0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 10:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Omlazený tým rezervy Jankova podlehl na domácím hřišti Slavoji Srubec


Branky


18

V bojovném zápase, kdy se nakonec objevila i červená karta, byl zkušenější tým hostů ze Srubce zaslouženě obdarován třemi body a kdyby byl v koncovce efektivnější, mohli si hosté odvézt domů i střelecky výraznější skóre. Z domácího týmu byl nejvíce vidět, bohužel ne v dobrém slova smyslu, Jaromír Tušl, který zvládl během 3 minut dostat za dva žluté zákroky červenou kartu...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřišti byl vidět bojovný zápas a dva góly hostí

Zápas, který otevřel fotbalový podzim českobudějovického přeboru, se odehrál v sobotních dopoledních hodinách na hřišti v Jankově, kde proti sobě nastoupil domácí rezervní tým proti hostům ze Srubce. První gólová akce na sebe dlouho nenechala čekat a hned v 7. minutě po parádně zahraném rohovém kopu od Kaliny dal první gól hostujícího týmu kapitám Hekrdla - 0:1. Po rohovém kopu se narodila větší šance i na domácí straně, ale Kudláček se gólově nedokázal prosadit. Zajímavých fotbalových akcí poté nebylo moc k vidění, za to se začalo na hřišti přiostřovat, z čehož během deseti minut vyplynuly tři žluté karty a kdyby měl rozhodčí přísnější metr, mohlo se už v půlce prvního poločasu červenat a nikdo by se možná ani nedivil. Přesto se ale i v této pasáži zápasu našla jedna krásná fotbalová chvilka a to, když ve 34. minutě trefou do černého zvýšil Tomáš Kroupa vedení hostujícího týmu - 0:2. Za tohoto stavu se odcházelo do kabin.

Ke konci zápasu došlo přeci jen i na červenou kartu

Druhý poločas byl vedený v podobné režii jako ten první. Ve 47. minutě sice zahrozili domácí hráči dvěma šancema, kdy nejdříve mladý dorostenec Šindelář netrefil z malého vápna bránu a poté Michal Ježek ocitnuvší se sám před hostujícím brankářem jej neprostřelil. Ale jinak hosté bušili do soupeře a zahazovali jednu šanci za druhou. Přeci jen ale přišla gólová akce z kopačky hostujícího útočníka a v 58. minutě zvyšoval vedení svého týmu Kamil Kubíček - 0:3. V té době už byl na hřišti víceméně jen jeden tým, který se snažil ještě své skóre navýšit, přičemž zahodil své šance jak Kubíček a nebo mladá posila v záloze hostujícího týmu Lukáš Marek, který byl na hřišti hodně vidět a patřil k nejlepším hráčům hostujícího celku. No a aby nebylo karetního mariáše málo, tak se nakonec přeci jen ve druhé půli červenalo. Domácí střídající hráč Jaromír Tušl stihl během svého kratičkého pobytu na hřišti behěm tří minut v rozmezí 87. a 89. minuty vyprodukovat dva zbytečné zákroky na hostujícího Jana Jindru a po dvou žlutých kartách se musel odporoučet do kabin o pár minut dříve než ostatní hráči na hřišti.



Ohlasy k zápasu


SK Jankov B
Daniel Rut ( asistent trenéra ): V prvním poločase to byla z naší strany marnost a nevytvořili jsme si takřka žádnou nebezpečnou šanci. Na začátku druhé půle jsme zahodili dvě vyložené šance, kdy se zápas mohl vinout také jiným směrem, ale bohužel jsme neproměnili a naopak ještě soupeři nabídli brejky a šanci k navýšení skóre, tudíž žádná hitparáda z naší strany se nekonala. V našem týmu nyní probíhá generační výměna, takže hrajeme, na co máme a mladí kluci získávají teprve zkušenosti. Z negativ bych určitě vyzdvihl hráče Tušla, který byl během krátkého časového úseku vyloučený a musel předčasně do sprch, čímž završil náš nepovedený výkon v tomhle zápase.

TJ Slavoj Srubec
David Kamaryt ( vedoucí mužstva ): Na to, že jsme do zápasu nastoupili z ostra a bez jediného odehraného přátelského utkání, tak s výsledkem zápasu jsem spokojený. Musím i objektivně uznat, že soupeř příliš nevzdoroval a kdyby se výsledek zápasu zastavil na skóre 0:8, nikdo z přihlížejících by se nedivil.



Sestavy


SK Jankov B
B. Šturma [-] - F. Černý [-] , M. Ježek [-] , M. Brabec [-] , J. Honner [-] - D. Šindelář [-] , J. Beníšek [-] , O. Maxa [-] , P. Honner [-] - J. Tušl [-] , M. Kudláček [-]

TJ Slavoj Srubec
D. Koprna [-] - L. Marek [-] , D. Budějcký [-] , D. Muzika [-] , P. Kalina [-] , F. Hekrdla [-] , F. Šálek [-] , T. Kroupa [-] , J. Hekrdla [-] , R. Hálek [-] , J. Jindra [-]

ŽK: 29. M. Kudláček , 82. L. Simandl , 87. J. Tušl - 29. D. Koprna , 37. J. Jindra . ČK: 89. J. Tušl .
Hráči zápasu: L. Marek , M. Pavel .
Místo: Jankov. Počet diváků: 95. Rozhodčí: KNOTEK Václav - PAVLÍK Michal (N), TŮMA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Kubát Petr
Tip experta: výhra domácích

První zápas kola v dopoledních sobotních hodinách dopadne dle mého názoru vítězstvím domácího "B" týmu. Z posledních 4 vzájemných zápasů 3 ovládl hostující manšaft a hráči Jankova mají svému soupeři co vracet.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích