Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 16:00

25.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Růžek vstřelil 4 branky za 14 minut a výrazně pomohl k vítězství Maratonu nad Božejovem


Branky


0

Zápas mezi zachraňujícím se Božejovem a lídrem soutěže z Pelhřimova byl rozhodnutý již po 1. poločase. Hosté vstřelili 5 branek a vedli 5:1. Druhý poločas  předvedl domácí Božejov lepší výkon a alespoň korigoval na konečných 3:5. Mužem zápasu byl jednoznačně útočník Maratonu Pelhřimov - Borek Růžek, který vstřelil 4 branky v rozmezí 26. - 40. minuty. Kdo ví, kolik branek by ještě přidal, kdyby nešel ve 46. minutě spokojeně střídat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Božejov v 1. poločase nestíhal tempo hry. Maraton svého soupeře přehrával již od své vlastní branky, kde si krajní beci chodili pro míč a dokázali zakládat útočné akce svého týmu. Klíčovým mužem se ukázal útočník hostí Růžek, který chladnokrevně vstřelil 4 branky. Do 2. poločasu šli Božejovští se třemi změnami, do hry se dotal Menhard, Smejkal a Šátek. Domácí ve druhém dějství podali lepší výkon, už to z jejich strany nebyla pouze atletika. V rozmezí 72. - 74. minuty vstřelili dvě slepené branky, přesto však odcházeli ze zápasu jako poražení. Výsledek 3:5 pro hosty byl zasloužený.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Božejov
Libor Kiellhof, trenér Božejova: Doufali jsme v bod, ale ten jsme si dnes nezasloužili. Soupeř nás hlavně v 1. poločase přehrával.




Sestavy


TJ Sokol Božejov
T. Hašek [-] - J. Pejcl [-] (46. O. Smejkal [-] ) , T. Maršák [-] , J. Vacek st. [-] , J. Kumžák [-] - V. Kocián [-] , M. Rataj [-] (46. J. Menhard [-] ) , J. Kumžák [-] , P. Kubů (1) [-] - P. Kubů (2) [-] (46. J. Šátek [-] ) , R. Kopejtko [-] (73. P. Smítka [-] )

FC Pelhřimov
M. Prchal [-] - J. Kratochvíl [-] , V. Beneš [-] , K. Kocián [-] , M. Vaněk [-] - L. Máca [-] , M. Moravec [-] , L. Vacek [-] , J. Pavouk [-] (46. M. Vacek [-] ) - Z. Pahr [-] , B. Růžek [-] (46. K. Musil [-] )

ŽK: 33. T. Maršák , 47. R. Kopejtko , 70. V. Kocián - 35. K. Kocián , 77. L. Máca .
Hráči zápasu: J. Vacek st. - B. Růžek .
Místo: Božejov. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.