5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 15:00

19.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prohru o jeden gól z prvního střetnutí oplatil Tatran svému soupeři hned pětinásobně


Branky


5. D. Roubal , 23. T. Obranec , 56. Z. Štěpán (vl.) , 69. T. Obranec , 81. T. Obranec
20

Spíše než gólové hody se čekal vyrovnaný a bojovný zápas, v němž byl však do role mírného favorita pasován domácí Tatran. Ten se skutečně ujal otěží zápasu, jenže stylem, kterému hosté z Plačkova nebyli schopní konkurovat a postupně se ze hřiště vytráceli, zatímco soupeř hrál přesně podle svého plánu, tedy využívat nakopávané míče mířené na urostlého Tomáše Obrance, který třikrát našel cestu do plačkovské brány.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlým gólem se Tatran dostal na koně

Stále se opakující písničku, tedy brzy inkasovaný gól, zahrál Plačkov i v Červené Řečici. Po nevyužitém nájezdu se domácím naskytnul rohový kop, který po několika soubojích bez vítěze doskákal až k Davidovi Roubalovi, který si v ložence dokázal bez problémů poradit. Nakopávané míče hostující defenzivu vytrvale trápily, jenže vždy se je dařilo zažehnat do bezpečí. Dostat se do další skutečné šance se Červené Řečici nedařilo a tak byl na řadě Plačkov. Po bramboračce v domácím vápně rozhodčí odpískal penaltu, ke které se ale nikdo z hostů nehlásil a tak si jí vzal na starost sám faulovaný Lukáš Ehrlich, jenže bránu Tomáše Paťhy přestřelil. Plačkovu se při postupu směrem dopředu nedařilo vůbec nic a vápno Tatranu zůstávalo nedobytnou pevností. To naopak domácí ve 23. minutě přidali gól druhý. Centrovaný míč do šestnáctky se podařilo napoprvé odvrátit, míč však vybojoval zpátky na domácí kopačky Tomáš Obranec a připsal si svůj první gól v utkání, kterým to zdaleka ještě neskončilo. První půle ale už žádný další gól nepřinesla a tak se šlo do kabin za příznivého stavu pro domácí.

Tomáš Obranec dokonal hattrick a Tatran mohl slavit

I vstup do poločasu druhého vyleš o něco lépe domácím. Ti hráli fotbal přesně podle vlastních potřeb a Plačkov se snažil alespoň zdánlivě přizpůsobit. To ale nevyšlo, po deseti minutách navíc přišel už třetí gól v hostující brance a to dost smolný. Již ve vápně soupeře se pokoušel servírovat před branku soupeře Tomáš Obranec, jenže jeho pokus zblokoval jeden z plačkovských obránců a to tak nešťastně, že zapadl přímo do hostující brány. Hostům škodili hlavně neustále dohady s rozhodčím, které je v jednu chvíli dokonce i připravili o možnost rychlého rozehrání standartní situace, kdy se hráči Tatranu kompletně zapomněli na půlce soupeře. Jako důsledek dalších zbytečných komentářů byl k tomu ještě navíc čtvrtý inkasovaný gól, který Plačkovu znovu znemožnil jít do protiútoku a toho po centrovaném míči na penaltu využil hlavou podruhé Tomáš Obranec. Dvacet minut do konce a stav 4:0 pro domácí. To Sokolíkům definitivně zlomilo vaz a deset minut před koncem inkasovali naposledy. Průnik obranou završil již potřetí Tomáš Obranec a gólový účet uzavřel na stavu 5:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plačkov
Lukáš Novotný (brankař TJ Sokol Plačkov): Vůbec nemám chuť náš trapný výkon jakkoliv komentovat. V předchozích zápasech jsme se i přes špatnou hru plnou nepřesností a šancí soupeře mohli alibisticky schovat alespoň za skóre, to ale teď nejde. Nikterak ofenzivně laděný Tatran nás pěti góly suverénně přejel, protože se o výhru umí porvat, to my nezvládáme. Nějaká konkrétnější kritika nepřipadá v úvahu, protože ta by směřovala za hráči, kteří o výsledky TJ Sokol Plačkov a svoje individuální výkony evidentně nejeví žádný zájem, proto pochybuju, že do téhle části internetu vůbec někdy zabloudí, aby si o tom přečetli. Jen tiše můžu závidět brankaři Tomášovi Paťhovi, který si připsal jeden rutinní zákrok proti střele ze 40 metrů a když už měl přeci jen s některými nebezpečně vyhlížejícími balony problém, vždy mu obrana v zažehnání nebezpečí pomohla, takový zápas snad nepamatuju. Nyní máme jeden den na to vyčistit si hlavu (s pondělním pálením čarodějnic se nebojím, že si to někteří vezmou k srdci způsobem sobě vlastním) a soustředit se na velmi těžký střet s Horní Cerekví, která je směrem dopředu ještě nebezpečnější. Jestli se urychleně jako tým nevzpamatujeme, pak si můžou fanoušci ofenzivního fotbalu a gólů na naše zápasy shánět permanentky, protože na nich to bude tutovka.



Sestavy


TJ Tatran Červená Řečice
T. Paťha [-] - J. Dýnek [-] - Z. Káva [-] - P. Pavelka [-] (46. D. Obranec [-] ) , T. Obranec [-] , F. Bouz [-] , L. Chvalkovský [-] , Z. Kubíček [-] , J. Duchan [-] , D. Roubal [-] , J. Popovič [-]

TJ Sokol Plačkov
L. Novotný [-] - J. Svoboda [-] (60. J. Brůna [-] ) , R. Tesař [-] , R. Štěpán [-] , L. Jančička [-] , L. Ehrlich [-] , M. Němec [-] , Z. Štěpán [-] , F. Mottl [-] , T. Dobrovič [-] , F. Dobrovič [-]

ŽK: 36. F. Bouz , 78. J. Duchan - 76. L. Ehrlich .
Hráči zápasu: T. Obranec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SVÍTIL Jaroslav - GAUPMANN Vít (N), ZEMEK René (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: remíza

Bojovnost Tatranu je pověstná. Do každého souboje jde naplno a v posledních sezónách se navíc začíná více prosazovat i jejich ofenziva. To Plačkov se pro změnu trápí a přestože bych se rád, jakožto hráč týmu mýlil, tak ani v Červené Řečici to za tři body nebude. Remíza je však reálná.

Funkcionář, Vedení klubu - TJ Spartak Počátky | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích