Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 10:30

28.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slavia oslavila postup vysokou výhrou, jízdu proti Krumlovu řídili Psohlavec a Kalina


Branky


25

Fotbalisté Slavie Karlovy Vary čekali téměř 20 let na to, až se probojují do České fotbalové ligy, a letos se jim dlouholetý cíl a sen podařilo naplnit. Zbývající zápasy už jsou pro karlovarský celek jen povinností, nikterak ale ve své jízdě nepolevují.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrovskou zásluhu na úspěších Slavie má nejlepší střelec soutěže Martin Psohlavec, který je skutečně k nezastavení. Ostrostřelec karlovarského týmu se proti Českému Krumlovu trefil dvakrát již během necelých 12 minut, když nejprve proměnil nařízenou penaltu a krátce na to se prosadil z penalty. Další gól Slavia přidala po necelé půlhodině zásluhou Jana Kaliny, jenž zvyšoval na 3:0, jenže není všechno zlato, co se třpytí.

 

Slavia měla vývoj utkání od úvodních minut pevně ve svých rukou, jenže ještě do přestávky inkasovala gól z kopačky Persána a krátce po přestávce dostal Český Krumlov na dostřel jedné branky Wagner, jenž snížil z pohledu hostů na 2:3. Slavia ovšem navzdory dvěma inkasovaným brankám v řadě nepolevila a o rychle vybudované tříbrankové vedení se připravit nenechala, respektive, neumožnila hostům vyrovnat.

 

Druhá gólová radost fotbalistů z Českého Krumlova trvala necelou minutu, v dresu Karlových Varů se totiž bleskově prosadil podruhé v zápase Jan Kalina a domácí vedli 4:2. Hosté už se znovu ve zbytku utkání trefit nedokázali, a tak Slavia Karlovy Vary oslavila postup do České fotbalové ligy vysokou výhrou nad Českým Krumlovem v poměru 5:2. V závěru zápasu se totiž ještě prosadil Martin Psohlavec, který zkompletoval hattrick.



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - M. Novotný [-] (65. M. Geňo [-] ) , J. Hudec [-] , L. Mestl [-] , M. Psohlavec [-] (75. Š. Dubnička [-] ) , P. Maňák [-] , D. Krlička [-] , R. Vokáč [-] (79. P. Němec [-] ) , J. Kalina [-] (75. D. Jovičič [-] ) , M. Pěkný [-] , Z. Skala [-] (65. M. Királyi [-] )

FK Slavoj Český Krumlov
F. Hňup [-] - M. Kroupa [-] , M. Dudák [-] , D. Tůma [-] , F. Persán [-] (75. M. Neckář [-] ) , J. Wagner [-] , T. Tauber [-] , V. Novák [-] , V. Beránek [-] , M. Svoboda [-] (24. L. Mravec [-] ) , M. Švec [-]

ŽK: 62. D. Krlička - 40. F. Persán , 59. T. Tauber , 79. J. Wagner .
Hráči zápasu: M. Psohlavec , J. Kalina .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Plzák Daniel - KLUPÁK Petr, VAŇKÁT Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích