2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 10:30

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cehnice si nepřišly na Vacov, který přezimuje na druhém místě


Branky


25. A. Bujok , 58. M. Valta
29

Zápas týmů z opačných pater tabulky vyšel lépe pro domácí Vacov, který přezimuje na druhém místě. Naopak Cehnice skončily až na třetím místě odspoda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Antonín Bujok poslal Vacov do vedení

Hned ve druhé minutě hlavičkoval hostující Krejsa vedle po dlouhém autu Máry Martínka. V páté minutě vyhrál svůj souboj na půlce Nedvěd a hlavou prodloužil míč do vyložené příležitosti na Pepu Čecha, který šel sám na bránu, dobře vystřelil, ale domácí brankář Pavel Klas zachránil Vacov. Následovala pasáž, kdy hosté s domácími hráči hráli vyrovnanou partii a v 15. minutě se do velké šance dostával Pletka, když využil zaváhání domácí obrany, ale bohužel pro hosty se mu nepodařilo zakončit a domácí akci zastavili. Další velkou příležitost pak měl opět Pepa Čech, když domácí brankář P. Klas neudržel lehkou střelu, ale při dorážce měl balón za tělem a o kousek minul prakticky prázdnou branku domácích.

Za chvíli byl v akci znovu Pletka, kdy dostal krásný balón za obranu od Vaňka, přehodil i brankáře, ale míč se do branky nedostal, protože domácí obránci situaci zachránili. A jak to tak bývá, po neproměněných šancích přišel trest. Hosté udělali tři chyby a nahráli domácím do akce dva na hostujícího brankáře a Vosecký kapituloval poprvé. Situace hosty nezlomila, ale domácí se dostali na koně a už nebyli tak nervózní v rozehrávce a nepouštěli Cehnice do velkých šancí.

Ke střele měl dvakrát připraveno Vaněk, ale první pokus mu domácí zblokovali a druhý nedokázal dobře umístit a z hranice vápna pouze trefil domácího brankáře. Velmi aktivní byl Pletka, který se na středním záložníkovi snažil podporovat útok a byl pro domácí velice nebezpečný celý zápas, jenže už se do žádné další velké šance nedostal, ale svým pohybem a přístupem byl na hřišti velmi vidět.

Vedení navýšil Marek Valta

Druhý poločas začal z hostující strany velice vlažně. Domácí začali hosty přehrávat, byli důraznější a vypracovávali si i nějaké střely a gólové příležitosti. V 58. minutě pak zahrávali trestný kop, Vosecký střelu vyrazil, ale jediným hráčem, který dobíhal, byl domácí útočník a bez problémů zvýšil na 2:0. Po obdrženém gólu se hosté alespoň probrali a začali opět běhat a srovnali krok s Vacovem, co se týče nasazení a důrazu.

Do hostující největší příležitosti ve druhém poločasu se dostal Mára, když po zpětné hlavičce od Nedvěda byl sám před odkrytou bránou, ale jeho střela šla o malý kousek mimo, a tak ani z druhé jasné vyložené příležitosti nedokázali dát hosté gól. Domácí pak měli několik střel a průniků do cehnického vápna, ale buď Martínek, nebo Vosecký dokázali tyto pokusy překazit.

 

 

Sokol Cehnice: V posledních zápasech jsme měli velký problém s koncovkou a zápas ve Vacově nebyl výjimkou. K poslednímu zápasu podzimu jsme vyrazili na horkou půdu do Vacova, který bojuje se Sousedovicemi o první místo v tabulce. Připravili jsme se na tlak domácích a taktiku tomu i uzpůsobily, ale průběh prvního poločasu byl naprosto odlišný, než jsme my i domácí předpokládali. Bohužel výsledkově jsme zase neobstáli. Po podzimu jsme na nelichotivém 12. místě. Jediné, co nás může těšit je, že jsme se zápasy s týmy z první čtyřky uhráli skoro stejně bodů, jako s ostatními týmy. Znamená to pro nás jediné – zahrát proti silnému soupeři umíme, ale nedokážeme pravidelně porážet týmy, které jsou v tabulce okolo nás.“

 

Zdroj: Sokol Cehnice



Ohlasy k zápasu


SK Vacov
Pavel Klas, brankář: Zápas s Cehnicemi nebyl pro nás lehký, je to důrazný a nepříjemný soupeř. V prvním poločase měly Cehnice šance na vstřelení gólu, ale vázla jim koncovka. V první půli se prosadil Antonín Bujok. Druhou půli jsme si pohlídali a navýšili skóre. Z dorážky dával Marek Valta.




Sestavy


SK Vacov
P. Klas [-] - M. Vítovec [-] , T. Sova [-] , D. Vítovec [-] (41. M. Valta [-] ) , M. Moutelík [-] , A. Jírovec [-] , J. Ketzer [-] , F. Zitta [-] (81. M. Mls [-] ) , A. Bujok [-] , L. Král [-] (82. P. Vastl [-] ) , V. Zábranský [-]

Sokol Cehnice
P. Vosecký [-] - M. Nedvěd [-] , O. Martínek [-] , M. Martínek [-] , P. Pletka [-] (63. J. Mára [-] ) , R. Frčka [-] , P. Krejsa [-] , V. Vaněk [-] (63. J. Prokeš [-] ) , V. Turek [-] , J. Čech [-] , L. Čech [-]

ŽK: 74. L. Král - 59. M. Martínek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hnilička Jaroslav - ONDRA Milan, ZLOCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 08:53

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Jan Hoch
Tip experta: výhra domácích

Cehnice favorita potrápí, ale na body to stačit nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích