3:2p.
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště poprvé v sezóně bodovalo na domácím hřišti, Dýšinu udolalo na penalty


Branky


0

Fotbalisté Hradiště před týdnem protrhli sérii porážek a tentokrát poprvé zabodovali i na domácí půdě. Tornáda zdolala Dýšinu po remíze 2:2 v normální hrací době na penalty, ale i tak domácí hráči neskrývali po skončení zápasu zklamání. Ve druhé půli, konkrétně v posledních dvaceti minutách, totiž promarnili dvougólový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradiště zvládlo první poločas výborně

Zápas jsme začali ve velmi dobrém tempu. Hned po rozehrávce jsme hostům sebrali balon, Ženíšek si narazil s Kočím a hosté odvrátili s vypětím všech sil na rohový kop. Ve druhé minutě kopali naopak hosté trestňák, naše obrana ale zafungovala skvěle. Následovala série našich rohových kopů, ze které vyplynulo pouze Kočího zakončení velde dýšinské brány. Hosté pak v útoku vystčili růžky a Dendis soupeře přistrčil těsně před vápnem. Kopali tak trestňák z velmi zajímavé pozice. Bejček si ale střelu směřující nad bránu pohlídal. Dendisův průnik pak skončil dalším rohem - Červený hlavičkoval nad, Furár z další akce pálil tvrdě, ale nepřesně. Ve 12. minutě Cervený vybojoval na golmanovi Fialovi balón, Rucký jeho přihrávku zahrál velmi chytře, ale bohužel opět těsně vedle brány hostí. 13. minuta byla naší šťastnou. Bihary parádně vysunul Kočího, ten přihrál Danovi Červenému, který potvrdil střeleckou formu - 1:0. O dvě minuty později jsme se mohli radovat opět. To by ale Kočí musel přesněji zakončit svůj samostatný postup na golmana hostí. Další 100% šance zůstala nevyužita. Hosté pak kopali terstňák, nebezpečný centr Bejček nadvakrát zkrotil. V 19. minutě trefil Furár střelou do hlavy golmana Fialu, balon skončil na tyči a obrana odvrátila na další roh. Kočímu branky nepadaly, tak to zkusil jako nahravač. Bohužel jeho výborné přihrávky nezužitkovali ani Bihary, ani Pytlík. Oba pálili nepřesně. Dýšinský roh pak skončil těsně vedle Bejkovy brány. Beránek ve 38. minutě svoji střelu otřel o Červeného, ta nabrala směr bohužel opět vedle brány. Ve 40. minutě bylo už veseleji. Další Červeného střelu odvrálita obrana hostí na roh. Kočího centr doletěl až na zadní tyč na hlavu Martina Furára a ten se konečně trefil - 2:0. Poločas jsme sice vyhráli, ale skóre mělo být podle obrazu hry minimálně dvojnásobné. Neproměňování šancí bylo opět naší největší slabinou. Ale šli jsme hrát "z kopce" a to nám dávalo dobré vyhlídky.

Domácí slibně rozjetý zápas nedotáhli ke třem bodům

Do druhé půle šel na plac místo Ruckého Šperl. Uvedl se hned docela slušnou hlavičkou, ale Fiala byl na místě. Z dalšího rohu pak hlavičkoval Valeček, ale opět pouze do Fialových rukavic. Po hodině hry vypálil z trestňáku parádně Dan Červený. Balón před gólmanem skočil, ale ten jej dokázal vytěsnit na další roh. Dýšinští stále živili naději na bodový zisk a jejich střela v 64. minutě skončila těsně vedle. Kočího centr z dalšího trestňáku trefil vedle brány Furár. V 72. minutě jsme pustili hosty do nebezpečného brejku. Bejček ale skvěle zasáhl. Bohužel to se vůbec nedá říct o následné činnosti obrany. Ta nedokázala balón, který jsme měli ve své moci, dostat do bezpečí a hosté napodruhé již Bejčkovi šanci nedali. Střela Vratislava Nového byla nechytatelná - 2:1. Od této chvíle hosté ucítili ještě větší šanci na body a zvýšili svoji aktivitu. My sice hráli s balónem, ale směrem dopředu to nebylo nic obzvlášť nebezpečného. Naopak. Necelých deset minut před koncem hrubě chyboval Pytlík, který jako poslední hráč ztratil balón a Jakub Soroka nezaváhal - 2:2. Po spoustě šancí na naší straně to byl šok. A mohl být i hůř. V 85 minutě odkopl Pytlík balón na roh před prázdnou bránou jen těsně před útočníkem Dýšiny. Vítězství nám mohl v samotném závěru zajistit Furár, který ale balón na penaltě netrefil vůbec dobře a ve skvělé pozici opět bránu soupeře netrefil. Hosté tak vytěžili z minima maximum a my se museli pokusit urvat alespoň bod útěchy v penaltovém rozstřelu.

Penaltový rozstřel rozhodl Bejčkův zákrok hned v první sérii

Šlo se kopat na horní bránu a jako první se k balonu postavil hostující kapitán Šesták. Jeho střelu Bejček vyrazil a my tak měli šanci se hned v první sérii soupeři utrhnout. Pytlík s jistotou proměnil a my vedli. Za hosty pak postupně uspěli Mužík, Pěč, Šedivec i golman Fiala. Naši střelci - Bihary, Červený, Furár a Kočí se ale také ani jednou nezmýlili a tak nám Šestákův neúspěch a Bejčkův bravurní zákrok z první série zajistili druhý bod. 

 

Převzato z webu http://www.hradiste.banda.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Tomáš Květoň (asistent trenéra): „Máme tedy první dva body z domácího trávníku, ale vzhledem k vývoji utkání a spoustě neproměněných šancí jsou dva body jednoznačně ztrátou. Měli jsme mít plný počet a do dalších kol jsme mohli jít s větším klidem. Do Chrástu tak jedeme sice jako lépe postavený mančaft v tabulce, ale jednoduché to tam rozhodně nebude. To už víme z předešlých sezon. Stejně tak víme, že na větším hřišti by se nám mělo hrát lépe a věříme v bodový import do hradišťské kotliny.“




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - M. Beránek [-] , M. Furár [-] , D. Červený [-] , K. Dendis [-] , J. Rucký [-] (46. F. Šperl [-] ) , M. Valeček [-] (84. O. Houdek [-] ) , O. Pytlík [-] , P. Kočí [-] , J. Bihary [-] , J. Ženíšek [-]

FK Dýšina
J. Fiala [-] - J. Soroka [-] , J. Mužík [-] - V. Totzauer [-] - V. Nový [-] , P. Kučera [-] (46. R. Hrdina [-] ) , F. Vetešník [-] , J. Pěč [-] , J. Šesták [-] , V. Šedivec [-] , J. Chaloupka [-]

ŽK: 80. J. Bihary , 87. K. Dendis - 77. V. Totzauer , 80. J. Soroka .
Hráči zápasu: M. Furár - J. Soroka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Schingler Milan - VOLF Karel (N), BEROUN Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.