Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vodní stavby podle papírových předpokladů porazily poslední tým tabulky


0

Souboj mezi týmy, které bojují o reálnou šanci setrvat v okresní soutěži se odehrál v rámci 16. kola na hřišti Vodních staveb. Domácí nastříleli poslednímu Plzenci čtyři góly a promíchali spodek tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli 2:1 pro domácí VS

Domácí před tímto kláním věděli, že v rámci třetího jarního kola musí bezpodmínečně bodovat. V tabulce na 11. místě měly připsaných 18 bodů, které v každém případě nazaručují kontakt s klidným středem tabulky. Hostující tým je na tom ještě hůře. Ten tabulku uzavírá. Fotbalisté sporotovního klubu ze Starého Plzence přijeli posilněni výhrou po penaltách z minulého kola, které sehráli doma s černickým béčkem a chtěli tento výsledek přinejmenším zopakovat. Oba aktéry nečekal teda v žádném případě snadný duel. Domácím se dařilo přeci jen lépe. V utkání vstřelili branku jako první. Postaral se o ní Michal Pavlíček. Ve 27. minutě navýšil na dvougólový rozdíl Petr Hrdlička. Pro něj to byla už branka s pořadovým číslem 12 a v tabulce střelců úctyhodné šesté místo. Plzenečtí nesložili zbraně a ve 38. minutě znížil na rozdíl jediné branky Martin Pícka. 

Druhý poločas přinesl dva góly pro domácí a jistotu tří bodů

Před druhým poločase sice domácí měli výhodu jedné branky navíc, ovšem nic rozhodnuté nebylo. Chleba se začal lámat v minutě jedenašedesáté, kdy opět na rozdíl dvou branek upravil opět Michal Pavlíček a konečnou podobu výsledku dal čtyři minuty před uplynutím devadesáté minuty skórující Jiří Hajšman. Šedesátka diváků, která přišla na dnešní mač tak mohla po třech nastavených minutách a závěrečném hvizdu hlavního sudího Milana Schinglera vidět radost domácích fotbalistů. Touto výhrou se Vodní stavby dostaly na průběžnou desátou pozici, Plzenec zůstal poslední.



Sestavy


TJ Vodní stavby Plzeň
L. Hosnedl [-] - Z. Wočadlo [-] , J. Krušina [-] , J. Větrovský [-] , M. Novák [-] - M. Pavlíček [-] (76. J. Haišman [-] ) , T. Bláha [-] (46. D. Brunner [-] ) , J. Todt [-] - P. Hrdlička [-] (86. T. Frýdl [-] ) - V. Kolář [-] , T. Sýkora [-] (43. M. Peroutka [-] )

SK Starý Plzenec B
J. Csengö [-] - P. Jíra [-] , P. Šesták [-] (82. S. Rehák [-] ) , D. Diviš [-] , M. Směšný [-] , J. Duspiva [-] , P. Menšík [-] , T. Brejcha [-] , M. Pícka [-] , R. Trylč [-] , R. Vávro [-]

ŽK: 36. T. Sýkora , 64. J. Todt , 67. J. Větrovský , 83. J. Haišman - 21. M. Pícka , 88. R. Vávro .
Hráči zápasu: M. Pavlíček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Schingler Milan - HAVEL Jaroslav (N), VORÁČEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.