1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk vyloupil Kameňák a slaví druhou výhru za sebou


Branky


32. P. Petkov - 42. M. Koza , 61. M. Koza , 84. L. Matúš
22

 

Nedělní odpoledne přichystalo v Kamenném Újezdu atraktivní zábavu. Dorazil Frymburk, který hraje pohledný fotbal, stejně jako domácí tým. Oba týmy se drží v popředí a mají na dostřel druhé místo.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas

 

Začátek zápasu byl v režii domácích, kteří se snažili hrát aktivně. Hosté vsadili na obrannou taktiku a spoléhali na brejkové situace. Hned zpočátku se dostal do šance Frnka, ale neproměnil. O něco později to byl opět Frnka, který byl hodně aktivní, ale opět neproměnil. Poté převzali otěže hry i hosté a začali hrozit nebezpečnými kontry. Ve 32. minutě zahrávali domácí standardní situaci, míč se v nepřehledné situaci odrazil do sítě od Petra Petkova a bylo to 1:0. Frymburk to nesrazilo a začal si vytvářet šance, ke kterým jim pomohla i chybující obrana. Všechny šance pochytal výborně chytající Kvasnička, který kapituloval až ve 42. minutě, kdy ho v samostatném úniku překonal Martin Koza1:1. V prvním poločase se hrál spíš bojovný fotbal, který moc krásy divákům nenabídl.

 

Domácí trefili pouze břevno

 

Druhý poločas začal zhurta. Do šance se dostal Komberec, jeho střela skončila pouze na horní tyči hostujícího brankáře Mertla. V 61. minutě utekl středem obrany opět Martin Koza a střelou podél brankáře zvýšil na 1:2. Po hattricku z minulého kola ukázal, že je ve skvělé formě. Poté už hráli spíše jen hosté, domácí se nemohli dostat do šancí. V 84. minutě využil chybu domácí obrany Matúš, který střelou na první tyč uzavřel účet zápasu – 1:3. V dalším zápase zajíždí Kamenný Újezd do Ledenic. Frymburk na domácí půdě přivítá Boršov nad Vltavou.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Vladimír Dudák (vedoucí): Začátek zápasu byl v naší režii, snažili jsme se hrát aktivně, hosté vsadili na obrannou taktiku, ale postupem času začali hrozit z nebezpečných brejků, které vychytal výborný Kvasnička a několikrát nás podržel. Po chybách jsme dostali góly a bohužel na konci zápasu jsme my smutnili a hosté se radovali. Hráči zápasu jsou Filip Kvasnička a Martin Koza




Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
F. Kvasnička [-] - D. Průdek [-] , J. Rožboud [-] (46. J. Červonyj [-] ) , V. Mráz [-] , J. Stegbauer [-] , R. Soukup [-] (61. J. Nejedlý [-] ) , M. Sládek [-] , D. Frnka [-] , J. Komberec [-] (58. V. Kotalík [-] ) , A. Černý [-] , P. Petkov [-]

FC Šumava Frymburk
F. Mertl [-] - M. Koza [-] (89. J. Pecha [-] ) , J. Šisler [-] , R. Mertl [-] , D. Račák [-] - L. Matúš [-] , M. Flöring [-] - J. Rillich [-] (38. M. Neumann [-] ) , M. Koza [-] - T. Kaňa [-] , M. Matěják [-] (89. F. Malina [-] )

ŽK: 12. D. Průdek , 62. A. Černý , 83. J. Červonyj - 64. D. Račák .
Hráči zápasu: F. Kvasnička - M. Koza .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: KREJNÍK Petr - ROUS Zdeněk, FEITL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

To bude pěkný zápas,oba týmy hrajou pěkný fotbal ale přesto věřím domácím a dávám 1

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Vedení klubu, Fotograf - TJ Nová Ves u ČB | Jihočeský | České Budějovice

Tip: remíza