Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 10:30

21.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slavia potvrdila svou nadvládu a Martin Psohlavec roli divizního kanonýra


Branky


36

Fotbalisté Slavie Karlovy Vary se ve Dvorech poprvé představili na skvěle připraveném terénu a proti Jankovu se snažili prodloužit vítěznou sérii na dvanáct zápasů, což se jim podařilo dokonale. Slavia vyhrála vyhrála vysoko 6:0 a před druhou Aritmou Praha si udržela náskok jedenácti bodů. Velkou zásluhu na výhře domácího týmu měl Martin Psohlavec, který svou gólovou sbírku rozšířil na 26 branek, zatímco brankář Jiří Chára vychytal svou devátou nulu. Překvapení se nekonalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jankov během jednoho týdne nastoupil již ke třetímu utkání a bylo jasné, že na hřišti vedoucích Karlových Varů ho nečeká nic jednoduchého, což se dokonale potvrdilo již ve druhé minutě utkání, když Jan Staněk nádherným dlouhým kolmým pasem posadil míč na hlavu Martina Psohlavce a domácí kanonýr z hranice šestnáctky přehodil vybíhajícího brankáře Aleše Pavelce. O pouhou minutu mohla vést Slavia už 2:0. Jiří Samek krásně prostrčil míč na Mariana Geňu, jenže kapitán Slavie neseřídil dobře svá mířila a bránu minul.

 

Domácí dominovali a bylo jen otázkou času, když přidají druhý gól. Po necelých dvaceti minutách se to podařilo Janovi Staňkovi, který po rohovém kopu tvrdou ránou propálil vše, co mu stálo v cestě, včetně brankáře Aleše Pavelce, který byl bezmocný. Pár okamžiků na to mohl udeřit Daniel Krlička, jeho ránu ale hostující brankář skvěle zneškodnil a následnou dorážku Martina Psohlavce zablokoval na poslední chvíli Fajtl. Jankovští nevěděli kam skočit dříve a jejich brankář byl permanentně pod obrovským tlakem domácích Karlových Varů.

 

Ve 30. minutě museli hosté řešit další nepříjemný útok Slavie, když Daniel Krlička nádherným obloučkem poslal do úniku Rostislava Vokáče a Lošek zahrál při obranném zákroku nešťastně rukou. Nemohlo tedy následovat nic jiného, než pokutový kop, ke kterému se jako správný kapitán postavil Marian Geňo a neomylně ji proměnil. Za tříbrankového vedení už se zbytek prvního poločasu dohrával v klidnějším tempu a bez výraznějších šancí na obou stranách. Slavia ovšem měla nahráno, po přestávce vedla na Jankovem rozdílem třídy.

 

Stejně jako začal celý zápas, začal i druhý poločas. Pavel Kořistka pouhých šest minut po přestávce našel krásným centrem Martina Psohlavce, který mohl vstřelit svůj druhý gól v zápase, z hranice malého pokutového území ale bránu přestřelil a v hledišti ve Dvorech to jen zahučelo. S nepřesnou střelou na domácí straně přišla pasáž hry, během které si fotbalisté Slavie nebyli schopni přihrát, což byla šance pro Jankov vrátit se zpět do ztraceného zápasu.

 

Přibližně 20 minut před koncem se ale domácí stroj opět rozjel naplno a nepřesná hra Slavie jako by značila klid před bouří. Mariana Geňu a Patrika Kořistku nahradila dvojice Milan Novotný a Jan Kalina, kteří hru výrazně oživili. Jankov byl opět zatlačen před vlastní šestnáctku a čekalo se na to, kdy se jeden z domácích fotbalistů prosadí. Jan Kalina ani Ladislav Mestl neuspěli, jelikož hostující hráči Jankova dokázali jejich střely zablokovat.

 

Jankov se neustále bránil a dlouho úspěšně, během posledních patnácti minut ale nakonec inkasoval stejně jako v prvním poločase tři branky. Jan Kalina předvedl rychlost ve svých čerstvých nohách a po jeho krásné přihrávce zvýšil na 4:0 Martin Psohlavec, který mohl dovršit další hattrick, kdyby po přestávce nezahodil obrovskou šanci. Vzápětí se postaral o nádherný gólový moment Daniel Krlička, který využil sklepnutí hrudí Milana Novotného a výstavní střelou zpoza pokutového území se postaral o jeden z nejkrásnějších gólů sezóny.

 

Hosté inkasovali pět branek a není se třeba divit, že v závěru už působili hodně bezradně. Určitě se na tom podepsal i náročný týden, během kterého Jankov odehrál tři zápasy. Patrik Sedlic, který byl vyhlášen Hráčem kola, prozradil, že nejtěžší je skloubit fotbal se zaměstnáním a v tomto případě se jeho slova dokonale potvrdila. Tři minuty před koncem hosté inkasovali ještě jednou, když rozvlnil síť hostující brány s přispěním obránce Fajtla střídající Jan Kalina a upravil konečný výsledek ve Dvorech na konečných 6:0.

 

Zdroj: slaviakv.cz

 



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - J. Hudec [-] (73. M. Királyi [-] ) , J. Staněk [-] , M. Geňo [-] (67. M. Novotný [-] ) , L. Mestl [-] (83. P. Němec [-] ) , M. Psohlavec [-] , R. Vokáč [-] , D. Krlička [-] , M. Pěkný [-] , J. Samek [-] (83. Z. Skala [-] ) , P. Kořistka [-] (67. J. Kalina [-] )

SK Jankov
A. Pavelec [-] - V. Bürger [-] (73. D. Kočer [-] ) , F. Lošek [-] , L. Fajtl [-] , J. Zajíc [-] - A. Kasík [-] (64. V. Jirkovský [-] ) , J. Šebelka [-] , P. Sedlic [-] , D. Maršán [-] (56. M. Rytíř [-] ) , M. Smetana [-] - D. Mensah [-]

ŽK: 18. D. Maršán .
Hráči zápasu: J. Chára , J. Kalina , M. Psohlavec .
Počet diváků: 165. Rozhodčí: Trojan Michal - ŠIMEČEK Libor, ŠTĚRBA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Asistent trenéra - TJ Dynamo Studánka | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Nebude to pro nás lehký zápas. Soupeř bude poctivě bránit. Přesto věřím, že se Pejsek prosadí ze standartky a body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích