2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.06.2017 18:00

1.kolo, Plzeňský | Baráž , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mýto vkročilo do baráže tou správnou nohou


Branky


0

Mýto dlouho bojovalo o přímý postup do KP, nakonec se muselo spokojit pouze s baráží proti Bolevci. Ten v Mýtu příliš dobrý dojem neudělal a domácí díky nejlepšímu střelci 1.A třídy Martinu Švejdovi zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mýto šlo koncem poločasu do vedení

První barážové utkání Mýta s Bolevcem bylo již od prvních minut divácky velmi atraktivní a na obou stranách se střídala šance za šancí.

 

V páté minutě na poslední chvíli vyrážel centr z pravé strany brankář Mýta Špicl před dotírajícím hráčem Bolevce. Nedlouho poté nastřelil nejlepší střelec 1.A třídy Martin Švejda tyč Körnerovy brány. Pět minut nato si málem vstřelil vlastní branku hostující Hibner.

 

Bolevec také nechtěl za svým soupeřem zaostávat a dral se do šancí, když Fictomovu střelu zlikvidoval brankář Mýta Špicl.

 

Minutu před koncem prvního dějství mohlo jít Mýto do vedení, ale to by musel Světlík trefit prázdnou bránu. Domácí to ale nemrzelo, protože centr z levé strany o pár vteřinek později uklidil za záda Körnera Martin Švejda a Slavoj šel do kabin o poznání veselejší – 1:0!

Švejda pojistil výhru Mýta

Druhý poločas pokračoval v již zajetých kolejích a šance opět střídala šanci. Několik hostujících šancí vychytal Špicl. Konkrétně šlo o dvě šance Bublíka a jednu Fryčka. Mýto odpovídalo šancí Kotnauera, který netrefil bránu a poté trestným kopem Veverky, který brankář vyrazil.

 

Veverka měl šanci i o pár chvil později, ale jeho pokus o přehození gólmana skončil na břevně. Dorážka Lupáče pak zamířila mimo tři tyče.

 

Dvě minuty před koncem zápasu přišel pojišťovací a veledůležitý gól Mýta. Po kolmici Kříže prostřelil hostující brankáře podruhé v zápase Martin Švejda a potvrdil tak svou fazónu z konce sezóny – 2:0!

 

Do odvety si tedy Mýto vytvořilo velmi slibný náskok. Ta se hraje v neděli 25.6. od 17 hodin.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto
Jan Bašl, člen týmu: První poločas se hrál výborný zápas s mnoha možnostmi na obou stranách. Druhý poločas pokračoval ve stejném scénáři.




Sestavy


TJ Slavoj Mýto
M. Špicl [-] - J. Kotnauer [-] , O. Konopásek [-] (60. M. Lupáč [-] ) , M. Švejda [-] , O. Kříž [-] , M. Veverka [-] , M. Brož [-] , M. Světlík [-] , P. Ulrich [-] , J. Abrt [-] , Z. Hackr [-]

SSC Bolevec
J. Körner [-] - M. Bublík [-] , M. Fictum [-] (69. M. Zítek [-] ) , M. Pelnář [-] , J. Fryček [-] , J. Hibler [-] , D. Humpál [-] , D. Štolle [-] (74. V. Kalčík [-] ) , L. Ficu [-] (46. J. Sušánka [-] ) , J. Šanoba [-] , O. Šnaider [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.