J. Mach 47.
J. Mojdl 50. (p.)
T. Balvín 53.
3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

28.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová neprožívá v závěru dobré okamžiky, Olympie prohrála rozdílem třídy v Hořovicích


Branky


47. J. Mach , 50. J. Mojdl (p.) , 53. T. Balvín
24

Hořovicko prožilo v sobotu skvělé odpoledne, když před svými fanoušky za slunečného počasí porazilo Olympii Březovou. Domácí fotbalisté s přehledem zvítězili a hostům na cestu domů přibalili tři branky. Hořovicko zaznamenalo své třetí domácí vítězství v řadě, zatímco Březová v závěru sezóny naopak potřetí v řadě vyšla naprázdno, jak bodově, tak střelecky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání mezi Hořovickem a Březovou by zřejmě v sobotu rozhodly pokutové kopy, protože úvodních pětačtyřicet minut žádnou branku nepřineslo, stejně jako podstatná část druhého poločasu, jenže nakonec se tak nestalo.

 

Oba týmy odcházely do kabin po prvním poločase za nerozhodného stavu a Březová zřejmě ještě zůstala hlavami v kabině, jak jinak si vysvětlit, že hosté během šesti minut krátce po přestávce inkasovali hned tři góly a prožili katastrofální vstup do druhého poločasu.

 

Skóre utkání otevřel Mach, který se prosadil necelé dvě minuty po přestávce, a jeho gól byl nakonec vítězství. V 50. minutě navíc hosté faulovali v pokutovém území a Hořovicko kopalo penaltu, kterou proměnil Mojdl. A za další tři minuty už to bylo po gólu Balvína 3:0.



Sestavy


SK Hořovice
M. Bébr [-] - R. Graf [-] , M. Kotek [-] , J. Mojdl [-] , L. Kaufman [-] - P. Berger [-] , P. Borkovec [-] (86. L. Makiadi [-] ) , J. Mach [-] (76. V. Karvánek [-] ) , M. Doležal [-] - J. Šubert [-] (72. J. Kuchař [-] ) , T. Balvín [-] (83. F. Grujoski [-] )

FK Olympie Březová
V. Štrunc [-] - M. Burkyt [-] , J. Šaloun [-] (65. D. Peterka [-] ) , T. Veselovský [-] , D. Horvát [-] - J. Štěrba [-] (24. J. Šellong [-] ) , R. Domin [-] , J. Kašpar [-] (65. P. Peterka [-] ) , M. Kratochvíl [-] (71. M. Slabyhoudek [-] ) - D. Martinec [-] , D. Vaněček [-]

ŽK: 17. R. Graf - 25. M. Kratochvíl .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Musil Jiří - HURYCH Jan, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích