1:3
(1:2)
11. L. Fořt
37. P. Vacek (p.)
80. J. Kanta
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 10:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union doma nestačil na Litice


Branky


17. J. Hrbáček - 11. L. Fořt , 37. P. Vacek (p.) , 80. J. Kanta
0

Fotbalisté plzeňského Unionu prohráli v 15. kole městského přeboru na domácím hřišti s Liticemi 1:3. Hosté byli celkově fotbalovější a vyhráli tak zaslouženě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litice šly do šaten s jednogólovým náskokem

Hostující celek začal utkání lépe a do vedení šel už v 11. minutě. Brankář Horn vyrazil přízemní střelu ze střední vzdálenosti jen před sebe a dobíhající Lukáš Fořt uklidil míč za jeho záda. Domácím se však podařilo rychle odpovědět. Výkop gólmana prodloužil Šimana k Jakubovi Hrbáčkovi, který pěkně obehrál posledního obránce a střelou k tyči vyrovnal. Union poté předváděl snaživý fotbal, ale hosté byli přeci jen fotbalovější. Ve 37. minutě tak přišel faul brankáře Horna ve vápně a nařízenou penaltu s přehledem proměnil kapitán Litic Pavel Vacek.

Hostující výhru pečetil z brejku Kanta

Po přestávce se fotbalisté Unionu snažili hrát aktivně. V kombinaci jim však scházel klid a přesnost. Přesto si vytvořili několik náznaků šancí, ale nadějné akce nedokázali dotáhnout do konce. V 80. minutě se tak hosté dostali po ubráněné standardní situaci do rychlého protiútoku, který zakončil gólem Jiří Kanta. Ve zbytku zápasu už domácí tým nestačil nijak reagovat.

 

Litice tak zvítězily 3:1 a navázali na týden starou výhru v Hradišti. V příštím kole Union zajíždí právě do Hradiště. Litice hostí rezervu Rapidu.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Petr Starý (vedoucí mužstva): Zápas ukázal, co je náš momentální problém - nemáme natrénováno. Jediné, v čem jsme se soupeři vyrovnali, bylo nasazení a bojovnost, ale jinak jsme zaostávali. Zpracování, přihrávky na pět metrů nebo odhad na dlouhé míče, to všechno nám dělalo velké problémy. Měli jsme světlé chvilky a slušné šance, ale celkově nás Litice přehrály a vyhrály zaslouženě.




Sestavy


TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - T. Rojík [-] , K. Knaf [-] , P. Filmak [-] , O. Jakoubek [-] - D. Filip [-] , M. Hořánek [-] , J. Jindra [-] , P. Šimana [-] , F. Linhart [-] (66. D. Kalaš [-] ) - J. Hrbáček [-]

TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - O. Kollros [-] , J. Krejcar [-] (60. J. Brožek [-] ) , V. Švábek [-] (81. V. Liška [-] ) , P. Vacek [-] , J. Kanta [-] , L. Fořt [-] , D. Blovský [-] , L. Kindl [-] , J. Tykvart [-] , M. Forman [-]

ŽK: 37. M. Horn , 45. J. Hrbáček , 61. K. Knaf - 9. L. Kindl , 59. L. Fořt .
Hráči zápasu: P. Šimana - L. Fořt .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: MIČAN Jan - DOKSANSKÝ Tomáš, BURDA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.