Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2018 18:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smíchov vyprovodil sestupující béčko Starého Plzence z přeboru sedmi góly, urodily se hned dva hattricky!


Branky


9

Fotbalisté rozervy Starého Plzence dohrávali druhou polovinu jarní části sezóny s jistotou sestupu. Ani v posledním utkání si náladu zrovna nevylepšili. S druhým Smíchovem prohráli 1:7, když se pod vítězství hostí podepsali hattricky Bohumír Mičan a Martin Rubricius.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smíchov se prosadil čtyřikrát, domácí neproměnili ani penaltu

Zatímco áčko Starého Plzence v pátek večer na stadionu oslavovalo postup do 1.A třídy, tak rezerva tohoto klubu měla dávno jistý sestup z městského přeboru. Také Smíchov už nemohl o druhé místo přijít a tak se mohl hrát bezstarostný fotbal. Od začátku utkání diktovali tempo hry favorizovaní hosté a svou převahu brzy promítli i do skóre. To otevřel v 9. minutě Bohumír Mičan, který se pak chvíli na to prosadil i podruhé. Poté zase přišly chvíle jeho kolegy z útoku Martina Rubriciuse, který dvěma zásahy navýšil stav už na 0:4. Domácí mohli do přestávky alespoň korigovat, ale neřízený pokutový kop nedokázal jejich hráč proměnit.

Mičan a Rubricius zkompletovali hattricky, čestný zásah Plzence zaznamenal Vokurka

Převaha Smíchova pokračovala i po změně stran. Hned ve 48. minutě dokonal hattrick Bohumír Mičan a bylo to 0:5. Poté se brankostroj přeci jen zastavil. To bylo způsobeno především tím, že hosté zahazovali gólové příležitosti. V 77. minutě se tak dočkali snížení hráči Plzence, na 1:5 korigoval Lukáš Vokurka. Závěr už ale patřil opět hostům. Nejprve se trefil hrající kouč Smíchova Jiří Sulek a v 88. minutě pečetil skóre na 1:7 Martin Rubricius, jenž se přidal k Mičanovi a završil hattrick. Rezerva Starého Plzence nasbírala za celou sezónu jen 13 bodů a o jejím sestupu bylo dlouho jasno. Smíchov dokončil sezónu na druhém místě. Hráči tohoto mužstva se na jaře nevyhnuli výpadku, který je připravil o možnost bojovat o postup.



Ohlasy k zápasu



SK Smíchov Plzeň
Jiří Sulek (trenér): Soupeř je asi na tom místě, kde měl být. Moc fotbalové to nebylo. My jsme dali góly hned na začátku a pak už to bylo takové pohodové utkání, které jsme měli pod kontrolou. Bylo spíše otázkou, kolik branek soupeři dáme. Výsledek 7:1 mluví za vše, to jsme ještě spoustu šancí spálili. Oba naši útočníci nastříleli po třech gólech. Nechci nijak shazovat úroveň béčka Plzence, ale je vidět, že několik kluků, které si vytáhlo nahoru áčko, jim výrazně chybí. Se sezónou jsem spokojen jen částečně s tím, že jsme ji nakonec dohráli na slušném místě. Bohužel cíl byl ještě o stupínek vyšší, což se nám opět nepodařilo. Z tohoto pohledu je to mírné zklamání, ale musím dodat, že Spoje si to letos zasloužily. Vyvarovaly se výpadkům, podávaly konstantní výkony celou sezónu, takže jim mohu jen poblahopřát. My se o to pokusíme zase příští rok.



Sestavy


SK Starý Plzenec B
M. Hodina [-] - J. Vetecha [-] (46. S. Rehák [-] ) , T. Pruner [-] , L. Vokurka [-] , P. Jíra [-] , P. Batěk [-] , M. Šulc [-] , F. Hyťha [-] , J. Votík [-] (74. A. Veselý [-] ) , D. Diviš [-] , L. Pištěj [-]

SK Smíchov Plzeň
K. Pečenka [-] - M. Rubricius [-] , B. Mičan [-] , L. Rout [-] (60. J. Sulek [-] ) , A. Zikmund [-] , D. Tobrman [-] , J. Ostrolucký [-] , D. Rada [-] , R. Tyll [-] , T. Sládek [-] , M. Sedláček [-] (46. M. Kuráž [-] )

Hráči zápasu: B. Mičan , M. Rubricius , M. Sedláček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - MIČAN Jan, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip experta: výhra hostů

Smíchov je na vítězné vlně, proto si odveze z Plzence všechny body. Domácí na Smíchov fotbalově stačit nebudou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů