Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 16:30

22.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrataň si hladce poradila s posledním Čejovem


0

Čejov se nachází na konci tabulky a začíná tak bojovat o záchranu v soutěži. Na hřišti však žádný boj vidět nebyl. Čejovští byli od začátku pod velkým tlakem a bylo otázkou, kdy padne první gól, který zápas zlomí. Obrataň nakonec hostům z Čejova nastřílela 6 gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V páté minutě padl úvodní gól. Obrataň hrála pohledný fotbal s hezkými akcemi a vytvořila si řadu šancí. Ke spoustě gólovek dopomohl neaktivní výkon Čejova, který dopředu nepředvedl prakticky nic a vzadu dělal hrubé chyby. V poločase byl výsledek již jednoznačný, 5:0. V druhé půli se hra lehce vyrovnala. Obrataň mírně polevila, přesto byly k vidění další šance, ujala se už pouze jedna. Polanecký po čtvrt hodině svého působení unikl hostujícím obráncům a zkušeně proměnil. Tímto gólem upravil skóre na konečných 6:0 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


SK Obrataň
Jaroslav Přibyl, trenér Obrataně: Zasloužené tři body. Kluci mě dneska moc potěšili. Myslím, že kdybychom proměnili všechny šance, mohl být výsledek dvouciferný.

TJ Sokol Čejov
Jaromír Neuber, trenér Čejova: Velmi děsivý výkon našich svěřenců. Domácí byla jasně lepší. Pro nás velký vykřičník, protože pokud se chceme udržet v přeboru, tak tento výkon k udržení rozhodně stačit nebude.



Sestavy


SK Obrataň
J. Kalina [-] - P. Kudrnáč [-] , P. Čekal [-] , M. Vesecký [-] , L. Menšík [-] - M. Pučálek [-] , R. Tábora [-] , F. Hovorka [-] , R. Flígr [-] - M. Vlach [-] , D. Kudrnáč [-]

TJ Sokol Čejov
L. Novotný [-] - J. Svoboda [-] , O. Beneš [-] , L. Kratochvíl [-] , J. Semrád [-] - T. Marek [-] , T. Pech [-] , J. Boček [-] , Z. Kratochvíl [-] - L. Tománek [-] , P. Kovařík [-]

Hráči zápasu: M. Pučálek , F. Hovorka - L. Novotný .
Místo: Obrataň. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.