1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

26.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Hlína veze tři body ze Suchdola, o vítězství rozhodla ve druhé půli


Branky


27

Sobotní program posledního kola Okresního přeboru pokračoval střetnutím mezi Suchdolem a Starou Hlínou. Devátý Suchdol se mohl v případě vítězství posunout až na sedmou příčku, sklonit se ovšem tentokrát musel před soupeřem ze Staré Hlíny, který si po výsledku 2:1 odvezl všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli hosté

Zápas byl od začátku co se týče aktivity na obě strany vyrovnaný. Suchdol si sice šance vypracoval, ale ve finálnímu zakončení se mu nedařilo. Hosté nejvíce hrozili rohovými kopy a dlouhými balony na útočníky. Jejich snaha se vyplatila a v 33. minutě, po chybné rozehrávce domácích a centru do vápna se trefil Miroslav Šauer. Poloočas tedy skončil jednobrankovým vedením hostujícího mužstva. 

Stará Hlína bere tři body

Druhý poločas byla aktivnější Stará Hlína. V 58. minutě přidala gól na 2:0, utekl a míč uklidil do brány Radek Chmátal. Domácím se podařilo snížit náskok po trestném kopu. Ujala se střela Luboše Chládka. Dalších branek se diváci nedočkali a tak si tři vítězné body odnáší hosté ze Staré Hlíny. Stará Hlína i přes špatné jarní výsledky skončila na pěkném čtvrtém místě, domácí Suchdol nakonec skončila o skóre devátá.



Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Marek Čáp (hráč): Opět nás trápila absence. Pár hráčů ze základní sestavy již mělo zápas v nohách, když hráli za A tým v ten samý den. Tudíž jsme do druhého poločasu dali šanci zbylým hráčům a dorostencům, aby si zkusili hrát proti chlapům. Výsledek nás nijak nemrzí, všichni stejně už byli myšlenkami na dokopné.




Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
V. Kanděra [-] - R. Gorný [-] (46. K. Pecha [-] ) , M. Rácik [-] , K. Trmal [-] (69. J. Vaněk [-] ) , D. Trmal [-] (63. P. Gladics [-] ) , M. Havelka [-] , L. Kuchyňka [-] (46. P. Dlužanský [-] ) , M. Dunaj [-] , Š. Kubašta [-] (71. [-] ) , L. Chládek [-] , M. Čáp [-]

FK Stará Hlína
J. Chalupský [-] - R. Jičínský [-] , R. Kopet [-] , M. Šauer [-] , P. Makovička [-] - P. Šauer [-] , M. Vonka [-] , P. Hadač [-] , R. Chmátal [-] - J. Koranda [-] , P. Rychlý [-]

Hráči zápasu: L. Chládek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: CHLAŇ Jaromír - HRKAL Václav, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
21. 6. 2018 07:01
Stará Hlína vyhrála 1:3. (gól 90. min. Vonka)

Tip experta: remíza

Nevyzpytatelný zápas, dám remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: remíza