Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2018 17:00

30.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Karlovy Vary uzavřely mistrovskou sezónu proti Doubravce a zaokrouhlily body


Branky


0

Již po polovině sezóny bylo jasné, že by se musel stát zázrak, aby ve skvělé formě hrající Karlovy Vary nezískaly mistrovský titul a nepostoupily do České fotbalové ligy. Hráči Slavie ovšem byli suverénní i na jaře a zaslouženě skončili na prvním místě se ziskem 70 bodů, z nichž poslední tři získali v posledním kole před svými fanoušky proti Doubravce, kterou porazili 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavia se rozhodla dát proti Doubravce příležitost i hráčům, kteří toho během sezóny v jejím dresu příliš mnoho neodehráli, a vyplatilo se. Štěpán Dubnička vstoupil do zápasu zřejmě hodně hladový, protože již v šesté minutě poslal vítěze Divize A do vedení. Netrvalo to ovšem dlouho a Karlovy Vary přidaly další dva góly. 

 

Druhý gól domácího celku vstřelil po necelé čtvrthodině hry Novotný, zatímco Jan Kalina se prosadil po půlhodině hry a upravil skóre na 3:0. Doubravka si koledovala o debakl, kterému však rychle zabránila. Bleskovou odpověď na poslední gól Karlových Varů našel Brabec a deset minut před přestávkou snížil na 3:1. Do přestávky už žádný gól nepadl a domácí mohli odcházet do kabin spokojení.

 

Karlovy Vary hrály s chutí a po přestávce svým fanouškům v posledním kole letošního ročníku Divize A připravili ještě jeden gól, když se pouhých osm minut před koncem střetnutí prosadil Maňák a uzavřel střelecký účet Slavie pro sezónu 2017/18.



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - M. Novotný [-] , Š. Dubnička [-] , J. Staněk [-] (6. M. Pěkný [-] ) , L. Mestl [-] (64. J. Hudec [-] ) , P. Němec [-] , D. Jovičič [-] , R. Vokáč [-] (64. P. Maňák [-] ) , J. Kalina [-] (46. M. Királyi [-] ) , J. Samek [-] , Z. Skala [-]

SK Senco Doubravka
P. Řezáč [-] - P. Knakal [-] , D. Novák [-] - D. Skopový [-] (55. J. Petr [-] ) , L. Roubal [-] - D. Künstner [-] (46. M. Ungr [-] ) , V. Světlík [-] (77. P. Morávek [-] ) , O. Stružka [-] , D. Sýs [-] , P. Petrželka [-] , D. Brabec [-] (82. J. Trojanec [-] )

ŽK: 63. Š. Dubnička - 41. P. Knakal , 78. D. Sýs .
Hráči zápasu: Š. Dubnička , J. Kalina .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Šimeček Libor - KYNCL Tomáš, TVRDÍK Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.