Mariánky vyplenily Soběslav


Branky


0

Jihočeský celek se zmítá v krizi. Toho využili i viktoriáni, kteří si po gólech Kafky, Kravara a Kavalíra odváží cenné tři body. Po Soběslav se jednalo už o čtvrtou porážku v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva slepené góly

Jihočeši plánovali utnout sérii tří porážek a doma k tomu měli soupeře z kategorie hratelnějších. Mariánky naopak toužily napravit zaváhání z minulého kola, ve kterém jim body proklouzly mezi prsty.

 

Úvod duelu patřil Spartaku, jenže brána gólmana Šmejkala jako by byla začarovaná. Mezi tři tyče se nevešel pokus Janouška, dvakrát zklamal v zakončení také velice aktivní Dvořák. To Viktoria byla o poznání produktivnější.

 

Ve 28. minutě se dostali do vedení, když se po rohovém kopu dostal míč k Vladimíru Kafkovi, jenž otevřel skóre zápasu! Pět minut nato se svěřenci trenéra Purkarta radovali podruhé, rychlý brejk završil gólem Matěj Kravar!

 

Přesto se Soběslavi povedlo do konce prvního poločasu snížit. Mariánské Lázně rozehrávaly rohový kop, ale vyřešily ho nejhůře, jak mohly. Jihočeši přešli do protiútoku a Nohava nahrál Filipu Vaňkovi, jenž překonal Šmejkala!

Soběslavské spalování

Pět minut po začátku druhého poločasu přišel rozhodující direkt ze strany Mariánek. Další rychlý brejk totiž přetavili hosté ve třetí branku, kterou si připsal navrátilec do základní sestavy Patrik Kavalír!

 

Ve zbytku duelu se Viktoria soustředila především na kvalitní defenzivu, a tak přenechala iniciativu Spartaku. Ten však pokračoval ve spalování tutovek, a tak byl za hlavní hvězdu duelu lázeňský gólman spolu se svou defenzivou.



Ohlasy k zápasu



FC Viktoria Mariánské Lázně
Trenér Stanislav Purkart: „V prvním poločase jsme hráli to, co jsme chtěli. Aktivně jsme bránili a rychle přecházeli do útoku. Dali jsme dva góly a další šance nevyužili, domácí s námi měli problémy. Bohužel jsme si nechali v poslední minutě dát gól z protiútoku, což domácí trochu nastartovalo. Po našem třetím gólu jsme ubrali a přenechali Soběslavi iniciativu, která si vytvořila tlak. Musím pochválit obranu, která pracovala velmi dobře a Soběslav do šancí nepustila. Dále bych pochválil Šmejkala, působil jistě a bezpečně, celou naši defenzivní hru řídil.“



Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - J. Suchan [-] , M. Hromada [-] , J. Boháč [-] , K. Chotovinský [-] - F. Vaněk [-] , P. Janoušek [-] , M. Mazouch [-] (65. J. Šmídmajer [-] ) , L. Podráský [-] , P. Nohava [-] - M. Dvořák [-] (71. T. Mazouch [-] )

FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - M. Drahorád [-] - M. Lukáš [-] , T. Kabelák [-] (83. T. Šilhán [-] ) , P. Holub [-] , J. Lattisch [-] (90. K. Maule [-] ) , J. Sadílek [-] , P. Kavalír [-] , M. Kravar [-] , T. Denk [10.0] , V. Kafka [-] (76. A. Forman [-] )

ŽK: 53. J. Suchan , 65. M. Dvořák , 73. F. Vaněk - 45. T. Kabelák , 53. P. Kavalír , 70. P. Holub .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šlajs Jakub - MUDRA Zdeněk, PASTYŘÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.