1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

14.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední celek tabulky přivítal na svém hřišti favorita z Dašic


Branky


45. J. Krpata - 2. T. Hynek , 86. O. Vajer , 91. J. Vajer
0

Dašice potvrdili papírové předpoklady a zvítězili na hřišti trápící se Rovně

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý vstup hostujících do zápasi

Na hřišti v Rovni se sešlo 95 diváků, aby sledovalo první jarní zápas svého domácího celku, který přezimoval na dně tabulky. Stejně jako první polovina soutěže se domácím nepovedl ani vstup do prvního jarního klání. Už ve 2. minutě se z gólu radoval hostující, teď už pětibrankový střelec, Tomáš Hynek. Od začátku se hrál velmi ostrý zápas, rozhodčí Jakub Rajs musel šáhnout pro první žlutou kartu již v 6. minutě zápasu a udělil ji domácímu kapitánovi Luboši Kaplanovi. Hosté poté neproměnili několik jasných gólovek a to se jim vymstilo. Ve 45. minutě sroval stav gólem do kabiny Jaromír Krapata. Po poločasovém hvizdu se tak šlo do kabin za nerozhodného stavu 1:1.

Vyrovnaná druhá půle přinesla rozuzlení až v samotném konci

Hosté ve druhém poločase výrazně přitvrdili a rozhodčí jim za celý zápas rozdal 6 žlutých karet. Hra se velice vyrovnala, chvílemi měl dokonce herně navrh domácí celek z Rovně. Několik skvělých zákroků si připsal hostující brankař Černohubý. Zápas se již chýlil ke svému konci, avšak v 86. minutě Ondřej Vajer donutil důrazem k chybě domácího brankaře a vstřelil svůj třináctý gól v letošním ročníku soutěže a poslal svůj tým do vedení - 2:1.  Po chybě domácího obránce v 91. minutě Ondřej Vajer upravil na konečných 3:1. Nejlepší střelec hostů Ondřej Vajer si svoji skvělou formu přenesl i do jarní části soutěže a opět výrazně pomohl svému týmu k zisku tří bodů. Domácí Roveň tak ani v sedmém domácím zápase nepřidala druhé domácí vítězství a hosté si odvážejí tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Roveň
Jaromír Krpata st. (asistent trenéra): Měli jsme špatný vstup do utkání. První gól velmi ovlivnil průběh zápasu. Po našem vyrovnání svitla naděje na bodový zisk. Zápas jsme oživili střídáním, ale bouhžel jsme nezvládli posledních pět minut. Šlo o bojovné utkání - klasické derby.

Sparta Dašice
Ladislav Křížek (trenér): V prvních patnácti minutách jsme domáci nepustili k ničemu. Poté jsme neproměnili tři gólovky. V druhé půli se hra vyrovnala, podržel nás brankář Černohubý a díky důrazu jsme donutili chybovat domácího brankaře a rozhodnout zápas.



Sestavy


TJ Sokol Roveň
J. Baláš [-] - M. Machatý [-] , V. Melc [-] , L. Kaplan [-] , J. Dušek [-] , J. Krpata [-] , Š. Svoboda [-] (46. L. Mládek [-] ) , L. Pištora [-] , R. Shejbal [-] (46. A. Kašpar [-] ) , L. Bartl [-] (56. O. Mikuláš [-] ) , T. Krpata [-]

Sparta Dašice
J. Černohubý [-] - L. Vajer [-] , F. Cabicar [-] , J. Šibal [-] , V. Morávek [-] - T. Hynek [-] (77. A. Vinař [-] ) , D. Šibal [-] (61. P. Kašpar [-] ) , M. Hora [-] , J. Englich [-] (92. O. Šmejda [-] ) , J. Vajer [-] - O. Vajer [-] -

ŽK: 6. L. Kaplan , 85. J. Roček - 13. J. Englich , 35. M. Hora , 55. J. Šibal , 73. D. Šibal , 75. J. Vajer , 77. T. Hynek .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Rajs Jakub - BEDNÁŘ Robin, NOVOTNÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.