Sedlec po dvou porážkách veze aspoň bod ze hřiště Loučovic


Branky


34

Sedlec poslední dvě kola musel zkousnout dvě vysoké porážky a tak už bylo na čase, aby znovu začal sbírat body. Domácí zase měli za sebou divokou remízu na hřišti Dolního Dvořiště a doma další body ztratit nechtěli. Nakonec zápas skončil remízou, která je především po hosty zlatá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poslal do vedení Havierník, Kučera stihl do poločasu srovnat

Hostům chyběl stoper Koch, navíc na zápas dorazili těsně před výkopem. A tahle lajdáckost jako by předznamenala celý zápas, který se hostujícímu týmu vůbec nepovedl. Domácí vytrvale útočili, ale v koncovce se jim vůbec nedařilo. Nakonec se přeci jen dostali do vedení. To když je do vedení poslal po zbytečné chybě sedlecké obrany Josef Havierník 1:0. Sedlec moc šancí neměl, ale když už se dostal do útoku, byl hodně nebezpečný. Milan Pešek vystihl špatnou rozehrávku, byl ve vápně atakován domácím hráčem, ale píšťalka sudího zůstala němá. Nakonec se hostům podařilo vyrovnat. Dvě minuty před poločasem pak při první pěkné sedlecké akci Martin Pešek vyslal Tomáše Kučeru za obranu, ten obešel i brankáře Hüttnera, ustál jeho faul a zasunul míč do branky 1:1. A s tím to výsledkem skončil první poločas. 

V druhém poločase padlo po jedné brance na obou stranách

Začátek druhého poločasu začal lépe hostující Sedlec. Kučera šel znovu sám na Hüttnera, ale domácí brankář ho ve veliké šanci vychytal a svůj tým podržel. O chvíli později,ale Michal Chromý z přímého kopu domácího brankáře překvapil a hosté vedli 1:2. Místo snahy o třetí gól se ale stáhli a do konce měly Loučovice převahu, ovšem brankář Hanzal držel hostům naději na výhru výborným výkonem a domácím se ho nedařilo dlouho překonat. Nakonec převahu domácí tým i gólově vyjádřil, když se po další velké chybě obrany hostů prosadil Lukáš Ardó 2:2. Zápas nevalné úrovně tak nakonec skončil pro Sedlec ještě milosrdnou remízou. v Dalším kole čeká Sedlec doma Frymburk. Loučovice jednou na půdu Kamenného Újezda.



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Radek Večerník (trenér): Během prvních 20 minut jsme měli vést minimálně 3:0 místo toho vedeme pouze 1:0 uděláme opět fatální chybu na 1:1 v 44. minutě. Po přestávce dostaneme z hodně přísného trestného kopu Na 1:2 sice srovnáme na 2:2, ale během toho další 100% šance zahodíme.

SK Sedlec
Tomáš Kučera (hráč): Předveli jsme doslova strašidelný výkon pralesní úrovně. Opravdu to dlouho nepamatuji, že bychom byli takhle neškodní, slabí a neschopní si přihrát na dva metry. Za těchto okolností je remíza ještě zlatá, ačkoliv když deset minut před koncem vedeme, už bychom zápas neměli pustit, ale to by bylo vůči domácím kruté. Také nepředváděli žádný oslnivý fotbal, nedařila se jim koncovka, když je náš brankář Hanzal několikrát vychytal, ale aspoň bojovali a snažili se. My byli opravdu strašní a bod je pro nás zlatý. Přitom kdybychom předvedli aspoň průměr toho, co umíme, museli bychom vyhrát. Ale na kdyby se nehraje. Z tohohle se musíme rychle oklepat.



Sestavy


Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - T. Dostál [-] , J. Matulík [-] (73. R. Papaj [-] ) , V. Dudla [-] , J. Havierník [-] , L. Ardó [-] , L. Sojka [-] , J. Černý [-] , J. Beran [-] , J. Fejtek [-] (57. V. Matulík [-] ) , J. Toth [-]

SK Sedlec
F. Hanzal [-] - M. Samohejl [-] , L. Trněný [-] , M. Bláha [-] (19. J. Špán [-] ) , M. Kučera [-] , T. Kučera [-] , M. Chromý [-] , R. Hudec [-] , M. Pešek [-] (83. D. Ambrož [-] ) , J. Zíka [-] , M. Pešek [-]

ŽK: 44. J. Beran , 55. J. Fejtek - 82. R. Hudec .
Hráči zápasu: J. Toth , J. Fejtek - F. Hanzal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Devera Radek - SAIDL Radek, MAREK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 6
Rozhodčí - Devera Radek: 6
Občerstvení - nápoje: 8
Občerstvení - jídlo: 7
Hrací plocha: 9
Zázemí: 9
Výkon domácích - Vltavan Loučovice: 7
Výkon hostů - SK Sedlec: 2
Hráč utkání - domácí: Jakub Toth
Hráč utkání - hosté: František Hanzal
Hodnocení úrovně zápasu: 3
Rozhodčí - Devera Radek: 6
Hrací plocha: 9
Zázemí: 8
Výkon domácích - Vltavan Loučovice: 5
Výkon hostů - SK Sedlec: 2
Hráč utkání - domácí: Jan Fejtek
Hráč utkání - hosté: František Hanzal

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: remíza

Zde to vidím na dělbu bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích