1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 13:30

15.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šestá prohra v řadě pro Soběslav, Dobříš poskočila do první pětice


Branky


14. F. Vaněk - 6. M. Krůta (p.) , 26. Š. Maryška
0

Ještě že už je pauza, říkají si v Soběslavi. Po skvělém vstupu do soutěže padla na Jihočechy pěkně těžká deka a Spartak se propadl až na čtrnáctou příčku. Na Dobříši se naopak radují.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólově bohatá první půle

V úvodu utkání zahrozili nejprve domácí hráči dalekonosnou střelou Podráského, kterou Šedivý vyrazil. V 6. minutě obcházel Matějka gólmana Kuníka, který jej podrazil - pokutový kop proměnil Milan Krůta!

 

Navýšit mohl opět Krůta, ale v dobré pozici netrefil dobře míč. Ve 14. minutě překvapil Šedivého střelou k tyči z dvaceti metrů Filip Vaněk a domácí srovnali! Dobříšští se nejprve mohli znovu ujmout vedení, když Krůta našel přesnou přihrávkou Štěpána Maryšku, ten však netrefil branku. Ve 26. minutě si to však vynahradil, když prošel mezi dvěma hráči a vstřelil druhý úspěch hostů. Soběslavští se pak pokoušeli o vyrovnání, s další dalekonosnou střelou Podráského si opěr dobříšský brankář poradil a neprosadil se ani hlavou po rohovém kopu Boháč.

Smutný hrdina Vaněk

Ve druhé půli domácí stupňovali svůj tlak, ale dobříšští hráči zodpovědně bránili. Naopak podnikali rychlé protiútoky a šance získávali i ze standardek. Po rohovém kopu hlavičkoval Talůžek nad břevno, po autu Maryšky neuspěl Matějka. U domácích se pokoušel neúspěšně o přelobování Šedivého T. Mazouch.

 

Dramatické situace nastaly v poslední dvacetiminutovce. Střelu unikajícího Maryšky stačil Kuník vyrazit na roh, do brány se nevešla ani hlavička Krůty a Junek v protiútoku nestačil přesně přihrát Šrainovi. Velkou šanci na vyrovnání měl Vaněk, když postupoval sám na gólmana, ale bránu přestřelil.

 

Dobříš si mohla pojistit tři body, když po trestném kopu Maryšky střílel Junek do protihráče a odražený míč napálil Masopust, avšak brankář si poradil, další pokus Talůžka skončil vysoko. Dvě minuty před koncem tak mohli domácí vyrovnat, když rozhodčí posoudil zákrok Šraina na M. Mazoucha jako nedovolený. Střelu Vaňka z pokutového kopu však Šedivý stačil vyrazit!

 

Autor: R. Weber pro oficiální web klubu MFK Dobříš, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Soběslav
Redaktor Radim Weber: "V posledním podzimním utkání potvrdili dobříšští hráči dobrou formu a počtvrté za sebou zvítězili. Oba týmy produkovaly technickou hru. První půle měla vyrovnaný průběh. Ve druhé půli byli iniciativnější domácí, ale dobříšská obrana odolávala. V závěru utkání přežili hosté dvě velké šance Soběslavi a udrželi těsný výsledek."




Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - J. Suchan [-] , M. Hromada [-] , J. Boháč [-] - M. Mazouch [-] , P. Nohava [-] , T. Mazouch [-] , L. Podráský [-] (82. M. Dvořák [-] ) , P. Janoušek [-] (67. K. Chotovinský [-] ) - - F. Vaněk [-] , V. Žalda [-] (74. J. Šmídmajer [-] )

MFK Dobříš
J. Šedivý [-] - R. Procházka [-] , D. Pokorný [-] , R. Talůžek [-] , J. Rychlík [-] - P. Masopust [-] , V. Šrain [-] , M. Krůta [-] , J. Liška [-] - O. Matějka [-] (78. P. Junek [-] ) , Š. Maryška [-] (90. V. Semančík [-] ) -

ŽK: 39. L. Podráský , 88. J. Suchan - 62. V. Šrain , 79. M. Krůta , 89. J. Rychlík .
Hráči zápasu: Š. Maryška .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Pálek Ondřej - HODEK Jakub, SZIKSZAY Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.