J. Sklenka 6. (p.)
2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 17:00

4.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Čížová odjíždí jen s bodem, rakovnické SK bere zlaté dva


Branky


6. J. Sklenka (p.) - 16. M. Jirouš
39

Do Rakovníka zajížděla Čížová, která má zkušený a kvalitní kádr. V tomto zápase měla více ze hry, ale na více než jeden gól se nezmohla. Domácí celek bere remízu všema deseti a v penaltovém rozstřelu se k němu přiklonilo pomyslné fotbalové štěstíčko, které znamelo plusový bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé dva góly

Vstup do utkání se lépe povedl rakovnických hráčům. Ve 4' se Červený dostal před brankáře Nováka, který jej při kličce stáhl za nohy a domácí mužstvo kopalo pokutový kop. Ten s přehledem proměnil Sklenka - 1:0. Brzké vedení ovšem nevydrželo příliš dlouho. Ve 14' mělo domácí družstvo ještě štěstí, když Jirouš z otočky napálil míč jen do tyče. O minutu později se Jirouš trefil po přesném centru Polodny hlavou za Zachova záda - 1:1.

 

Hosté mohli dokonat rychlý obrat. V 19' Lukeš našel přesně nabíhajícího Jandu, kterému se ovšem do cesty postavil vynikající Zachův reflex. Utkání se hrálo ve vysokém tempu, bylo plné osobních soubojů. Fotbalovější byli hosté. V 38' měl Zach štěstí, neboť Jandova hlavička po dlouhém pasu Kasíka mířila mimo tyče.

Pro Rakovník byla remiza výhrou

Druhý poločas přinesl podobný obraz hry. Domácí mužstvo hrálo srdcem a maximálním nasazením se dokázalo vyrovnat technické hře hostů. V 49' pěknou akci předvedla dvě nejzvučnější jména v dresu hostů. Janda uvolnil Jirouše, který nepřekonal výborně chytajícího Zacha.

 

V 73' znovu na sebe upozornil domácí brankář, když vytáhl trestný kop Jirouše na rohový kop. Rozhodnutí měl na noze Janda v posledních vteřinách utkání. Ve své šanci naštěstí pro domácí zamířil z otočky nad.



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník
Marek Tvrz, vedoucí týmu: "Čížová se prezentovala jako výborný soupeř. V kádru má exligového Jirouše, Jandu, Fenyka, Polodnu a na lavičce Nečase. Utkání mělo oboustranně vysoké tempo. Více šancí měli fotbalovější hosté. Naše mužstvo je třeba pochválit za vysoké nasazení a kolektivní pojetí hry. Dva body jsou pro nás velmi cenné."

TJ Sokol Čížová
Zdeněk Staroba, trenér: "S bodem jsme ve finále spokojeni, byť mohly a měly být tři. V Tachově jsme brali po penaltách bod, nyní jsme v loterii neuspěli. S ohledem na průběh zápasu to jsou pro domácí zlaté tři body. V první půli jsme nastřelili dvě tyče, měli jsme i další šance. V poslední minutě jsme mohli rozhodnout, soupeře jsme pořádně k ničemu nepustili. Rakovník hraje silový fotbal, spoléhá na standardky. K výhře musím soupeři pogratulovat."



Sestavy


SK Rakovník
R. Zach [-] - R. Hamouz [-] (34. T. Pucholt [-] ) , P. Duchoň [-] , Z. Schwendt [-] , P. Besta [-] , P. Borkovec [-] (74. M. Krupička [-] ) , P. Tvrz [-] , J. Severin [-] , J. Červený [-] , J. Sklenka [-] , J. Krupička [-]

TJ Sokol Čížová
J. Novák [-] - J. Lukeš [-] , D. Novák [-] , T. Fenyk [-] (68. A. Kasík [-] ) - I. Krasnyanyk [-] (90. R. Nečas [-] ) , M. Kočí [-] , O. Gregor [-] , P. Janda [-] , L. Dvořák [-] - M. Polodna [-] , M. Jirouš [-]

ŽK: 78. P. Besta , 83. J. Sklenka .
Hráči zápasu: R. Zach , P. Duchoň - P. Janda .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Nehasil Lukáš - HÁNYŠ Martin, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Milan Ungr
Tip experta: výhra hostů

Čížová má skvělý kádr, ještě neprohrála. Bodovat bude i v Rakovníku a udrží se na čele tabulky.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích