Počátky zůstávají nadále předposlední, nyní byla nad jejich síly juniorka Kamenice nad Lipou


Branky


21

Už i Kamenice nad Lipou začínala před tímto zápasem řešit neblahou situaci, kdy propad tabulkou po dvou prohrách znamenal sešup až do druhé poloviny tabulky, kde to bude do konce sezóny ještě zajímavé. Jedním z týmů, které se o tuto zajímavost starají jsou právě Počátky, které cítí potřebu bodovat, jenže v Kamenici nad Lipou to nevyšlo a čekání na první jarní výhru se prodlužuje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Atraktivní první poločas ovládli domácí

První poločas přinesl vcelku zajímavý zápas plný šancí na obou stranách. Úvodní minuty patřily domácímu týmu Kamenice nad Lipou. Již v páté minutě šla místní juniorka do vedení, když Patrik Macháček vyslal před vápnem střelu přímo na brankáře Sáluse, který ale míč neudržel a balon skončil v bráně. Od patnácté minuty byli hosté lepší a zaslouženě vyrovnali, když se prosadil kanonýr a letos již tradiční opora Počátek, Radim Měkuta. Po brance začali opět pomalu přebírat iniciativu domácí hráči. V pětatřicáté minutě se prosadil navrátilec do sestavy Jan Hlavatý. Domácí se snažili o další branku, u vápna však působili nepřesně. Dvě minuty před poločasem byl po dvou rychlých žlutých kartách vyloučen hostující Aleš Kníže, čímž se šance TJ Spartaku na zvrat zase o něco více snížily. Poslední minuta prvního poločasu přinesla kuriózní moment, kdy byla hostující obrana v čele s brankářem Sálusem překonána, avšak Jan Růžička dokázal vcelku nemožné a místo jisté branky, poslal balon do tyče. Jako by to byla předzvěst ke druhému poločasu.

Namísto gólové radosti druhý poločas nabízel výhradně zmar při zakončení

Ve druhém poločase kvalita zápasu přeci jenom opadla. Nutno podotknout, že brankáři na obou stranách ve druhém poločase působili s naprostou jistotou a podali dobrý výkon. Oslabení hosté spoléhali na brejky, či na dlouhé nákopy po faulech okolo půlky. Především domácí chodili do šancí, ty však končili na brankáři Sálusovi či mimo tři tyče. Tento obrázek byl k vidění do poslední minuty. Rezerva Kamenice nad Lipou si nakonec doma připsala tři body, což je po dvou zpackaných zápasech jistě příjemná vzpruha do dalších jarních bojů.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): První poločas přinesl vcelku zajímavý zápas. Druhý hlavně festival zahozených šancí. Soupeř bojoval o nějaký ten bod, ale těch našich šancí ve druhém poločase bylo mnoho a je škoda, že jsme nerozhodli dříve a museli se prát o body do poslední minuty.




Počet diváků: 70. Rozhodčí: MATOUŠ Jakub - ŠTANGL Josef (N), BRÝNA David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 3
Rozhodčí - MATOUŠ Jakub: 9
Výkon domácích - TJ Slovan Kamenice nad Lipou B: 5
Výkon hostů - TJ Spartak Počátky: 4
Hodnocení hráčů - domácí: David Růžička - 2, Jan Pfaur - 10, Lukáš Hadač - 6, Patrik Macháček - 6, Jan Ira - 5, Josef Vávra - 6, Jan Nechvíle - 6, Lukáš Kašparec - 5, Jan Hlavatý - 7, Jan Růžička - 6, Ondřej Joza - 5, Pavel Šiška - 5, Miloš Jirsa - 8, Tomáš Filípek - 5, Patrik Zdeněk - 8, David Macháček - 10,
Funkcionář, Vedení klubu - TJ Spartak Počátky | Vysočina | Pelhřimov
Hodnocení úrovně zápasu: 5
Rozhodčí - MATOUŠ Jakub: 6
Výkon domácích - TJ Slovan Kamenice nad Lipou B: 5
Výkon hostů - TJ Spartak Počátky: 6
Hráč utkání - hosté: David Švarc

Tip: remíza

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: remíza

Kamenice nad Lipou i Počátky v posledních dvou kolech nezískaly ani bod a výhru nezaznamenají ani nyní. Dojde však na dělbu bodů, hlavně TJ Spartak je musí sbírat, kde to je půjde s ohledem na svou situaci.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích