4:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas týmů z předních příček zvládl Slovan lépe


Branky


29. M. Ráb , 35. M. Ráb , 70. L. Mareška , 75. V. Rak - 22. D. Křížek , 27. J. Horník
0

První tým tabulky se čtvrtým. To byla nálepka toho, co čekalo fotbalový stánek Slovanu Plzeň. První tým tabulky na jaře ztrácí body a týmy na dalších místech v tabulce se už zle dotahují.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli 2:0. V posledních patnácti minutách úvodní části o náskok přišli

Čtvrtý tým tabulky přivítal o třetím jarním fotbalovém víkendu doma lídra okresního přeboru. Jarní bilance domácích činila před utkáním jedna výhra umocněná nulou muže mezi tyčemi a jedna prohra. Hosté, zdá se neprobuzeni ze zimního spánku, svá dosavadní jarní fotbalová bití shodně prohráli. Nerozhodný stav vydržel platit celou polovinu úvodní pětačtyřicetiminutovky. David Křížek už se na to zřejmě nemohl dívat a ve 22. minutě udělal první změnu ve skóre - 0:1. O necelých pět minut později bylo v táboře lhoteckých ještě veseleji. Jakub Horník dal svému týmu už dvoubrankový náskok. Sokol své vedení dlouho neudržel. O dvě minuty později, tedy ve 29. minutě, Michal Ráb vykřesal naději na bodový zisk a snížil na rozdíl jedné branky. Ten samý hráč svým pátým jarním gólem srovnal v 35. minutě poločasovou zápletku na 2:2.

Ve druhé půli strhli domácí vítězství na svojí stranu

Po výživné první půli, v které padly celkem čtyři branky očekávalo čtyřicet diváků sledujících tento duel, co přinese druhá herní pasáž. V celkem slušně vypadajícím utkání se začalo přiostřovat a rozhodčí vytáhl i pět žlutých karet. Dvě pro domácí fotbalisty, tři pro soupeře. V 70. minutě došlo k obratu stavu, kdy skóre proprvé v zápase posunul na stranu domácích Lukáš Mareška. Čtvrthodinu před koncem zpečetil vítězství domácích Václav Rak. Slovan se touto výhrou posunul na bronzový stupínek po třetím jarním kole. Lhota na první bodový zisk jara stále čeká. 



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - V. Rak [-] , M. Ráb [-] (74. M. Vričan [-] ) , M. Cigler [-] (59. J. Zýka [-] ) , P. Bouřil [-] , M. Sartorius [-] , J. Nosek [-] (63. M. Sartorius [-] ) , L. Mareška [-] , M. Makkai [-] , J. Reischig [-] (85. M. Feiferlík [-] ) , M. Janoušek [-]

TJ Sokol Lhota B
M. Kračmer [-] - S. Litaev [-] (46. J. Kohout [-] ) , L. Čejka [-] (46. P. Salák [-] ) , J. Horník [-] (46. O. Kotrnoch [-] ) , L. Böhm [-] (76. J. Langer [-] ) , D. Křížek [-] , L. Nejdl [-] , P. Korous [-] , P. Nový [-] (80. Z. Paul [-] ) , M. Kučera [-] , J. Záhrobský [-]

ŽK: 23. V. Rak , 67. M. Makkai , 83. M. Sartorius - 54. L. Böhm , 77. D. Křížek , 90. Z. Paul .
Hráči zápasu: M. Ráb .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Nešpor Petr - BÍBA Zbyněk, VOTRUBA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.