2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 10:15

4.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přeštice zaslouženě zvítězily, Soběslav do ničeho nepustily


Branky


36

Velmi těžký soupeř čekal na Přeštice. Domácí tým přivítal na svém hřišti Soběslav, která má kvalitní kádr a rozhodně sem nejela odevzdat body. Na hřišti to ale tak chvilkami vypadalo, neboť si hosté nedokázali vytvořit pořádnou šanci, domácí je do ničeho nepustili a zaslouženě berou plný počet bodů.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Měla být penalta?

Od začátku zápasu byli aktivnější domácí, kteří drželi míč na svých kopačkách a svého soupeře nepouštěli do šancí. Sami si dokázali pár šancí vytvořit, na gól to ale nebylo. Ve 20. min. byla k vidění sporná situace ve vápně Přeštic, kdy byl Vaněk atakován minimálně na hranici pravidel, ale tento zákrok posoudil sudí Vnuk jako regulérní. První poločas tak branku nenabídl a zápas se rozhodoval až v tom druhém.

Přeštice byly odměněny

Scénář hry byl obdobný tomu v prvním poločase s tím rozdílem, že už začaly padat góly. Ten první padl v 63. min. po akci z levé strany, když se centr do vápna mezi malé vápno a penaltu našel Skála a mířil přesně - 1:0. Vedení mohl navýšit Strejček, když postupoval sám na Kuníka. Ten jeho střelu dokázal zneškodnit, míč se ale odrazil znovu k domácímu útočníkovi, ale ten jej poslal jen do tyče.

 

Své zaváhání napravil Strejček krátce poté. Opět akce z levé strany, míč mezi penaltu a malé vápno a tentokrát už Strejček mířil přesně. Soběslav si v tomto utkání žádnou velkou šanci nevytvořila, a tak odjíždí s prázdnou. Domácí berou velmi cenné body za dobrý výkon.



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV
Pavel Bočan, vedoucí týmu: "Čekali jsme, že to bude těžký zápas, Soběslav má dobrý tým. Byli jsme na tento zápas připraveni, drželi jsme míč a soupeře do šancí nepouštěli. Po dvou hezkých brankách z levé strany jsme vyhráli."

FK Spartak Soběslav
Michal Lemberka, vedoucí týmu: "Domácí ovládli zápas, my jsme snad ani jednou nevystřelili. Byla to zasloužená výhra Přeštic. Ve 20. minutě se měla pískat penalta po faulu na Vaňka, ale nestalo se tak. To zápas ovlivnilo."



Sestavy


FK ROBSTAV
L. Růžička [-] - M. Růžička [-] , L. Mudra [-] , T. Skála [-] , T. Kristl [-] (81. S. Staněk [-] ) , I. Blahoudek [-] , M. Strejček [-] (86. P. Bešta [-] ) , M. Zdeněk [-] , J. Kulhánek [-] (86. Z. Sýkora [-] ) , J. Milota [-] , J. Duchek [-]

FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - D. Maršík [-] , K. Chotovinský [-] , J. Suchan [-] , M. Hromada [-] - P. Nohava [-] (81. T. Mazouch [-] ) , V. Žalda [-] , F. Vaněk [-] , L. Podráský [-] (69. M. Dvořák [-] ) , P. Bouchal [-] - A. Kutner [-]

ŽK: 71. J. Kulhánek , 86. M. Zdeněk - 71. M. Dvořák .
Hráči zápasu: M. Strejček - M. Hromada .
Počet diváků: 116. Rozhodčí: Vnuk Josef - MATOUŠEK Lukáš, RADINA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Pešek

Expert: Milan Ungr
Tip experta: remíza

Oba týmy mají kvalitu, ale tipuji to na remízu, Přeštice srovnají na konci zápasu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích