Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 16:30

26.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrataň si na závěr sezony zastřílela


Branky


28. R. Buchar , 39. L. Vlach , 44. P. Čekal , 49. L. Melichar , 70. R. Flígr , 75. L. Vlach , 83. R. Tábora - 31. R. Filip
0

Obrataňské "áčko" hostilo v posledním kole této sezony Hořepník. Leč pozice v tabulce naznačovala, že diváci uvidí vyrovnané utkání, na hřišti dominovala Obrataň. Hořepníku nastřílela 7 gólů a utkání tak skončilo debaklem v konečném skóre 7:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poslední utkání obou týmů v sezóně 2014/2015 bylo střetnutím o konečné čtvrté místo. Lepší pozici měla domácí Obrataň, která měla před dnešním zápasem o dva body více než hosté, proto i remíza by jí zajistila čtvrtou příčku. Zajímavý souboj se však nekonal, Hořepník přijel značně oslabený, čemuž odpovídal i průběh zápasu. Hosté byli od začátku pod velkým tlakem a bylo jen otázkou, kdy padne první gól. Na ten se nakonec čekalo téměř půl hodiny, když se dokázal prosadit umístěnou střelou domácí Buchar. O několik minut později se podařilo vyrovnat Filipovi, to však bylo poslední, na co se hráči Hořepníka zmohli. Od té doby byl prakticky celý zápas v režii Obrataně. Poločas nakonec skončil 3:1. Ve druhé půli přidali domácí hráči další čtyři góly a zápas tak skončil vysoko 7:1. Nečekaný průběh a snadné vítězství pro Obrataň bude jistě jedním z největších překvapení 24. kola OP. Navíc Hořepník přišel i o 5. místo v tabulce, o které ho připravily Počátky, které vyhrály vysoko s Červ. Řečicí.



Ohlasy k zápasu


SK Obrataň
Jaroslav Přibyl, trenér Obrataně: Ačkoliv skóre vypadá jednoznačně, začátek pro nás nebyl jednoduchý. Jako kdyby kluci nevěděli jak na oslabeného soupeře hrát. Nedokázali jsme si na několik metrů přesně přihrát a to nás stálo mnoho ztrát balónu. Naštěstí jsme se po té první půl hodině zkoncentrovali a i přes nefotbalové podmínky (dešťové průtrže) nám to tam začalo padat.

TJ Sokol Hořepník
trenér Hořepníku: Co k výkonu říct. Kluci se snažili bojovat, nevzdali jsme to. Ale někteří hráči, především Ti co dnes chyběli, by se měli nad svým přístupem zamyslet.



Sestavy


SK Obrataň
J. Kalina [-] - P. Kudrnáč [-] , A. Pařil [-] , P. Čekal [-] , M. Vesecký [-] - R. Buchar [-] , R. Tábora [-] , L. Melichar [-] , R. Flígr [-] - L. Vlach [-] , D. Kudrnáč [-]

TJ Sokol Hořepník
T. Dlouhý [-] - T. Jelínek [-] , J. Jelínek [-] , V. Mezera [-] , P. Dlouhý [-] - K. Elhadji [-] , M. Severa [-] , R. Filip [-] , M. Jelínek [-] - .. Šonka [-] , K. Agyei [-]

ŽK: L. Melichar .
Hráči zápasu: P. Čekal , L. Vlach - R. Filip .
Místo: Obrataň. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.