Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po hodině hry se střelci umoudřili a začali dávat góly


Branky


0

Téměř šedesát minut uplynulo, než diváci v ochozech litického hřiště viděli první branku. Hosté se ujali vedení. Domácí ale otočili a došli si pro pohodové vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi nezáživný úvod utkání

Devátý celek tabulky Plzeň - Litice přivítal v rámci prodlouženého velikonočního víkendu třetí Slovan 1910. Slovanští potřebovali bodovat, neboť Zruč měla na druhém místě k dobru jeden bod. Při určité hvězdné konstelaci se dalo předpokládat i to, že se hosté v tabulce po čtvrtém jarním kole posunou výše. Na hřišti v Liticích se Slovan ujal podle papírových předpokladů hlavního slova, byl častěji na balónu, přesto k vážnému ohrožení domácí branky nedošlo. Bylo to v první půli utkání spíše o bojovnosti. Šedesátku diváků tedy místo fotbalových výkonů, vzrušujících momentů nebo emotivních pokřiků mohl rozehřát pouze stánek s občerstvením a teplá káva nebo svařák. Přece jen se ale nakonec i ten fotbalový rozehřívaci moment našl. Hosté se dostali ve 45. minutě k přečíslení a hostující útočník, který šel sám na bránu, přehodil gólmana Stanislava Protivínského včetně zařízení.

Obrat domácích a pohodové vítězství.

Na první branku se v tomto sychravém odpoledni, v kterém se utkání hrálo, čekalo až do 56. minuty. Martin Vričan otevřel skóre zápasu. Těsně po vstřelené brance si dokázali slovanští ještě vytvořit dvě šance. Jednu z nich Protivínský vychytal a druhá se nevešla mezi tři tyče. V 60. minutě se osmělili i domácí a hned z toho byla branka. Jaroslav Kovařík se dostal ke střele, tu zastavilo břevno a z následné dorážky hlavou srovnal Tomáš Voves. V 66. minutě se opět Jaroslav Kovařík uvolnil a jeho centr přesně našel Pavel Vacek, který z voleje nechytatelně poslal domácí do vedení. V 77. minutě si vzal slovo Jaroslav Kovařík zvyšující krásným gólem na 3:1. V 81. minutě opět Jaroslav Kovařík a opět z toho byla branka. Útok na druhé místo tabulky se nepovedl a jelikož Zruč vyhrála na penalty, rozestup mezi druhým a třetím se zvýšil na tři body. Litice se posunuly na osmé místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves - vedoucí mužstva: Do šedesáté minuty jsme byli horším týmem. Hosté dali první branku, pak měli příležitosti navýšit, nedali a my po první naší brance zlepšili výkon a zaslouženě si došli pro tři body. Nejlepší hráč na hřišti, dle mého názoru, byl Jarda Kovařík.




Sestavy


TJ Plzeň-Litice
S. Protivínský [-] - T. Voves [-] (72. P. Jareš [-] ) , J. Kanta [-] (81. M. Vajskebr [-] ) , J. Kovařík [-] , M. Forman [-] , L. Kindl [-] , M. Jeslínek [-] , P. Vacek [-] , F. Vajskebr [-] (56. L. Fořt [-] ) , J. Krejcar [-] , J. Krejčí [-]

SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - V. Rak [-] , M. Ráb [-] (36. M. Vričan [-] ) , M. Cigler [-] , P. Bouřil [-] , M. Sartorius [-] , J. Nosek [-] , L. Mareška [-] , M. Makkai [-] , J. Reischig [-] (46. M. Sartorius [-] ) , M. Janoušek [-]

ŽK: 15. J. Krejcar , 55. P. Vacek - 39. M. Sartorius , 66. M. Janoušek , 80. V. Rak .
Hráči zápasu: S. Protivínský , J. Kovařík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Levý Vítek - SCHINGLER Milan, OPALECKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.