Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 15:00

26.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Cerekev šanci na druhé místo v posledním kole promarnila


Branky


38. J. Serbus , 57. M. Kůta , 77. M. Kůta - 14. M. Plášil , 26. M. Heřman , 30. D. Kudrnáč , 66. L. Vlach , 86. L. Vlach
14

Pravda, los zrovna Horní cerekvi nepřál. Obrataň na jaře konečně začla hrát fotbal odpovídající své pověsti a body sbírá s velkou pravidelností. Stále ale stačilo uhrát alespoň bod k udržení druhé příčky za Maratonem, jenže ani k tomu nedošlo. Ve druhém poločase sice přišlo zlepšení a vyrovnání bylo na dosah, rozhodující slovo měl ale poločas první, v němž si Obrataň dokázala vypracovat velký náskok, který už soupeř zcela stáhnout nedokázal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třígólové vedení Obrataně odepisovalo Horní Cerekev ze hry o druhé místo

Domácí vstupovali do zápasu s cílem pojistit si konečné druhé místo v tabulce, hosté zase chtěli potvrdit zlepšené výkony v jarní části soutěže. Ve vzájemných zápasech těchto týmů padá většinou branek jako máku a tak se diváci měli na co těšit. Úvodní minuty se nesly z obou stran ve znamení oťukávání a hledání cesty k překonání obran cestou řady přihrávek ale bez většího nasazení, nebo ostrých soubojů. První se radovali ve 14. minutě Obrataňští, konkrétně Martin Plášil, po hrubici domácí obrany. Cerekvičtí odpověděli štiplavou střelou Jana Plachého, která ale pouze orazítkovala tyč. Domácí byli i nadále více u míče, hosté však trpělivě čekali na chybky v rozehrávce a trestali. Nejprve po chybně odpískaném a o to rychleji rozehraném rohu zvýšil Martin Heřman a gólově plodnou obrataňskou půlhodinu zakončil z brejku Daniel Kudrnáč. K obratu výsledku záhy zavelel Jaroslav Serbus, 1:3. Ve 35. minutě ještě ve stoprocentní šanci nedal, chvíli na to ale nachytal Františka Vilímka na přední tyči a vykřesal naději. Pro domácí mohlo být ještě radostněji, ale těsně před odchodem do šaten Razimovu bombu zastavilo břevno.

Horní Cerekev ještě zabrala, jenže stav už srovnat nedokázala

Druhou půli začali domácí náporem se spoustou šancí, ale zejména Jaroslav Serbus si ne a ne potykat s koncovkou. Přesto dokázal Michal Kůta v 57. minutě snížit na rozdíl jediné branky, když se šikovně prokličkoval ve vápně přes tři obránce. V této pasáži se zápas lámal. Jan Razima po hodině hry v jasné šanci přestřelil odkrytou branku. Vyrovnání by v té chvíli nalilo domácím dostatek energie k obratu výsledku. Místo toho se v domácí šestnáctce zkušeně prosadil Lukáš Vlach. Na odpověď se znovu nečekalo dlouho a branka to byla vskutku výstavní. Vladimír Komín potáhl míč po pravé straně a přesně nacentroval. Michal Kůta se do balónu opřel z voleje a nádherným lobem rozvlnil síť za Františkem Vilímkem. Alespoň kýžené remízy, která by Horní Cerekvi stačila ke stříbrné pozici v tabulce, se diváci nedočkali. Naopak byli to hosté, kteří využili okének ve vysunuté domácí obraně. Na konci rychlého brejku byla neomylná hlavička Lukáše Vlacha. Obrataň tak svému soupeři vrátila na chlup stejnou podzimní porážku.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Cerekev
Lukáš Novotný (redaktor soutěže): Ze všech týmů bojujících o druhé místo v Poutník lize měla Horní Cerekev před posledním kolem tu vůbec nejlepší výchozí pozici. Náskok tří bodů a nutnost alespoň remízovat slibovali velkou šanci, tu ale Horní Cerekev využít nedokázala. Na domácí půdě padla s dobře hrající Obrataní a pouští tak před sebe Jiřice, které naopak ve šlágru kola vyhrály nad Kamenicí nad Lipou.




Sestavy


SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - P. Biskup [-] - J. Havel [-] , M. Kůta [-] - P. Chadim [-] (63. V. Komín [-] ) , J. Serbus [-] , J. Razima [-] (73. J. Mezera [-] ) , M. Brada [-] , L. Loukota [-] , Š. Filsoch [-] , J. Plachý [-]

SK Obrataň
F. Vilímek [-] - M. Plášil [-] , M. Heřman [-] (90. R. Tábora [-] ) , T. Lhotský [-] , L. Vlach [-] , D. Kudrnáč [-] , P. Šimek [-] , M. Vesecký [-] , P. Kudrnáč [-] , L. Menšík [-] , R. Flígr [-]

ŽK: 27. P. Biskup , 43. L. Loukota , 81. J. Plachý , 82. M. Brada - 44. P. Kudrnáč .
Hráči zápasu: P. Chadim - L. Vlach .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BABÁK Martin - OŠANEC Jan (N), TÁBORA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Pavel Doležal
Tip experta: výhra domácích

Obrataň venku moc neumí, takže jasná jednička.

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů