Svobodný [-] , M. Hruška [-] - J. Švec [-] -


ŽK: 58. J. Láník , 90. L. Sobota - 58. L. Simandl , 67. M. Ježek .
Hráči zápasu: M. Dvořák - P. Šindelář , J. Honner .
Místo: Dolní Bukovsko. Počet diváků: 138. Rozhodčí: Granec Robert - ŠÍMA Václav (N), PAVLÍK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: René JANOUŠEK
Tip experta: výhra domácích

Neplachov na podzim jede dobře a jsou na špici. Jistě nebudou chtít odevzdávat doma body a potvrdí i dobrou formu.

18. 9. 2018 16:15
Neplachov na podzim jede dobře a jsou na špici.Jistě nebudou chtít odevzdávat doma body a potvrdí i dobrou formu.Tip 1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích