2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dříteč na domácí půdě zdolala Přelovice


Branky


0

Čekání na výhru Přelovic se zase protáhlo o další zápas

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slepené dva góly domácích

Od samého začátku byli aktivnější Přelovice, měli více ze hry, ale jejich kombinace nevedla k výraznějším šancím. V 8. minutě Jozef Michňák krásně přešel přes několik hostujících hráčů od postranní čáry až před branku a z hranice šestnáctky křížnou přízemní střelou vstřelil první gól - 1:0. O další čtyři minuty se domácí fanoušci mohli radovat po druhé. Dlouhý aut až do vápna prodloužil  nešťastně hlavou Hajn a nabíhající Zdeněk Zollman na vzdálenější tyči nekompromisně zakončil do odkryté branky - 2:0. Ve 21. minutě  od dalšího pohromy Přelovice zachránil Poříz, když excelentním zákrokem vytěsnil míč mířící do šibenice po přímém kopu. Přelovice se do první střely a výraznější šance dostali v pětadvacáté minutě, kdy po přihrávce od Řeháka Hladík v gólové šanci branku přestřelil. Snížení na 2:1 přišlo v 31. minutě po Vohralíkově kolmé přihrávce se Hladík dostal sám před brankáře, ve vápně byl zezadu faulován a následnou penaltu s přehledem proměnil Richard Novotný. Ve 45. minutě z trestného kopu domácí sice trefili pouze naši zeď, ale následně se domácí kapitán Vrážel u rozhodčího dožadoval penalty po údajné ruce tak vehementně, až si po dvou žlutých kartách vysloužil od rozhodčího Radka Teplého i červenou. 

Bezbranková druhá půle

Po přestávce  si díky převaze o jednoho hráče Přelovice vytvořili tlak, ale nenašli recept na soustředěnou obranu domácích. Ti se zaměřili pouze na dlouhé odkopy a protiútoky. Akce hostů postrádaly přesnost i moment překvapení. Největší šanci nevyužil v 72. minutě Vohralík, když sám před prázdnou brankou přestřelil vysoko nad. Ani další pokusy ohrozit branku domácích se nesetkaly s úspěchem a tak si domácí po soustředěném výkonu ve druhé půli vybojovali tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Přelovice
TJ Sokol Přelovice: Na výhru čekáme už šest zápasů a doufáme že tuto sérii ukončíme doma v dalším kole s Mikulovicemi. Domácí podali v druhé půli v obraně soustředěný výkon. Největší šanci nevyužil v 72. Vohralík, když sám před prázdnou brankou přestřelil vysoko nad. A protože stejný osud měly i další naše pokusy, bodového zisku jsme se nedočkali.



Sestavy


Sokol Dříteč
K. Zakopal [-] - R. Vrážel [-] , T. Klofanda [-] , M. Pluhař [-] , M. Bednář [-] (46. M. Voříšek [-] ) , M. Závorka [-] - J. Musil [-] , J. Michňák [-] (90. M. Hausner [-] ) , F. Pečinka [-] , Z. Zollman [-] - Š. Kušnír [-] (87. P. Zezulka [-] )

TJ Přelovice
Š. Poříz [-] - L. Hladík [-] , P. Vohralík [-] , M. Malý [-] , R. Šprinc [-] , A. Šprync [-] , R. Novotný [-] , V. Řehák [-] , L. Bidlo [-] , D. Hajn [-] , O. Šimák [-]

ŽK: R. Vrážel , 87. Š. Kušnír - 43. D. Hajn . ČK: R. Vrážel .
Počet diváků: 92. Rozhodčí: Teplý Radek st. - STARÝ David, TEPLÝ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.