0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 15:00

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhenice vyloupily Stachy a přidělily jim čtyřku, trefil se i trenér Lhenic Václav Mareš


Branky


23. J. Beran (p.) , 39. R. Iliev , 69. J. Mrkvička , 89. V. Mareš
24

Stachy zažily potupu, kdy Lhenice jim nasázely čtyři góly. Domácím se na jaře moc nedaří, získali pouhé čtyři body a obdrželi patnáct branek, na rozdíl od Lhenice, které se na jaře jeví silněji než na podzim.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakub Beran proměnil penaltu

Lheničtí tentokrát měli určité problémy se sestavou, pro zranění hráčů, a i jiné jejich důvody, navíc nemohli využít ani „pendlů“ z B týmu, neboť ti ve stejný hrací čas rovněž hráli mistrovské utkání v OP, a tak jich bylo k zápasu k dispozici pouze dvanáct, včetně trenéra V. Mareše, který také do jeho závěru nastoupil a gólovou trefou uzavřel lhenický čtyřgólový zápasový účet. Přesto domácí, Stašské fotbalově převyšovali, především ve druhém poločase měli herně navrch a zaslouženě to vyjádřili i konečným jednoznačným výsledkem.
K prvnímu vážnému ohrožení stašské branky se hostující lhenický tým dostal v 10.´ po individuální akci Ilieva, kdy po jeho centru do šestnáctky ji zakončoval Mahák, ale gólman Winter byl na správném místě. Iliev dělal domácí obraně svými průniky problémy. Ten ve 12.´ ještě nepřesně zakončil, při dalším (ve 23.´) byl v trestném území sražen a nařízenou penaltu Beran bezpečně proměnil (0:1). Ve 33.´ stopér Kopf dlouhým nákopem uvolnil Maháka, který ale při střelecké koncovce měl mířidla vychýlená a Wintera v brance neohrozil. Velká možnost navýšit lhenické vedení se ve 34.´ nabídla Trojanovi. Jeho střelu však z brankové čáry odvrátil jeden z beků do tyče a odrazem od ní skončila mimo akutní stašské gólové nebezpečí. Ve 39.´ gólman Dvořák pohotovým dlouhým výkopem našel Ilieva, co tentokrát atak s jistotou proměnil a zařídil svému týmu dvougólový náskok (0:2), s nímž také odcházel do druhé půle.

V předposlední minutě se trefil trenér Lhenic Václav Mareš

Ve druhém dějství zlepšenou hrou získávali Lheničtí výrazněji navrch. Hned v jeho úvodu to byl Mrkvička, který se po úniku Dominika Kiše a jeho centru ocitl v šanci před Winterem, ale „loženku“ snad z malého vápna zahodil. V 65.´, po výměně balónu Berana s Ilievem, druhý jmenovaný z 20 metrů vypálil a orazítkoval tyč stašské branky. Běžela 69.´, když Dom. Kiš znovu unikl, předložil míč na hranici šestnáctky Mrkvičkovi, jenž tentokrát zamířil přesně mezi tyče a navýšil lhenické vedení již na 0:3. V 77.´ se po chybě domácího gólmana dostal k meruně Mahák, aby jím vyslaná dělovka jen těsně minula cíl. Čtvrt hodiny před koncem mače se po provedeném jediném střídání dostal „na plac“ i lhenický trenér Mareš. Svou fotbalovou zkušeností platil na stašské zadáky. V 89.´ se přes dva z nich uvolnil a přesnou střelou k tyči poslal balón do sítě, v níž se počtvrté zatřepetal (0:4).
Lheničtí zcela zaslouženě brali všechny body, díky nimž jednak napravili domácí prohru s Volyní a rovněž při zaváhání Čkyně se opět navrátili na třetí tabulkovou příčku.

 

Autor článku: Jan Bumba



Ohlasy k zápasu



SK Lhenice
Václav Mareš, trenér: Jeli jsme do Stach vyhrát a napravit tak nepovedené domácí utkání s Volyní. Zápasu jsem se ale obával, protože jsme se museli obejít bez tří hráčů základní sestavy. Jsem rád, že jsme to zvládli a získali plný počet bodů, i když hra nebyla především v prvním poločase ideální. Ze Stach se body vozí těžko, proto si výhry cením o to více. Příští týden hostíme Strunkovice, na které budeme muset být lépe připraveni a musíme podat lepší výkon než minulý zápas doma s Volyní.



Sestavy


TJ Sokol Stachy
T. Winter [-] - D. Pek [-] , L. Hovorka [-] (59. V. Jandoš [-] ) , P. Záleský [-] , J. Pešl [-] , J. Kraml [-] , A. Eigner [-] , V. Lukeš [-] , T. Hošek [-] , P. Foltýn [-] , J. Dvořák [-]

SK Lhenice
J. Dvořák [-] - J. Mrkvička [-] , R. Iliev [-] , M. Mahák [-] , J. Beran [-] , D. Trojan [-] , T. Balica [-] , D. Kiš [-] , D. Kiš [-] , L. Kopf [-] , J. Exner [-] (75. V. Mareš [-] )

ŽK: 75. A. Eigner - 51. T. Balica .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Ovčáček Josef - KLÍMA Petr, TRNĚNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 5. 2018 11:40
Jen na upřesněnou: v prvním poločase vzhledem k mnoha Lhenickým nevyužitým šancím a několika průnikům Stašských do šestnáctky převaha tak jasná nebyla a Jindra Dvořák se v bráně musel docela ohánět, aby stav nevypadal po prvním poločase obráceně. K druhému poločasu jen tolik, že obě šance pro Jardu Mrkvičku byly po úniku jiného hráče, a to Davida Trojana. A nedá mi to, ale musím zmínit katastrofální výkon pomezních rozhodčích... na obě strany.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: remíza

Prachatické derby dvou týmů z konce okresu bude za bod.

Tip: remíza

Lhenice jsou celkem silné do útoku ale zápas skončí remízou 2:2.

Hráč, Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, eSport - TJ Dříteň | Jihočeský | České Budějovice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza