Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 15:30

25.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabený Žirov podlehl Hořepníku 5:2


Branky


0

Žirov přijel do Hořepníku v kombinované sestavě v 11 hráčích a s přibývajícím časem se projevoval úbytek sil. Hořepník rozhodl zápas mezi 57. a 64. minutou, kdy vstřelil branky na 3:2, respektive 4:2. Konec zápasu patřil domácím a po chybě obrany zvýšil El Hadji na konečných 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal rychlou akcí domácích, po které Filip Vojtěch pohodlně skóroval - 1:0. O chvíli později vyrobila obrana Hořepníku hrubku, které využil Němec a vyrovnal - 1:1. Další branka padla ve 33. minutě, přímý volný kop skvěle vyrazil Jonáš, ale nepozorná obrana Žirova nechala trestuhodně dorazit míč do branky Dana Jelínka - 2:1. V závěru 1. dějství začalo hustě pršet a od té doby pršelo až do konce utkání. Vstup do 2. poločasu byl ve znamení vyrovnávací branky Němce, trefil se hlavou po centru Bělíka - 2:2. Vítězná branka padla v 57. minutě po zbytečné ztrátě hostů, trefil se El Hadji - 3:2. O 7 minut později se dostal k míči Martin Jelínek a nemýlil se - 4:2. Žirovským ubývaly síly a Hořepník měl na hřišti spoustu místa. Domácí chodili do otevřené obrany hostí a vytvořili si ještě několik šancí. Utkání skončilo spravedlivou výhrou Hořepníku 5:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hořepník
Jiří Doležal, trenér Žirova: Zápas jsme si prohráli sami vlastními individuálními chybami. Problémy nám dělali hlavně rychlonozí ghanští fotbalisté.

TJ Střepina Žirov
Tomáš Dlouhý, brankář Hořepníku: Zápas byl vyrovnaný do 60. minuty. Hostům ze Žirova, kteří přijeli v oslabené sestavě, došly síly a utkání jsme v pohodě dohráli do vítězného konce.



Sestavy


TJ Sokol Hořepník
T. Dlouhý [-] - O. Petrů [-] , P. Zíka [-] , P. Dlouhý [-] , V. Filip [-] (75. M. Severa [-] ) - K. Agyei [-] , R. Filip [-] (46. J. Lapáček [-] ) , V. Mezera [-] , M. Jelínek [-] - D. Jelínek [-] (80. J. Blažek [-] ) , K. Elhadji [-]

TJ Střepina Žirov
J. Jonáš [-] - J. Cvrček [-] , T. Haruda [-] , R. Bratrů [-] , J. Hána [-] - M. Horký [-] , M. Bělík [-] , L. Morava [-] , L. Jonáš [-] - J. Doležal [-] , D. Němec [-]

ŽK: 29. D. Jelínek - 49. D. Němec , 58. J. Doležal .
Hráči zápasu: M. Jelínek , K. Elhadji - D. Němec .
Místo: Hořepník. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.