1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 16:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště se na výhru nad posledním týmem tabulky nečekaně natrápilo


Branky


11

Fotbalisté Hradiště si na jaře udělali z domácího hřiště nedobytnou pevnost. Zápas proti poslednímu Starému Plzenci byl však pro Tornádo složitější, než se čekalo. Hosté totiž předvedli dobrý výkon a jejich obrana povolila jen v 54. minutě, kdy se prosadil Patrik Kočí. I jediný gól nakonec Hradišťským na zisk tří bodů stačil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Už začátek zápasu nasvědčoval tomu, že to pro favorizovaný domácí tým nebude lehké. Plzenec dobře bránil, důrazně dostupoval při rozehrávce hráče Tornáda a po nákopech dopředu byl i nebezpečný. Do desáté minuty měli na svém kontě hosté dvě střely a domácí prvně zahrozili Valečkem po Vávrově centru od půlky. Prudká teč ale skončila těsně vedle Hodinovy brány. Stejně jako Valeček si pak vedl při hlavičce o chvíli později i Krliš. Hosté byli nebezpeční a po dlaších dvou rychle následujících rozích Plzence šli do brejku pro změnu domácí. Brejk zakončil Dan Vávra dobrou střelou. Hosté ji tečovali na roh. Dobrou pozici pak měl po půlhodině hry Tomáš Beránek, který po faulu na Krliše kopal trestný kop z hranice vápna. Balon se mu ale svezl po šajtli a rána šla hodně vedle. Závar v domácím vápně ve 38. minutě skončil těsně vedle Bejčkovy brány a tak byl stav stále bezbrankový. To se mohlo změnit v úplném závěru poločasu, když Furár ve středu hřiště vybojoval balon, Bihary jej zatáhl a předložil Beránkovi do velmi dobré pozice. Technický obstřel golmana ale nevyšel a tak skončil poločas bez branek i proto, že v poslední chvíli stoper Laštovka ve vápně skluzem ustřelil balon Šilhánkovi, který se řítil sám na Bejčka.

 

Druhou půli začali aktivněji domácí. Furárova střela ve 47. minutě ještě cíl nenašla, ale o pět minut později putoval balon po zemi z levé hradišťské strany přes tři hráče až doprava na Kubu Ženíška. Na jeho prudký a přesný centr si naběhnul do vápna Patrik Kočí a na jeho tvrdou ránu z první neměl Hodina nejmenší šanci reagovat - 1:0. A přicházely další šance. Krlišovu kličku ve vápně hosté přečetli a byl z toho jen další roh. V 59. minutě dal Krliš parádní přihrávku Kočímu, ale ten v dost těžké pozici pálil v plném běhu z první mimo. Opět Patrik Kočí pak v 64. minutě Hodinu při samostatném postupu neprostřelil. Mohlo být pro domácí již klidněji, ale právě neproměňování šancí drželo hosty stále na dostřel a ti se toho snažili využít. Po dalším rohu pálili těsně nad Bejčkovu bránu. Dan Vávra kontroval střelou z nějakých dvaceti metrů, ale skončila také nad bránou. Všechno se mohlo otočit v samém závěru utkání. Hosté byli nebezpeční, stále důrazní a jejich protiútoky mohly kdykoli skončit brankou. Po jednom z nich již přelobovali vybíhajícího Bejčka, ale Vítek Pikhart se stihnul včas dostat zpět do souboje se Šulcem a situaci z pohledu domácích zachránil. Z protiútoku mohl definitivně rozhodnout Dan Vávra, ale Hodina si s jeho střelou poradil a vyrazil ji na roh. Po dalším Vávrově centru z trestného kopu pak Hodinovu bránu jen těsně minul Patrik Kočí. Z dalšího brejku hostí pak nebylo nic díky Bejčkovu dobrému vyběhnutí a Valečkovu odblokování soupeře. Úplný závěr již Hradiště odehrálo s balonem na noze a těsné vítězství tak uhájilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Tomáš Květoň (asistent trenéra): Tentokrát jsou tři body lepší, než námi předvedená hra. Plzenec byl velmi zdatným soupeřem, který byl velmi nebezpečný. Obrana i s gólmanem ale pracovala dobře a i nepřesná muška Plzeneckých nám tentokrát dost pomohla. Směrem dopředu jsme si šance vytvořili, ale jeden gól je prostě málo. Tentokrát to stačilo, ale do dalšího zápasu musíme koncovku určitě zase zlepšit. Čeká nás opět náročný týden - v úterý jedeme na semifinále poháru do Chotíkova a v sobotu na mistrovský zápas do Druztové. Vítěznou sérii budeme chtít prodloužit a věříme, že to zvládneme.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - J. Bihary [-] , J. Ženíšek [-] , V. Pikhart [-] , P. Kočí [-] , D. Vávra [-] , T. Beránek [-] , M. Valeček [-] , V. Krliš [-] , M. Furár [-] , M. Laštovka [-]

SK Starý Plzenec B
M. Hodina [-] - P. Šilhánek [-] , J. Csengö [-] , P. Jíra [-] , D. Diviš [-] , M. Šulc [-] , L. Pištěj [-] , F. Hyťha [-] , L. Vokurka [-] , M. Vaněk [-] , P. Brejcha [-]

ŽK: 80. M. Valeček - 81. J. Csengö , 85. L. Vokurka .
Hráči zápasu: P. Bejček .
Počet diváků: 57. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - VOLF Karel (N), DĚKANOVSKÝ Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Hradiště je na domácím hřišti velmi nepříjemným soupeřem, ale myslim si, že zápas se St. Plzencem B. skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích