M. Kubík 34. (p.)
1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 16:30

21.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Cerekev se vrací do hry, po sérii nezdarů přetlačila Ústrašín


Branky


34. M. Kubík (p.) - 9. M. Kůta , 32. M. Kůta , 56. P. Chadim
17

Favorizovaná Horní Cerekev se v posledních zápasech s formou příliš nepotkává, výhodou však pro ně tentokrát bylo, že narazila na soupeře, který je na tom na jaře v podstatě stejně. Zlomit nelichotivou sérii se podařilo právě hostům, kteří potvrdili svou sílu a i přes kupící se nezdary vyskočili na druhé místo Poutník ligy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak ke konci poločasu vytěžil pro domácí alespoň korekci výsledku

Hosté přijeli do Ústrašína se snahou přerušit třízápasovou sérii bez vítězství. Domácí ale na svém pažitu nerozdávají body rádi a tak se hrálo od začátku s nasazením a ve svižném tempu. Skóre se měnilo již v 9. minutě, když zaváhání domácí obrany využil Michal Kůta pohotovou střelou do odkryté Rohovcovy branky. Cerekvičtí měli nadále více ze hry a projevilo se to i gólově. Ve 32. minutě Jakub Havel rozehrál přímý kop na rozběhnutého Michala Kůtu a jeho přesná trefa do zadního rohu ústrašínské svatyně patřila k ozdobám zápasu. Hned po dvou minutách ale dostali domácí výhodu pokutového kopu po sporném souboji s pronikajícím Martinem Kubíkem. Sám postižený penaltu bezpečně proměnil a nastartoval svůj tým ke zlepšenému výkonu. Domácí si do přestávky vytvořili dvě velké šance, zvlášť divoký závar v šestnáctce Horní Cerekve v 37. minutě hlasitě volal po gólu, jenže rozvlnění sítě a kýženého vyrovnání se domácí obecenstvo nedočkalo a vedením hostujícího celku tak skončil první poločas.

Hosté se dostali znovu na rozdíl dvou gólů a Ústrašín skončil bez bodu

Po změně stran se hrál vyrovnaný fotbal. Rozhodnutí o majiteli tří bodů padlo v 54. minutě, kdy si na přetažený rohový kop Jakuba Havla na zadní tyči počkal Pavel Chadim a hlavou rozvlnil síť za Rohovcem potřetí. Po prostřídání z obou stran tempo hry opadlo. Hostující pokusy většinou posbíral spolehlivý zadák Pavel Staněk, na druhé straně zase v několika šancích Ústrašína dobře zasáhl strážce cerekvické branky Libor Chadim. Ke korekci výsledku už ale žádná z příležitostí obou týmů nevedla.



Ohlasy k zápasu


TJ FC Ústrašín
Lukáš Novotný (redaktor soutěže): Především díky zaváhání konkurence se na druhé místo Poutník ligy znovu vrací Horní Cerekev, kterou sice nezdobí momentálně žádná herní suverenita a převaha nad soupeři, nicméně kvalitu v kádru mají neoddiskutovatelnou a to se musí projevovat. Nyní to vyšlo, ale uvidíme jestli to SKHC potvrdí doma proti kvalitním Jiřicím. Ústrašín se po čtyřech ztrátách za sebou naopak začíná přimotávat k bojům ve spodku tabulky.




Sestavy


TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - P. Seknička [-] , D. Starý [-] (80. R. Hájek [-] ) , M. Kubík [-] , V. Kořínek [-] , T. Jírů [-] (75. J. Reinhart [-] ) , T. Kubiska [-] , S. Hrbek [-] (60. T. Dedera [-] ) , P. Staněk [-] , P. Nápravník [-] , R. Popelka [-]

SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - P. Biskup [-] - M. Kůta [-] , J. Havel [-] , J. Mezera [-] (60. O. Musil [-] ) - M. Martínek [-] (46. J. Plachý [-] ) , J. Serbus [-] , Š. Filsoch [-] (75. F. Havelka [-] ) , P. Chadim [-] , V. Komín [-] (56. H. Novák [-] ) , L. Loukota [-]

Hráči zápasu: P. Staněk - M. Kůta .
Místo: Ústrašín. Počet diváků: 80. Rozhodčí: POLANECKÝ Lukáš - NOVÁK Petr (N), OŠANEC Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Vedení klubu - TJ Spartak Počátky | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Lukáš Novotný

Expert: Jakub Vincenc
Tip experta: remíza

Horní Cerekev je sice obávaným soupeřem, ale v poslední době své pověsti i vinou rozsáhlé marodky nedostává. Ústrašín doma vybojuje minimálně bodík a připraví tak půdu pro to, aby naše střetnutí s Cerekví příští týden bylo hodně napínavé.

Tip: výhra hostů

Do Ústrašína vyrazí Horní Cerekev znovu nastartovat svojí podzimní formu a naopak zlomit nepřesvědčivou sérii z posledních zápasů. Tady Věřím hostům.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích