1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mokré Lazce kradly v Oldřišove


Branky


0

Vše důležité se stalo v závěrečné desetiminutovce, kdy hosté dali tři branky a domácí pouze jednu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mokré Lazce potřebovaly v Oldřišově urvat všechny body a skomírající šance na záchranu díky skvělému finiši skutečně oživily. První poločas fotbalové fajnšmekry příliš nepotěšil. Hosté nejprve zazlobili individuální akcí Líbaře, aby následně dopravil míč do sítě Galvas, jenže mával se ofsajd. Domácí se samozřejmě nechtěli nechat zahanbit, když se zjevili za zády obránců Šamárek s Jadrným, ale správně neseštelovali mířidla. 

 

Druhá půle dlouho probíhala ještě v klidnějším tempu. Závěrečná desetiminutovka ovšem nabídla nečekané rozuzlení nedělního utkání. Mokré Lazce udeřily jako první, když centr Líbaře vyboxoval gólman Anděl pouze ke Galvasovi, který balon poslal ukázkově pod břevno – 0:1. Oldřišov však oplácel stejnou mincí. Po časovaném pasu Utěšeného přehodil Žídek brankáře Šehoviče a začínalo se prakticky od nuly – 1:1. Hned po rozehrávce ale putoval míč přes Římana, Žurka a Líbaře až k Wojnarovi, jehož technická střela letěla milimetrově přesně ke vzdálenější tyči – 1:2. Potřebnou pojistku mohl přidat Lomozník, jenže místo kličky zkoušel lob a nešlo o ideální řešení. Hosté se tedy definitivně uklidnili až v poslední minutě. Na centr Lomozníka si počíhal Žurek a s přispěním bránícího Droppy zvýšil na 1:3.



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov
Jaroslav Samson, trenér Oldřišova: Byl to spíše průměrný zápas. Hosté hráli vzadu dost disciplinovaně, takže nás nepouštěli do mnoha šancí. V prvním poločase jsme se přesto mohli dostat do vedení, ale dvě dobré šance jsme bohužel neproměnili. V závěru se naopak prosadil soupeř. Nechtěně jsme zamotali boj o záchranu.

FK Sokol Mokré Lazce
Jan Žurek, záložník Mokrých Lazců: V prvním poločase se hrálo nahoru dolů. Sami jsme mohli vstřelit dvě branky, ale klidně mohl vést i soupeř. Druhá půle byla z naší strany dlouho mdlá, ale v závěru jsme to naštěstí urvali. Remíza by nic neřešila, takže jsme se pořád hnali do útoku a vyplatilo se nám to.



Sestavy


SK Moravan Oldřišov
T. Anděl [-] - J. Blahetka [-] (89. V. Bechný [-] ) , M. Ulička [-] , J. Droppa [-] - P. Žídek [-] , R. Kurka [-] , L. Samek [-] , A. Utěšený [-] , M. Jadrný [-] - J. Šamárek [-] , D. Bořucký [-] (13. J. Klement [-] ) -

FK Sokol Mokré Lazce
D. Šehovič [-] - J. Žurek [-] , J. Galvas [-] (86. A. Novák [-] ) , A. Hiemer [-] (71. P. Ciminga [-] ) , D. Líbař [-] , P. Wojnar [-] , T. Kosňovský [-] (64. K. Lomozník [-] ) , M. Vošvrda [-] , D. Půda [-] , J. Garba [-] , Z. Říman [-]

ŽK: 59. M. Vošvrda , 71. J. Galvas , 82. D. Šehovič .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: POLEDNÍK Radek - ZÁVODNÝ Vít, CHÝLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.