J. Šrain 4. (p.)
M. Krůta 24.
2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

13.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Okresní derby pro Dobříš


Branky


4. J. Šrain (p.) , 24. M. Krůta
0

Už v prvním poločase MFK rozhodl, že body zůstanou na domácím trávníku. To se prosadili J. Šrain s Krůtou a více než pět stovek příchozích diváků mohlo slavit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký náskok Dobříše

Po třech porážkách v derby si tentokráte dobříšští fotbalisté se soupeřem poradili. Utkání mělo dobrou úroveň a zvláště ve druhé půli přineslo hodně dramatických situací před oběma bránami. O výsledku se však rozhodlo v první půlhodině, kdy domácí vstřelili obě branky.

 

Sedlčanští začali zápas nešťastně, když hned v úvodu zahrál Repetný po autu Procházky zbytečně rukou v pokutovém území. Penaltu ve 4. minutě proměnil bezpečně Jan Šrain! Domácí to povzbudilo a připravovali si i šance. J. Šraina zastavil na poslední chvíli Brotánek, po hlavičce Talůžka nevyšla střela Matějkovi. Hosté pak postupně hru vyrovnali, ale střely Dvořáka a Kdolského se odrazily od těl protihráčů a únik Němce zastavil Rychlík.

 

Na druhé straně rovněž po rohovém kopu neprostřelil obrannou zeď J. Šrain. Ve 24. minutě prošel do „šestnáctky“ Matějka a jeho přihrávku dorazil Milan Krůta! Možnost snížit měl pak Kdolský z trestných kopů, avšak první pokus zastavilo břevno a druhý skončil těsně nad bránou. V závěru první půle zahrozili Sedlčanští po sérii rohových kopů. Za Dobříš, rovněž po rohovém kopu, minul hlavou míč Krůta.

Skóre se už nezměnilo

Na začátku druhé části utkání hosté přitlačili, ale domácí odpovídali rychlými protiútoky. Po rohovém kopu zachránil Šedivý na brankové čáře, na opačné straně vykopl Capouch střelu V. Šraina, po průniku Procházky nedorazil míč do sítě J. Šrain a střelu Lišky vytlačil gólman na roh.

 

I domácí brankář Šedivý pak musel nohou vyrážet střelu Soldáta a únik Repetného zastavoval včas Masopust. Přímý volný kop J. Šraina šel těsně nad roh brány. Dvě velké příležitosti hostů pak po samostatných únicích nevyužili Senft a Sirotek.

 

V závěru utkání si domácí pohlídali výsledek, odvrátili několik nebezpečných situací po rohových kopech a jednou Talůžek málem trefil míč do vlastní sítě. Poslední šancí Dobříše byly možnosti Maryšky, avšak jednou nastřelil protihráče a podruhé si poradil Capocuch.

 

Autor: R. Weber pro oficiální web klubu MFK Dobříš



Ohlasy k zápasu


MFK Dobříš
Trenér Jiří Rychlík: „Jsem spokojen s přístupem hráčů k zápasu. Hráči předvedli podobný výkon jako v minulém zápase s Hořovickem. Chceme klukům spolu s Martinem Šrainem říct, že je nutné pokračovat v podobném duchu i nadále. Co nás tížilo před tím, bylo sebeuspokojení s postavením v tabulce. Ta je vyrovnaná a dva vítězné nebo prohrané zápasy se okamžitě projeví. Nyní máme stejně bodů jako v loňském podzimu, ale chceme ještě nějaké přidat. Hrajeme teď i další zápas doma, což často nepřináší plný bodový zisk.“

TJ Tatran Sedlčany
Záložník Luboš Soldát: „Zápas jsme začali nešťastně a už ve čtvrté minutě inkasovali z penalty. Náš výkon byl v první půli dost nervózní, hodně jsme chybovali v přihrávkách nebo při zpracování. Do poločasu přidal soupeř ještě druhý gól, a jelikož se nám ani po zlepšení výkonu ve druhé půli nepodařilo skórovat, odešli jsme ze hřiště zaslouženě bez bodů.“



Sestavy


MFK Dobříš
J. Šedivý [-] - R. Procházka [-] , D. Pokorný [-] , R. Talůžek [-] , J. Rychlík [-] - V. Šrain [-] , P. Masopust [-] (82. P. Junek [-] ) , M. Krůta [-] (89. V. Semančík [-] ) , J. Liška [-] - J. Šrain [-] , O. Matějka [-] (67. Š. Maryška [-] ) -

TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - D. Němec [-] (73. K. Kvěch [-] ) , M. Sirotek [-] (73. M. Hájek [-] ) , L. Soldát [-] , L. Brotánek [-] , M. Dvořák [-] (73. P. Haas [-] ) , T. Senft [-] , P. Lípa [-] , J. Repetný [-] , M. Kdolský [-] , F. Hofman [-]

ŽK: 65. R. Procházka - 27. P. Capouch , 82. P. Haas .
Hráči zápasu: M. Krůta , J. Šrain .
Počet diváků: 550. Rozhodčí: Hodek Jakub - LANGMAJER Lukáš, SZIKSZAY Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.