Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 10:30

13.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Slavia roznesla krumlovského protivníka


Branky


0

Jednoznačná záležitost, jednoznačné skóre. Vysoce efektivní Karlovy Vary nedaly Českému Krumlovu nárok a v sobotu dopoledne si zahrály tenis, jak napovídá konečný výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Optická převaha Slavoje

Úvodní minuty duelu Slavoje a Slavie nabídly vyrovnanou podívanou, přesto měli více ze hry domácí hráči. Ze standardních situací se ale žádná gólovka neurodila, pouze Dudák jednou hlavičkoval velmi nepřesně.

 

Snahy karlovarského týmu často brzdil zdvižený praporek čárového sudího, což se ve většině případů hráčům v modrých dresech příliš nezamlouvalo. I přesto se dokázal lídr soutěže dostat do vedení, když se zblízka po Hudcově pasu zprava trefil Michal Királyi!

 

Gól Michala Királyiho

 

Domácí sice v dalších minutách obléhali karlovarskou bránu, jenže recept alespoň na zastrašení Cháry v bráně Buldoků nenašli. To hosté byli i nadále vysoce efektivní, pár minut před koncem poločasu se totiž z velkého vápna napřáhl Pavel Maňák a zvýšil na 2:0 z pohledu Varů!

 

Gól Pavla Maňáka

Slávistický gólostroj

Krátce po změně stran stvrdila Slavia své vítězství. Jeden z hostujících fotbalistů vběhl do vápna a přihrávkou pod sebe oslovil kapitána Mariana Geňa, který bez problému skóroval! Aby toho nebylo málo, uplynulo pár minut a Marian Geňo přidal další branku! Hosté zadělali na debakl.

 

Gól Mariana Geňa na 0:4

 

Slávistický útočník mohl za chvíli dokonat i hattrick, ale zblízka zklamal. Zadařilo se až po hodině hry Rostislavu Vokáčovi, který tak zvýšil už na 5:0 pro Vary! A karlovarská show nebyla u konce. Kdo se divil, že se na listinu střelců doteď nezapsal Martin Psohlavec, už mohl být v 67. minutě v klidu. „Pejsek“ zakončil brejk povedeným přehozením Kříže a upravil konečně skóre na tenisového kanára!

Gól Martina Psohlavce



Ohlasy k zápasu



FC Slavia Karlovy Vary
Trenér Karel Tichota: „Věděli jsme, že musíme předvést disciplinovaný a zodpovědný výkon, pokud chceme v Krumlově uspět. To se nám podařilo. Rozhodly dva naše rychlé góly po přestávce, potom už jsme byli mužstvem tahajícím za delší konec. V Krumlově se nám podařilo vyhrát poprvé, čehož si cením. Všichni zaslouží pochvalu.“



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
M. Kříž [-] - M. Svoboda [-] , M. Dudák [-] , J. Sláma [-] (59. V. Beránek [-] ) , F. Persán [-] (67. M. Neckář [-] ) , J. Wagner [-] , V. Novák [-] , J. Kabele [-] , M. Klivanda [-] , M. Kroupa [-] (72. M. Babka [-] ) , L. Mravec [-]

FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - J. Hudec [-] , J. Staněk [-] (77. Z. Skala [-] ) , M. Geňo [-] (74. M. Novotný [-] ) , L. Mestl [-] (77. P. Kořistka [-] ) , M. Psohlavec [-] , P. Maňák [-] , M. Királyi [-] (67. J. Kalina [-] ) , R. Vokáč [-] , M. Pěkný [-] , J. Samek [-]

ŽK: 21. J. Staněk .
Hráči zápasu: M. Geňo .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - MATYŠ Jakub, ŠTUK Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.