M. Krůta 57.
J. Šrain 90. (p.)
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

14.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Třetí vítězství v řadě pro Dobříš


Branky


57. M. Krůta , 90. J. Šrain (p.)
0

Stejně jako v minulém zápase se Sedlčany, i tentokrát úřadovali J. Šrain s Krůtou. Sice si vyměnili pořadí vstřelených branek, ale efekt měli stejný, a to tříbodový.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněné šance

V úvodu první půle zahrozili nejprve hosté. Po rozehraném rohovém kopu se v dobré pozici ukopl Krlička a po dalším rohu neprostrčil míč před bránu Martinec. Dobříš zahrozila dalekonosnou střelou Masopusta, kterou brankář Štrunc vyrazil a do dobré pozice se prokličkoval V. Šrain, ale jeho střelu stačili obránci zablokovat.

 

Největší šancí domácích neproměnil J. Šrain, jehož střela těsně minula branku. Následovaly možnosti po rohových kopech, ale Krlička překopl bránu a po závaru Talůžek tečoval hlavou míč do rukou gólmana. V závěru první části pak Šedivý pádem pod nohy sebral míč Bereczkému a Maryšku vychytal Štrunc.

Krůta potvrdil formu

I druhá půle měla podobný průběh a oba týmy neproměnily několik možností. Šedivý vyrazil hlavičku Bereczkému, Masopust přehodil gólmana, avšak obránce stačil míč odkopnout. V 57. minutě dlouhý aut Maryšky po nepřehledné situaci už dorazil do brány Milan Krůta - 1:0!

 

Ani po tomto gólu hosté nepřidali na útočení. Nebezpečně z dálky sice vystřelil Martinec, ale větší šance měli Dobříšští. Maryškův pokus mířil doprostřed brány a po rohových kopech se neprosadil hlavou Talůžek a tvrdou střelou V. Šrain.

 

Teprve v závěru soupeř přidal. Kašparovi sebral míč z nohy Šedivý a hlavičku Martince vykopl Rychlík. Do otevřené obrany pronikali domácí hráči. Rychlý atak Procházky zakončil Maryška vysoko, neprosadil se ani Junek a tyč z úhlu nastřelil Krůta. V poslední minutě byl v pokutovém území brankářem faulován Junek a penaltu proměnil Jan Šrain.

 

Autor: R. Weber pro oficiální web klubu MFK Dobříš, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu



FK Olympie Březová
Trenér Petr Peterka: „Utkání bylo vesměs vyrovnané, asi by mu více odpovídala remíza. Domácí se dostali do vedení po standardní situaci, poté se hrál hlavně bojovný zápas. Snažili jsme se vyrovnat, ale soupeř dobře bránil. V závěru jsme hru více otevřeli a Dobříš nás potrestala penaltou.“



Sestavy


MFK Dobříš
J. Šedivý [-] - R. Procházka [-] , D. Pokorný [-] , R. Talůžek [-] , J. Rychlík [-] - J. Liška [-] (76. O. Matějka [-] ) , V. Šrain [-] , P. Masopust [-] (68. P. Junek [-] ) , M. Krůta [-] - Š. Maryška [-] , J. Šrain [-] -

FK Olympie Březová
V. Štrunc [-] - D. Krlička [-] , M. Burkyt [-] , T. Veselovský [-] , D. Peterka [-] - T. Bereczký [-] , J. Kašpar [-] , J. Šellong [-] (73. J. Elijáš [-] ) - D. Vaněček [-] , R. Domin [-] , D. Martinec [-]

ŽK: 85. M. Krůta - 20. T. Veselovský , 87. D. Martinec , 89. V. Štrunc .
Hráči zápasu: M. Krůta , J. Šrain .
Počet diváků: 270. Rozhodčí: Vrchota Jaroslav - BABKA Ondřej, EIBL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.