Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 14:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota nasázela Plzenci desítku


0

Dvanáct branek bylo k vidění v utkání Lhoty s Plzencem. Lhota dosáhla mety sta vstřelených branek v sezóně. Pak přidala i ten stý první.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle byla ještě vyrovnaná

V parném počasí prvního téměř tropického víkendu se setkali v zápase v rámci 23. kola týmy Lhoty a Plzence. Dvanáctý tým tabulky se nečekaně dostal do vedení ve 21. minutě, kdy Plzenečtí oslavovali střelce Tomáše Vokurku. Hosté dlouho nevedli, ve 25. minutě po rohu byl nejdůraznější ve vápně Matěj Strejček, který srovnal stav. Ve 28. minutě už domácí vedli, kdy po individuální akci za vápnem vystřelil opět Matěj Strejček a jeho střela skončila za tyčí plzenecké branky - 2:1. Ve 32. minutě Ondřej Kotrnoch vystřelil z rohu vápna na vzdálenější tyč a trefil přesně šibenici, která znamenala nejen vymetené pavučiny, ale i dvoubrankové vedení - 3:1. Na divokých sedm minut Lhoty dokázali ve 39. minutě hosté z Plzence odpovědět brankou Pavla Brejchy. Gólovou tečku za prvním poločasem udělal opět Matěj Strejček. Ve 44. minutě si naběhl na centr ze strany a uklidil míč přesně k tyči - 4:2.

Druhá půle a demolice soupeře

V 57. minutě si přebral Pavel Nový odražený balón ze strany a šel sám na brankáře, podél kterého navýšil už na 5:2. V 64. minutě přišel další dlouhý balón do vápna a po odrazu Zdeněk Paul mířil přesně do černého - 6:2. V 66. minutě kopali domácí roh, po dalším odrazu skončil míč na zadní tyči, kde stál osamocený Lukáš Čejka, pro kterého trefit do prázdné branky bylo velmi jednoduché - 7:2. V 67. minutě se ze skrumáže ve velkém čtverci dostal míč opět k Lukáši Čejkovi, který napálil balón mezi tři tyče už po osmé - 8:2. V 85. minutě Lhota zaznamenala STOU BRANKU V ROČNÍKU, kdy David Baďouček naběhl na centr do vápna a po dalším z odrazů dorážel na přední tyč - 9:2. V 88. minutě pak zarovnal skóre na dvouciferné číslo Michael Křížek, který po  individuálním průniku a střelou podél brankáře stanovil konečné skóre na 10:2. Pro Lhotu to znamená, že v následujících třech kolech potřebuje vydobít dva body k jistému postupu do B. třídy.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota B
Jan Fuhrbacher: Zasloužené vítězství, v prvním poločase soupeř vzdoroval, před půlkou jsme odskočili na dva góly. Ve druhé půli po pátém gólu byla jen otázka, kolik dáme branek.




Sestavy


TJ Sokol Lhota B
L. Böhm [-] - Z. Paul [-] (68. D. Baďouček [-] ) , O. Kotrnoch [-] (46. M. Křížek [-] ) , L. Čejka [-] (77. S. Litaev [-] ) , P. Salák [-] , P. Nový [-] , M. Strejček [-] (46. J. Kohout [-] ) , L. Nejdl [-] , J. Langer [-] (73. K. Xuan Hoai Nam [-] ) , P. Korous [-] , M. Kučera [-]

SK Starý Plzenec B
J. Csengö [-] - P. Šesták [-] , R. Trylč [-] (73. M. Vaněk [-] ) , M. Šiling [-] , L. Vokurka [-] , P. Brejcha [-] , P. Jíra [-] , P. Menšík [-] (73. M. Šulc [-] ) , T. Brejcha [-] , J. Duspiva [-] , M. Pícka [-]

ŽK: 51. T. Brejcha .
Hráči zápasu: L. Čejka , M. Strejček .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Schingler Milan - ŠOLTYS Miloslav (N), VORÁČEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.