Š. Zahálka 73. (p.)
M. Čácha 84.
3:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2018 10:15

8.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dobříš potrápila Admiru a dotáhla zápas až do penalt


Branky


73. Š. Zahálka (p.) , 84. M. Čácha - 43. P. Junek , 80. P. Junek
33

Tento zápas měl jasného favorita, ale ten se na remízu dosti natrápil. Dobříš se dvakrát dostala do vedení, pražané ale vždy našli odpověď a zápas dotáhli do penaltového rozstřelu. V něm sice zvítězili, ale se dvěma body nemohla panovat spokojenost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Dobříš nezajížděla do Prahy rozhodně v plné síle, neboť zraněn je Maryška, chyběly i hříšníci z minulého kola. I tak ale zahrála velmi dobře kolektivně. Admira na svého soupeře tlačila, ale hosté odolávali velmi odolně. Jechort si poradil se střelou Frice a Zahálky, na druhé straně nepřekonal Jungra po odraženém míči z přímého kopu Dorta jeho spoluhráč Pokorný. Dobrou příležitost odmítl Panýrek, který místo zakončení volil nahrávku.

 

Obrana Dobříše fungovala precizně, před Zahálkou ukopával Procházka a další střela Frice se také nepotkala s úspěchem. Na druhé straně utekl Šrain, ale na Jungra si nepřišel. Ve 43. ale byli hosté za obětavý výkon odměněni. Talůžek vyslal Junka a ten už domácího brankáře překonal - 0:1.

Drama do poslední minuty

Admira se tlačila do soupeře i ve druhém dějství, ale obrana v čele s Jechortem si přenesla dobrý a pozorný výkon z kabiny. Když se domácí dostali k zakončení, tak z toho byla hlavička Pavlaty, která prostory branky nenašla. Nadějnější byla střela Kurka, ale proti ni byl s výborným zákrokem Jechort. A když se dostal k dorážce Zahálka, tak balonu cestu do sítě zatarasil Pokorný. V 73. minutě nemířil Pavlata vedle, ale do ruky Talůžka. Sudí Průcha si toho všiml a Zahálka se z jedenácti metrů nemýlil - 1:1.

 

Pražané chtěli strhnout vedení na svou stranu, ale udeřilo na druhé straně. Šrain našel Junka a ten hlavou vrátil vedení středočeskému klubu - 1:2. O tři minuty později se domácím povedlo srovnat. Poprvé byla překonána dobříšská výborně fungující defenziva ze hry. Střelu Štefana vykopl Talůžek z branky jen k Čáchovi, který uvnitř vápna poslal loptu do sítě - 2:2. Závěr nabídl ještě střelu Fingerhuta, ale tu Dobříš přečkala. Zápas tak šel do penalt, po kterém zůstal plusový bod doma.

 

Galerie v podání Michala Jalovce!

 

Zdroj: oficiální webové stránky Dobříše, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


FK Admira Praha
František Peřina, trenér: "Spokojený se zápasem nejsem. Doma jsou dva body málo. Průběh zápasu jsem očekával, ale my jsme si nedokázali poradit s obranným blokem Dobříše. Zejména v prvním poločase, do šatny jsme navíc dostali gól. Snažili jsme se hru zjednodušit, ale obrana soupeře působila velmi dobře. Srovnali jsme z penalty, měli jsme tlak, ale dostali opět gól. Po chvilce jsme znovu vyrovnali, měli jsme ještě další dvě šance na rozhodnutí, ale dvakrát to vykopávali hráči soupeře z brankové čáry. Penalty jsme zvládli, ale jak říkám, se dvěma body nejsem spokojen, dnes to nebylo ono."

MFK Dobříš
Martin Šrain, trenér: "Chtěl bych pochválit celé svoje mužstvo. Odehráli jsme celý zápas velmi kvalitně přesně tak, jak jsme si řekli plus jsme k tomu dali srdíčko, které k tomu patří, pokud hrajete s tak kvalitním mužstvem jako Admira. Byl to kolektivní výkon."



Sestavy


FK Admira Praha
M. Jungr [-] - M. Horák [-] , Š. Zahálka [-] , A. Čížek [-] (46. J. Šimek [-] ) , J. Panýrek [-] , J. Kurek [-] (80. J. Štefan [-] ) , O. Vosický [-] , M. Čácha [-] , J. Martinic [-] , M. Fric [-] (46. T. Pavlata [-] ) , O. Herc [-] (68. T. Fingerhut [-] )

MFK Dobříš
J. Jechort [-] - R. Procházka [-] , D. Pokorný [-] , R. Talůžek [-] , P. Kozohorský [-] - F. Dort [-] (85. V. Semančík [-] ) , V. Šrain [-] , P. Junek [-] , P. Masopust [-] - O. Matějka [-] , T. Šebek [-] (65. J. Suchan [-] ) -

ŽK: 57. J. Martinic , 74. J. Šimek , 90. Š. Zahálka - 87. D. Pokorný , 90. R. Talůžek .
Hráči zápasu: J. Martinic - J. Jechort , R. Talůžek .
Počet diváků: 236. Rozhodčí: Průcha Miroslav - HRKAL Václav, HLAVÁČEK Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Tomáš Kubr
Tip experta: výhra domácích

Pokud se nestane nic zásadního, tak by to měla být jasná jednička. Admira je v roli favorita, má kvalitní tým, který hraje dlouho pospolu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích