3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2018 15:30

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velenice si připsaly další 3 body


Branky


28

Velenice po minulém skalpu Lomnice přivitala na domacim hřišti tým Mladé. Mladé k ničemu Velenice nepustili a vyhráli 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól Fialy

Do utkání tým Mladé vstoupil do utkání s defenzivím stylem hry. S tím se Velenice ze začátku nedokázaly vyrovnat. Fotbal nebyl moc atraktivní. Až v 42.minutě byla k vidění hezká fotbalová akce. Kapitán Samec skvěle uvolnil Fialu, který z úhlu překonal hostujícího brankáře. Domácí si tak nesli do kabin vedení 1:0.

Dvě branky Kopeckého

Do druhého poločasu vstoupili s větší aktivitou Velenice. V 73.minutě zahrávali Velenice standartku, které se ujal Macho. Jeho centr byl ve vápně prodloužený Fialou, míč se dostal až ke Kopeckému a ten zvýšil hlavou na 2:0. Třetí branka přišla opět po centru Macha a opět hlavičkoval Kopecký. Zápas tedy skončil 3:0. A Velenice si připsaly další tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho ( vedoucí mužstva): S Mladým jsme chtěli potvrdit vítězství z minulého týdne proti Lomnici. Bylo to ale úplně jiné utkání. Hosté přijeli s defenzivní taktikou a v prvním poločase se nehrál pěkný fotbal. My jsme hráli bez pohybu a přizpůsobili jsme se tak hře soupeře. Světlý moment přišel ve 42. Minutě, kdy Samec uvolnil Fialu, který se štěstím z úhlu překonal hostujícího brankáře. Ve druhé půli jsme zvýšili aktivitu a soupeře jsme vůbec k ničemu nepouštěli. Druhá branka přišla ve 73. Minutě, kdy Macho zahrával standardní situaci, hlavou prodloužil Fiala a osamocený Kopecký opět hlavou zvýšil na 2:0. Třetí branka přišla na konci utkání po centru Macha a následné hlavičce Kopeckého do proti pohybu hostujícího brankáře. Před tím měl ještě tutovku Samec po přihrávce Fialy, ale hostující brankář byl zázračným zákrokem proti. Vítězství zcela zasloužené, hosté za celé utkání v podstatě nevystřelili na naší bránu.




Sestavy


TJ Lokomotiva České Velenice
B. Maroušek [-] - T. Kopecký [-] , K. Macho [-] , P. Arvaj [-] , M. Fiala [-] (79. F. Malaník [-] ) , R. Mikudim [-] (28. F. Dvořák [-] ) , P. Sokol [-] (84. M. Břenek [-] ) , V. Samec [-] , M. Srpek [-] , P. Zemánek [-] , M. Filip [-] (66. J. Latifi [-] )

SK Mladé
J. Brůžek [-] - T. Kočvara [-] , F. Červený [-] , V. Šafrata [-] , J. Vítek [-] (53. V. Moudrý [-] ) , T. Linhart [-] , M. Schuster [-] , Š. Pařízek [-] , M. Drábek [-] , T. Brozman [-] , P. Šimek [-]

ŽK: 88. V. Samec - 44. M. Drábek , 88. V. Moudrý .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: BARTŮNĚK Pavel - JURÁŇ Karel, KOUDELKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 08:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 16:34
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 11:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 10:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 00:25
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 18:01

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 11:32
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip experta: výhra domácích

Pokud podáme výkon, jako minulý týden, tak zůstanou tři body doma

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza