1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 16:30

23.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenice nad Lipou B zachránila remízu brankou Filípka 2 minuty před koncem utkání


Branky


0

Kdo neznal postavení obou týmů v tabulce, neřekl by, že hrál poslední tým s druhým. Zápas byl vyrovnaný a domácí Čejov "sahal" po potřebných 3 bodech. Plány mu však zhatil Filípek, který vyrovnal na konečných 1:1. V té době již hráli domácí 15 minut o deseti hráčích, protože se zranil Kovařík a Čejov neměl nikoho na střídání. Kamenická rezerva se i přes bodovou ztrátu přiblížila vedoucímu Maratonu, který prohrál v Pacově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čejov se ujal vedení na konci 1. poločasu po centru z poloviny hřiště a zmatcích v hostující obraně. Branka to byla polovlastní, za střelce označen Nápravník. Hra v poli byla vyrovnaná. Nepříjemnost potkala domácí v 75. minutě. V souboji se zranil Kovařík a Čejov musel dohrávat o deseti hráčích, jelikož neměl žádného hráče na střídání. Když už to vypadalo na výhru domácích, utekl útočník Kamenice nad Lipou Tomáš Filípek a svůj nájezd na brankáře proměnil. Utkání skončilo zaslouženou remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čejov
Jaromír Neuber, trenér Čejova: Byl to jeden z našich nejlepších zápasů na jaře. Odvedli jsme slušnou práci. Byla znát přítomnost Radka Moravce, který odehrál první zápas po dlouhé pauze, přesto patřil k nejlepším.




Sestavy


TJ Sokol Čejov
L. Novotný [-] - P. Pech [-] , J. Semrád [-] , O. Beneš [-] , J. Svoboda [-] (46. L. Moravec [-] ) - T. Marek [-] , L. Kratochvíl [-] , P. Nápravník [-] , Z. Kratochvíl [-] - P. Kovařík [-] , R. Moravec [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
J. Hlavatý [-] - P. Klusáček [-] , J. Pfaur [-] , P. Tuček [-] , L. Novák [-] - D. Schober [-] , M. David [-] (73. L. Hadač [-] ) , P. Macháček [-] , J. Tětiva [-] - T. Filípek [-] , O. Joza [-]

Hráči zápasu: R. Moravec - T. Filípek .
Místo: Čejov. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.