4:2
(1:1)
14. M. Kocina (p.)
77. V. Dvořák
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 16:30

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Srubec potvrdil podzimní formu a poradil si i s Rudolfovem "B"


Branky


45. R. Janoušek (p.) , 51. P. Kalina , 69. K. Kubíček , 75. J. Hekrdla - 14. M. Kocina (p.) , 77. V. Dvořák
20

Slavoj Srubec v sobotu přivítal na svém hřišti mužstvo Rudolfova "B". Domácí chtěli i v tomto zápase potvrdit roli favorita a pozici vedoucího mužstva OP po odehraných prvních pěti kolech. Rudolfovští v tomto zápase nemohli počítat s pendly z A-týmu, kteří odehráli v dopoledních hodinách zápas s Jankovem. Přesto byli hráči odhodlaní, nedat svoji kůži lacino na hřišti leadera soutěže...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byli aktivnější hosté z Rudolfova

Zápas zahájili hosté velmi aktivně. Krajní hráči aktivně podporovali útočné výpady a celé mužstvo napadalo soupeřovu rozehrávku. To se dařilo prakticky celý první poločas a domácí tým, mimo několika střel z uctivé vzdálenosti, hosté nepustili k vážnému ohrožení branky, kterou strážil David Keřka. Dobrý výkon korunovali rudolfovští vedoucí brankou již ve 14. minutě. Po krásném pasu Václava Dvořáka za obranu se dostal do úniku Radek Zachara, ve vápně se chtěl protisměrnou kličkou zbavit Radima Hálka, ten ho nešikovně podrazil a následovala penalta. K té se postavil Martin Kocina a s dávkou štěstí ji proměnil - 0:1. Tato branka hostující hráče ještě víc povzbudila a mohli dále z několika úniků a přečíslení do konce poločasu vedení navýšit. Jenže hosté nebyli dost produktivní, a tak byl tým Rudolfova po zásluze potrestán. Nejdříve se Srubec dostal do šance, jmenovitě Radim Leština po pěkné přihrávce od Pavla Kaliny, ale 18-ti letý brankář David Keřka výborně střelu zneškodnil. V poslední minutě prvního poločasu se hostující hráči hnali za druhým gólem. Místo toho, aby balon na útočné polovině udrželi a tím i poločasové vedení, tak při snaze o útočnou kombinaci chybovali, domácí hráči se dlouhým nákopem a po nedorozumění mezi hostujícími obránci dostali do vápna. Tam se zkušený Pavel Kalina snažil uvolnit a byl vracejícím se záložníkem Markem Sládkem atakován. Následoval pokutový kop pro domácí tým, který s přehledem proměnil René Janoušek a vyrovnal - 1:1. Ihned po rozehrání ve středovém kruhu rozhodčí Hučík první poločas ukončil.

Duhý poločas byl v režii Srubce

Druhý poločas zahájili hosté opět aktivně. Přesto ale v 51. minutě vyrobili zbytečný faul před vápnem. Dobře provedený přímý kop Jakuba Leštiny brankář Keřka bravurně vyrazil s pomocí břevna zpět do pole, ale tam na malém vápně číhal zcela osamocený 49-letý Pavel Kalina a dorazil balon do opuštěné branky, čímž svůj tým poslal do vedení - 2:1. Tento moment prakticky rozhodl celé utkání. Od této chvíle se hra Rudolfovské rezervy zcela rozpadla a domácí mužstvo bylo v následující pasáži utkání výrazně lepší. Přehrávali soupeře ve všech činnostech, v určitých situacích dominovali a byli i produktivní. V 69. minutě po kombinaci s René Janouškem a následném samostatném úniku zvýšil Kamil Kubíček vedení domácího týmu - 3:1 a za několik minut v 75. minutě se po rohu Jakuba Leštiny důrazně prosadil hlavičkou prakticky nebráněný kapitán Jan Hekrdla a upravil na - 4:1, čímž prakticky rozhodl o třech bodech pro domácí. Hosty ještě v některých šancích domácího celku podržel David Keřka. V 77. minutě se sice podařilo snížit hostům z Rudolfova po hlavičce Václava Dvořáka - 4:2, ale více vylepšit skóre utkání se hostům již nepovedlo. V závěru se ještě domácí dostali pod tlak hostujících hráčů, ale těm scházela kvalita a síla v zakončení, takže si hráči Srubce už závěr utkání zkušeně pohlídali.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Srubec
René Janoušek ( hráč ): Z naší strany to byl opět trochu prospaný úvod zápasu a prvních 20 minut jsme se hledali. Rudolfov nás předčil v nasazení a dohrávání soubojů, měli větší vůli. Výborně nás dostupovali a nedali nám moc prostoru. O poločase v kabině jsme si to ale vyříkali a druhá půle už byla úplně o něčem jiném. Dali jsme tři pěkné branky,což potěšilo i našeho trenéra Pepu Vacka.

SK Rudolfov B
Josef Dvořák ( trenér ) a Petr Hlubocký ( vedoucí ): Musíme sportovně uznat, že v celém kontextu utkání a zvlášť za druhý poločas si domácí tři body zasloužili. My jsme zatím hráli proti nejlepšímu a právem vedoucímu týmu OP, od kterého se moc body vozit nebudou. Pozitivem z naší strany je opět první půle, kdy jsme, si myslíme, byli lepším týmem a je jen škoda, že nejsme více produktivní. A zase se budeme opakovat, ale naši mladíci by si měli vzít, ze skoro padesátiletých " fotbalových dědků " soupeře, ale na poměry OP stále nadstandartních hráčů, příklad a snažit se víc v tréninku pracovat tak, aby už se od nich nenechali v jarní části fotbalově vyučovat.



Sestavy


TJ Slavoj Srubec
D. Koprna [-] - R. Janoušek [-] , R. Leština [-] , K. Kubíček [-] , L. Marek [-] , P. Kalina [-] , F. Šálek [-] , T. Kroupa [-] , J. Hekrdla [-] , R. Hálek [-] , J. Jindra [-]

SK Rudolfov B
D. Keřka [-] - F. Pouzar [-] , M. Valenta [-] , M. Žoček [-] , P. Kryeziu [-] - V. Dvořák [-] , M. Pfleger [-] , M. Sládek [-] , M. Kocina [-] , F. Hajný [-] - R. Zachara [-]

ŽK: 64. R. Janoušek - 72. M. Tušl .
Hráči zápasu: P. Kalina , J. Hekrdla , J. Leština .
Místo: Srubec. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Hučík Marek - TŮMA Jiří (N), KRÝDL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: René JANOUŠEK
Tip experta: výhra domácích

Rádi se vyhříváme na špici a budeme doma zase chtít vyhrát.

18. 9. 2018 16:06
Rádi se vyhříváme na špici a budeme doma zase chtít vyhrát.Tip 1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích